1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Infective Wild

Infective Wild

5
( 1 recenzie )
Evaluează!
Infective Wild
phone shifting suggestion
Rating Total:
5 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.09%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  240
 • Min Bet
  0.4
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  40
 • %
  Payout
  96.09%
Despre Slotul Infective Wild

Noul joc de păcănele Infective Wild are o nouă funcție Wild, care implică două dintre cele mai valoroase simboluri și o rundă de Free Spins, în care vei învârti role mai mici pentru a descoperi numărul de Free Spins pe care le vei juca. Wild-urile rămân, de asemenea, lipicioase pe toată durata rundei bonus, transformând simbolurile pisică și corb în... pisici și corbi nebuni.

 

Joacă acum acest slot video în Sportingbet Casino cu un bonus atractiv de bun venit!

Detalii despre jocul Infective Wild

Din moment ce ne apropiem din ce în ce mai mult de Halloween, nu e de mirare că furnizorii de sloturi au început să lanseze sloturi online cu tematică de Halloween, iar Pragmatic Play urmează să le lanseze în curând pe ale lor. Un personaj cu aspect de Jack-o-Lanternă acționează ca gazdă a acestui slot Pragmatic cu 40 de linii de plată și un câștig maxim de 5000x. Alte sloturi Pragmatic înfricoșătoare lansate în ultimii ani includ demo-ul Day of the Dead și demo-ul Wild Walker, dacă vă place acest tip de slot. 

 

Cum se joacă Infective Wild

Simbolurile din slotul Infective Wild plătesc de la stânga la dreapta pe rolele adiacente, formând combinații câștigătoare pe 40 de linii de plată, după cum urmează: 

 

 • Pisica - Plătește 60x pariul pentru 5 pe o linie de plată. 
 • Raven - Plătește 40x pariul pentru 5 pe o linie de plată 
 • Hat - Plătește de 30x pariul pentru 5 pe o linie de plată 
 • Poțiune clocotită - Plătește 20x pariul pentru 5 pe o linie de plată 
 • R.I.P Tombstone - Plătește 16x pariul pentru 5 pe o linie de plată 
 • Potion - Plătește 12x pariul pentru 5 pe o linie de plată 
 • Simbolul A - Plătește 6x pariul pentru 5 pe o linie de plată 
 • Simbolul K - Plătește 6x pariul pentru 5 pe o linie de plată 
 • Simbolul Q - Plătește de 4 ori pariul pentru 5 pe o linie de plată 
 • Simbolul J - Plătește 4x pariul pentru 5 pe o linie de plată 
 • Simbolul 10 - Plătește de 4 ori pariul pentru 5 pe o linie de plată 
 • Simbolul Wild - aterizează pe rolele 1, 2, 3 și 4 și poate înlocui orice simbol din tabelul de plată într-o combinație câștigătoare, cu excepția Scatter-ului. De asemenea, poate lovi cu un premiu de până la 60x pentru 5 pe role. 
 • Simbolul Scatter - aterizează pe rolele 1, 3 și 5, acest simbol poate declanșa Free Spins. 

 

Cum se câștigă în Infective Wild

Infective Wild - Nouă într-un slot Pragmatic, această funcție duce simbolul Wild la un nivel superior, oferindu-i puteri suplimentare care pot influența mecanismul de câștig. Astfel, atunci când un Wild ajunge pe ecran și este situat lângă o pisică sau un corb pe orizontală sau pe verticală, acesta le infectează și le transformă în simboluri nebunești. Simbolurile infectate se comportă ca Wild-uri și, dacă sunt conectate orizontal sau vertical la un alt simbol de același tip, le infectează și pe acestea. Transformare-septare mult? 

 

Free Spins - Numărul de Free Spins de jucat este ales aleatoriu la începutul rundei. Opt role mici încep să se învârtă pentru a acorda numărul total de Free Spins. Fiecare rolă poate acorda 1, 2 sau 3 Free Spins, ceea ce înseamnă că puteți juca până la 24 de Free Spins. Aici, simbolurile Wild lovesc pe rolele 1, 2, 3 și 4 și rămân lipite până la sfârșitul rundei. De asemenea, toate Wild-urile sunt infecțioase în Free Spins, ceea ce înseamnă că vor transforma toate pisicile și corbii de lângă ele în Wild-uri. 

 

Cumpărați Free Spins - Ajungerea la runda Free Spins activă se poate face cu ușurință cu ajutorul opțiunilor Buy Free Spins din partea stângă a ecranului. Pentru 100x pariul total curent, jocul vă va duce la ecranul cu opt role mici, astfel încât runda bonus să poată începe imediat. 

 

Pariuri și câștiguri Infective Wild

Pariurile pentru a intra în cimitir în slotul Infective Wild încep de la 0,40 și pot ajunge până la 240 pentru cei cărora le place un pic mai picant. Câștigul maxim aici este de 5000x. 

 

RTP-ul se situează frumos la 96,09% în jocul de bază, scăzând ușor dacă achiziționați Free Spins prin opțiunea Bonus Buy - la 96,06%.   

 

Grafică Infective Wild

Grafica din acest slot Pragmatic îți dă fiori încă de la primul ecran. Rolele sunt amplasate într-un cimitir vânat, cu poteci pavate și copaci fără frunze cu ramuri care se întind pe cerul cețos. Jack-o-Latern este îmbrăcat în fracul său fin violet, gata să infecteze toate pisicile și corbii aterizează pe role. Decorul devine și mai înspăimântător în Free Spins, unde suntem duși mai adânc în cimitir pentru a juca jocurile gratuite sub lumina lugubră a lunii. Fiori în plus sunt adăugați de coloana sonoră sinistră care constă în chicotitul diabolic al lui Jack-o-Lanternă atunci când infectează simbolurile. 

 

Concluzie Infective Wild

Jocul de păcănele Infective Wild are tot ce-i trebuie pentru a fi un adevărat slot de Halloween. Are vibrația potrivită, cu culori întunecate și o atmosferă sinistră, împreună cu o nouă funcție care poate aduce mai multe Wild-uri într-o rotire. Free Spins se adaugă la distracție, păstrând Wilds pe role până la sfârșitul rundei pentru a crește potențialul de câștig la un nivel înfricoșător. Mai mult, 40 de linii de plată sunt active pentru simboluri pe care să formezi combinații câștigătoare și un câștig maxim de 5000x care te va face cu siguranță să vizitezi cimitirul în cea mai înfricoșătoare noapte a anului. 

 
Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+76.6
Câștigate
10
Pierdute
11
3
Tudor Cosma
+39.12
Câștigate
31
Pierdute
16