1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Jammin Jars

Jammin Jars

4.5
( 1 recenzie )
Evaluează!
Jammin Jars
phone shifting suggestion
Rating Total:
4.5 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.49%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  500
 • Min Bet
  1
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  8
 • Coloane / Stiluri
  8
 • Combinații posibile
  243
 • %
  Payout
  96.49%
Despre Slotul Jammin Jars

Cei de la Push Gaming au creat un slot foarte distractiv, în care fructele se strâng pe ringul de dans, în decorul unei discoteci. Luminile disco luminează grila, iar în stânga ecranului este „clasicul” glob de sticlă, pe care apare numele jocului „Jammin Jars”. Muzica este și ea foarte veselă, contribuind la sentimentul de bună dispoziție.

Grila este una extrem de generoasă, cu 8 role și 8 rânduri, caracteristică sloturilor cu mecanism Megaways. Câștigurile se formează oriunde, nu este nevoie ca simbolurile să fie pe role adiacente de la cea mai din stânga spre dreapta. Este suficient ca cinci pictograme la fel să fie una lângă alta, pe orizontală sau pe verticală, pentru ca rotirea să plătească. Miza minimă este 1 RON, iar cea maximă de 500 RON. Cel mai mult poți câștiga de 19.998x miza, în jocul bonus.

Descriere slot Jammin Jars

Simbolurile sunt șase fructe frumos desenate, care strălucesc în lumina reflectoarelor de discotecă. Cea mai valoroasă dintre toate este căpșuna, care plătește de 200 de ori miza dacă apare pe grilă în minim 25 de exemplare. Urmează portocala (125x miza), zmeura (75x miza), mărul și pruna (50x miza), coacăza (20x miza). Având în vedere că sunt 64 de poziții pe grilă, câștigurile sunt destul de dese, doar că multe dintre ele sunt mai mici decât miza.

De mare ajutor este și simbolul Wild, reprezentat de borcanul multicolor. El nu numai că substituie celelalte pictograme, ci are niște „puteri” care te ajută să obții „câștiguri fructoase”.

Caracteristici slot Jammin Jars

Slotul Jammin Jars beneficiază de mod colapsabil: pictogramele care formează un câștig dispar, iar în locul lor vin altele, în contul aceleiași mize. În cazul în care din combinația câștigătoare face parte și borcanul Wild, atunci el nu dispare, ci se mișcă aleatoriu pe una dintre pozițiile adiacente și primește un multiplicator superior. În cazul în care contribuie la un nou câștig, „țopăie” din nou și are multiplicator și mai mare.

Borcanul este și simbol Scatter. Minim trei, inițiază o secvență de 6 rotiri gratuite. Cele trei borcane rămân pe grilă pe toată durata secvenței, participând la formarea unor noi câștiguri cu multiplicatori tot mai mari. Este posibil ca în timpul Freespins să ajungă și alte borcane pe grilă, care rămân și ele acolo până la final. Funcția bonus se poate cumpăra, costând 84x miza.

Aleatoriu, după orice rotire necâștigătoare, se poate declanșa funcția Curcubeu: peste grilă se revarsă o cascadă în culorile curcubeului, ce lasă în urmă până la 4 simboluri uriașe (4x4 poziții).

Cazinouri recomandate unde poți juca slotul „Jammin Jars: Superbet Cazino

Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate