1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Itero Echospins

Itero Echospins

3
( 1 recenzie )
Evaluează!
Itero Echospins
phone shifting suggestion
Rating Total:
3 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.18%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  400
 • Min Bet
  0.4
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  7
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  15
 • %
  Payout
  96.18%
Despre Slotul Itero Echospins

Inspirată din mitologia romană, este una dintre cele mai recente păcănele online lansate de Hacksaw Gaming (în mai 2022), având în centru figura lui Jupiter. Acesta era omologul lui Zeus din mitologia greacă, fiind considerat stăpânul zeilor și al oamenilor,  divinitatea supremă, dătătoare de viață și de lumină. Totodată, Jupiter era protectorul Romei și avea grijă de cer și de pământ, stăpânea tunetele și fulgerele, dezlănțuia ploile și furtunile.  

Grila este structurată pe 5 role și 4 rânduri. Sunt 20 de linii de plată fixe, pe care se pot forma combinații surprizătoare. Înainte să joci, trebuie să setezi valoarea mizei. Implicit, pariul pentru fiecare învârtire este 4 RON, dar îl poți coborî până la 0,40 RON, sau îl poți urca la 400 RON. Câștigul maxim într-o secvență de joc este de 10.000 de ori miza.

Descriere slot Itero Echospins

Simbolurile medii ca importanță sunt cele care reprezintă gânditori din vremea Imperiului Roman. Cel mai valoros dintre ei plătește cel mult de 10 ori miza (dacă apare în 5 exemplare pe o linie de plată), ceea ce este destul de puțin, dacă ne raportăm la plățile făcute de alte sloturi. Ceilalți patru filosofi nici măcar nu acoperă „cheltuiala” cu miza, dacă apar doar trei pe grilă. Rolele sunt completate de pictogramele 10, J, Q și K, scrise cu caractere speciale.

Pictograma cu cei trei lupi este Wild, în timp ce mânerul de poartă atașat de capul de leu este Scatter. Ambele apar pe role în jocul de bază.

Caracteristici slot Itero Echospins

Jocul folosește EchoSpins, un mecanism special de reînvârtiri, în care fiecare rundă este o copie a celei declanșatoare, astfel că multiplicatorii și celelalte simboluri speciale se păstrează.

Trei simboluri Scatter oprite pe grilă inițiază jocul bonus „Mâna lui Jupiter”, care constă în 10 rotiri gratuite în care pictograma aferentă mâinii declanșează frecvent Echospins (secvența poate fi cumpărată la un preț de 140x miza).

Patru simboluri Scatter obținute pe ecran declanșează 10 runde gratuite cu multiplicatori cumulativi și multiplicativi, care sunt colectați până la activarea EchoSpins. Multiplicatorii aditivi (care se adună) sunt 2x, 3x, 4x, 5x, 10x, 25x, 50x, 100x. Cei multiplicativi (care se înmulțesc) sunt x2 și x3.

Toate câștigurile EchoSpins vor avea multiplicatorul rotirii care a inițiat secvența. Și acest joc bonus poate fi cumpărat, cu o taxă de 200x miza.

În timpul jocului de bază, aleatoriu, pe role se opresc și multiplicatori care măresc câștigurile obișnuite. Ei se combină de minune cu Wild-ul care substituie toate simbolurile, cu excepția celui Scatter.

Cazinouri recomandate unde poți juca slotul „Itero EchoSpins”: Superbet Cazino

Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Curry
+68.8
Câștigate
12
Pierdute
4
3
Boogie-Alexandru-Ștefan
+64.8
Câștigate
12
Pierdute
15