1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Jackpot Rango

Jackpot Rango

2.5
( 2 recenzii )
Evaluează!
Jackpot Rango
phone shifting suggestion
Rating Total:
2.5 Stele
 • Jackpot Progresiv
  DA
 • Max Bet
  1250
 • Min Bet
  1.25
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  8
 • Coloane / Stiluri
  4
 • Combinații posibile
  25
 • %
  Payout
Despre Slotul Jackpot Rango

Încă de la lansarea sa, cu mulți ani în urmă, slotul Jackpot Rango creat de compania iSoftBet a rămas în inimile jucătorilor datorită cameleonului faimos din filmul animat cu același nume. Acest Rango a devenit larg cunoscut publicului datorită vocii lui Johnny Depp, și a a fost trecut în păcănele cu același nume de NetEnt. Personajul de film colorat al lui Rango creează în mod surprinzător un protagonist ideal pentru jocul de slot, deci nu e surprinzător ca dezvoltatorii de software liderul iGaming a optat pentru lansarea lui Jackpot Rango care se potrivește naturii bizare a filmului cu un cameleon pe teritoriul Wild West. 

 Sloturi asemănătoare în popularitate de iSoftBet ☞ Diamond Jackpot  ☞ Bewitched Million Cents

Povestea jocului Jackpot Rango

Cel mai interesant lucru despre Jackpot Rango este capacitatea reală de a câștiga jackpotul masiv progresist în întregime. Aceasta se poate ivi la întâmplare atunci când joci cu toate liniile de plată. Surprize surprize - nu știi niciodată cum obții o sumă de patru sau chiar cinci cifre!

Singura ușoară critică pe care jucătorii slotului o au împotriva lui Jackpot Rango constă în caracteristicile bonusului, care se bazează doar în jurul acțiunii pe role. Cam ar părea de plictis pe termen lung. Apropo, vezi aici bonus fără depunere la sloturi online în 2022!

Având în vedere că este un slot cu materialele de film amplu care ar fi putut fi utilizate aici, este păcat că jucătorii nu au voie să se implice într-un joc bonus de tip pick me sau chiar într-un joc personalizat între eroi. Cu toate acestea, iSoftBet a avut doar de câștigat aducând caracterul lui Rango la viață pe ecranele computerului și pe role.

Dacă ești fan ai sloturilor în stil Wild West, fii sigur că veți primi o încărcătură emoțională de tip Dead or Alive de NetEnt sau, Pistoleras de Microgaming. Ambele creează acea atmosferă în stilul Clint Eastwood, care crește tensiunea de joc de pe role.

Simbolurile jocului Jackpot Rango

Pentru a lua bonusuri și jackpot, e nevoie să colectezi două simboluri de cameleon care vor declanșa două rotiri gratuite cu combinații de la 2x până la 8x multiplicator. Simbolul Wild, care în mod ideal se poate înlocui cu simbolul scatter sau cu simbolul jackpot oricând în cadrul jocului, ajută la creșterea combinațiilor câștigătoare.

Simbolul Wild din acest slot sunt Rattlesnake Jake, iar simbolurile de Scatter sunt Bean the Iguana, Rango Sheriff Badge, Tortoise John.

Cu acest slot, care are cinci role și 25 de linii de plată și inlcude multe dintre cele mai stringente personaje ale filmului, incluzând coloana sonoră pe fundalul jocului sigur își găsește locul în topul preferat al jucătorilor. Slotul e convenabil de jucat pe diferite dispozitive mobile Android, dar și este oferit pe diferite sisteme de operare pe desktop, Linux și Windows.

Cazinouri recomandate unde putem juca: ★Unibet Netbet Superbet 

Superbet Casino
L1203785W001253
Joacă acum Jackpot Rango cu un super bonus de bun venit!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+91.52
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
3
Curry
+77.7
Câștigate
18
Pierdute
7