1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Jackpot 6000

Jackpot 6000

5
( 1 recenzie )
Evaluează!
Jackpot 6000
phone shifting suggestion
Rating Total:
5 Stele
%
Procentaj de Payout:
98.9%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  10
 • Min Bet
  0.5
 • FREE SPINS
  NU
 • Simbolul Scatter
  NU
 • Rating
  9
 • Coloane / Stiluri
  3
 • Combinații posibile
  5
 • %
  Payout
  98.9%
Despre Slotul Jackpot 6000

Vlad Cazino
L1160657W000330
Joacă acum Bite Me cu un super bonus de bun venit!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Dacă ești fan al jocurilor retro și al câștigurilor mari, atunci cu siguranță îți va place JackPot 6000. Este un slot video produs de NetEnt ce simulează un aparat clasic de păcănele din Las Vegas. Mai vezi și păcănele ca la aparate în Vegas ☞ Neon Staxx  ☞ Ozzy Osbourne  ☞ Scruffy Duck


Payout impresionant în jocul de păcănele online Jackpot 6000

Acesta are un payout impresionant de 98.75%, fiind unul dintre cele mai profitabile sloturi online din portofoliul NetEnt. Jocul nu are jackpoturi progresive (are un jackpot fix ce se acordă la o linie de jokeri), și nici jocuri bonus sau freespin-uri. Acesta nu este un lucru neapărat rău pentru că vorbim de un joc ”curat”, fără brizbrizuri.

Iar dacă te interesează 5 sloturi video cu RTP înalt, vezi ce ofertă are Vlad Cazino. 

Astfel toate câștigurile sunt date prin intermediul rotirilor obișnuite fără ca un anumit procent din payout să fie reinvestit în alte scopuri, așa cum se întâmplă la majoritatea jocurilor din ziua de astăzi. Asta face ca Jackpot 6000 să fie un joc de păcănele foarte interesant ce poate genera câștiguri imense la o singură mână. Iar chiar dacă norocul nu îți va surâde, cel mai probabil vei pierde mai greu banii decât ai face-o la alte jocuri. De aceea el este foarte bun și pentru îndeplinirea condițiilor de rulaj a diferitor bonusuri.


Jackpot 6000, un slot video cu un nume bine ales

Jackpot 6000 este un joc de păcănele ce are 3 role și 5 linii ce conține Jokeri, un joc de dublare cap-pajură, precum și un modul Supermeter. Numele nu este ales întâmplător ținând cont că poți câștiga până la 6,000 de fise dintr-o singură mână! Acesta poate fi acordat atunci când prinzi jackpotul, adică ai 3 Jokeri pe aceeași linie.

Poți găsi Jackpot 6000 la ★★★Vlad Cazino★★★, acolo unde miza minimă pornește de la doar 0.50RON! Deci poți juca unul dintre cele mai profitabile sloturi online din lume chiar și cu un buget redus. Iar miza maximă este de 10RON, astfel încât jocul nu este unul recomandat în mod deosebit jucătorilor high roller.

Vlad Cazino
L1160657W000330
Joacă acum Bite Me cu un super bonus de bun venit!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate