1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Hot Spin Deluxe

Hot Spin Deluxe

2
( 3 recenzii )
Evaluează!
Hot Spin Deluxe
phone shifting suggestion
Rating Total:
2 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.6%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  500
 • Min Bet
  0.5
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  9
 • Coloane / Stiluri
  6
 • Combinații posibile
  20
 • %
  Payout
  96.6%
Despre Slotul Hot Spin Deluxe

Slotul Hot Spin Deluxe este un joc destinat amatorilor stilului "retro", care te va introduce în atmosfera cazinourilor stradale din anii '90. Câștigurile mari generate îl fac însă extrem de popular și funcția sa bonus te va ține în priză cât timp îl joci. Vezi și alte jocuri de păcănele de iSoftBet, precum ☞ Illusions 2 Jackpot RangoDiamond Wild

Descrierea slotului video Hot Spin Deluxe

Slotul video Hot Spin Deluxe e realizat de iSoftBet și are o temă clasică de cazinou, cu simboluri comune precum fructe, șeptari sau diamante. Funcția sa bonus îl face însă actual, iar câștigurile acordate sunt de multe ori impresionante, acesta reprezentând principalul atu al jocului.

Slotul are o structură pe 5 role și 20 de linii de câștig, iar producătorii promit câștiguri de până la 5000 de ori suma mizată. Jocul dispune și de multiplicatori de până la X10, dar și câteva mini-bonusuri interesante precum role wild, role sincronizate, pe care apar aceleași simboluri, role "mega" sau simboluri wild aleatoare.

Caracteristicile slotului video Hot Spin Deluxe

Multiplicatorul e acordat aleator, după anumite rotiri câștigătoare, iar apariția sa îți va înmulți premiul câștigat cu numărul afișat. Pentru a te familiariza cu câteva strategii de câștig la joc de păcănele, pozți vedea un articol detaliat. 

Trebuie să știi că vorbim despre un joc cu volatilitate mare, deci ai grijă atunci când îl joci: aspectul pozitiv este că poți obține câștiguri uriașe, dar dezavantajul e că poți prinde și serii lungi necâștigătoare, iar atunci când joci pe mize mari poți ajunge să pierzi destul de mult.

Cea mai interesantă parte a jocului e repezentată de funcția bonus. Declanșezi jocul bonus în momentul în care prinzi trei simboluri Scatter pe rolele 1, 3 și 5. În momentul î care declanșezi jocul bonus, intră în rol roata Hot Spin, care va determina numărul de rotiri gratuite primite de jucător, dar și funcția specială a rotirilor. Poți prinde între 4 și 15 rotiri gratuite, iar apoi va fi determinată și funcția specială, după cum urmează:

 • Simboluri Mystery: primești între 6 și 12 simboluri mystery la fiecare rotire gratuită, iar respectivele simboluri se transformă într-un simbol identic;
 • Simboluri Wild Aleatoare: la fiecare rotire gratuită pe role sunt plasate între cinci și zece simboluri Wild, care te ajută să realizezi combinații câștigătoare. Premiile în acest caz pot atinge un nivel foarte înalt.
 • Mega Reels (Role Mega): trei dintre rolele jocului se transformă într-o singură rolă, cu același simbol. Poți prinde primele trei role identice, caz în care ai avea un câștig asigurat la fiecare rotire gratuită sau cele trei role centrale identice. Și a doua variantă e foarte eficientă, dar ai nevoie de puțin noroc pentru a conecta simbolul central cu simboluri de pe prima și ultima rolă. În momentul în care prinzi o combinație câștigătoare, premiile vor fi uriașe.
 • Role Super Wild (Super Wild Reels): la fiecare rotire gratuită, între 3 și 5 role se transformă în role wild. Un bonus spectaculos care îți va garanta câștiguri amețitoare. Imaginează-ți 10 sau mai multe rotiri gratuite în care trei dintre rolele jocului sunt pline de wild-uri.
 • Role Ultra (Ultra Reels):  probabil cea mai tare funcție specială din Hot Spin Deluxe: pe toate cele 5 role apare un singur simbol și poți câștiga suma maximă;

Cazinouri recomandate unde putem juca: ★Betano ★ NetBet ★ Superbet Casa Pariurilor ★

Betano Casino
L1170664W000663
Joacă acum Hot Spin Deluxe cu un super bonus de bun venit!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Curry
+68.8
Câștigate
12
Pierdute
4
3
Boogie-Alexandru-Ștefan
+64.8
Câștigate
12
Pierdute
15