1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Hercules and Pegasus

Hercules and Pegasus

5
( 1 recenzie )
Evaluează!
Hercules and Pegasus
phone shifting suggestion
Rating Total:
5 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.5%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  100
 • Min Bet
  0.2
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  20
 • %
  Payout
  96.5%
Despre Slotul Hercules and Pegasus

Zboară sus în Hercules și Pegasus, jocul video de 5×3, 20 de linii. Pe role apar Random Wilds și simboluri stivuite, iar în funcția de rotiri gratuite nelimitate câștigurile cresc progresiv.

 

Sperăm că ești pregătit pentru o nouă căutare mitică. De data aceasta, aliații tăi vor fi Hercule, semizeul și fiul lui Zeus și Alcmene, o regină muritoare, și Pegasus, "un cal magnific cu aripi (și creier) de pasăre". Sari pe spinarea lui Pegasus și lasă aventura să înceapă.

 

Joacă acum acest slot video în Magic Jackpot Casino cu un bonus atractiv de bun venit!

Detalii despre jocul Hercules and Pegasus

Știm cu toții că Hercule, semizeul grec, a înfruntat obstacole uriașe, dovedindu-și de fiecare dată puterea și (mai puțin) înțelepciunea. Acum se pare că eroul nostru și prietenul său înaripat, Pegasus, se pregătesc pentru o nouă aventură: să te ajute să câștigi cât mai multe Free Spins. Nu vă faceți griji, Zeus îi va da o mână de ajutor fiului său atunci când lucrurile devin dificile.

 

Atât Hercule, cât și Pegasus au câteva trucuri în mânecă - două Free Spins Feature speciale pentru eroii noștri, un jackpot impresionant de 2.000 de ori mai mare decât miza ta și 20 de linii de plată divine binecuvântate de Zeus.

 

Cum se joacă Hercules and Pegasus

Hercules și Pegasus este un joc videoslot cu 3 linii și 5 role, cu 20 de linii de plată, care îți poate aduce câștiguri în valoare de 2.000 de ori miza ta. Rentabilitatea implicită pentru jucător este setată la 96,5%, în timp ce volatilitatea este evaluată ca fiind ridicată.

 

Zeus i-a trimis fiului său o mulțime de cadouri (simboluri ajutătoare) pentru a se asigura că vei avea multe posibilități de a câștiga mult. Cadourile pe care regele zeilor le-a trimis sunt: - Zeus, care a fost un jucător de noroc:

 

 • Emblema lui Hercule și Pegasus - Plătește 20x pentru 5 pe o linie de plată.
 • Partenonul - Plătește 15x pentru 5 pe o linie de plată
 • Harpa și vasul - Fiecare plătește 10x pentru 5 pe o linie de plată
 • Cărțile As și Rege - Fiecare plătește 5x pentru 5 pe o linie de plată
 • Cărțile Damă, Valet și 10 - Fiecare plătește 2,5x pentru 5 pe o linie de plată
 • Sticlele Roșu și Albastru sunt, de asemenea, o afacere mare în timpul funcțiilor Free Spins. Fiecare dintre ele vă acordă oportunități de a vă mări câștigurile.

 

Pentru că Zeus a vrut să facă parte din aventurile lui Hercule, și-a făurit un simbol pentru el însuși, Simbolul Zeus. Acest simbol se poate schimba în oricare altul, la fel cum Zeus își poate schimba forma și poate cutreiera Pământul.

 

Alte simboluri foarte importante sunt simbolurile Wild. Există 3 tipuri de Simboluri Wild: unul care îi înfățișează pe Hercule și Pegasus, unul lângă altul, unul cu Hercule singur și ultimul cu Pegasus singur. Oricare dintre aceste simboluri le poate înlocui pe toate celelalte, cu excepția simbolurilor Bonus. Toate simbolurile Wild pot ateriza pe orice rolă. Fiind un cadou special de la Zeus, simbolul Hercule și Pegasus are un avantaj uriaș: plătește de 25x pentru 5 pe o linie de plată.

 

Simbolurile pe care Zeus a încercat să le ascundă cu cel mai mare interes de Hera sunt cele Bonus. Aceste simboluri dominante sunt Bonusul de Aur, Bonusul Hercule și Bonusul Pegasus. Aceste 3 simboluri puternice pot schimba destinul, deoarece declanșează 1 dintre cele 3 funcții Free Spins.

 

Cum se câștigă în Hercules and Pegasus

Hercule a avut o mică brainstorming cu Pegasus și, după zile de gândire intensă, au decis asupra a două caracteristici divine. Hercule a spus că aceasta este rețeta pentru a pune mâna pe premiul cel mare și noi îl credem, până la urmă este un Demi-Dumnezeu.

 

Caracteristica modificatoare

 

În timp ce joci, Hercule călare pe prețiosul său cal înaripat poate apărea aleatoriu pe ecran la orice rotire. După ce el dispare, 3 suluri zburătoare vor apărea în fața ta. Alegând un pergament, veți determina tipul de Modifier pe care îl veți primi:

 

Hercules Modifier Feature - semizeul nostru dă un șut pe ecran, iar simbolurile Hercules Wild sunt adăugate pe role, în locuri arbitrare. După ce se termină rotirea inițială, se poate declanșa o rundă de respin cu simboluri wild adăugate aleatoriu pe ecran.

 

Funcția modificatoare Pegasus - Pegasus plutește în partea dreaptă a ecranului, în timp ce simbolurile sale Wild sunt împrăștiate pe toate rolele. Dacă zeii sunt destul de amabili (degetele încrucișate), ai putea avea șansa de a adăuga un multiplicator 2x la câștigurile tale.

 

Bolts of Zeus - nori grei și întunecați apar în partea de sus a cadrului și fulgere mari lovesc ecranul, pentru că puternicul zeu este furios. Simbolurile Zeus apar acolo unde lovesc fulgerele și, la finalul rotirii, toate simbolurile Zeus se transformă în orice alt simbol, cu excepția simbolurilor Wild Pegasus și The Golden Bonus.

 

Funcția Free Spins

 

Hercule și Pegasus sunt parteneri și, pentru ca ei să se înțeleagă bine, Zeus a creat o altă funcție care se concentrează pe rotirile gratuite: fiecare are propria funcție Free Spin Feature.

 

Hercules Free Spins Feature- această funcție este declanșată atunci când Simbolurile Bonus Auriu aterizează pe rolele 1 și 3 și un Simbol Bonus Hercules aterizează pe rola 5. Sunteți premiat cu un număr infinit de rotiri. Îl vedem pe Hercule în partea dreaptă, privind maiestuos în depărtare, cu vântul care îi suflă părul și pelerina. În timpul acestei funcții, de fiecare dată când un Simbol Sticlă Roșie aterizează pe role, se adaugă mai multe simboluri Hercules Wild. Sticlele roșii pot ateriza doar de numai 5 ori. Așadar, atunci când aterizează a 5-a sticlă, funcția se încheie și îți colectezi toate câștigurile.

 

Funcția Pegasus Free Spins - acum este rândul lui Pegasus să vă arate de ce este capabil. Acest tip de funcție se declanșează atunci când un simbol bonus de aur aterizează pe rola 1 și 3 și un simbol bonus Pegasus aterizează pe rola 5. Când începe funcția, Pegasus stă mândru pe două picioare în partea stângă a ecranului. La fel ca în funcția de rotiri gratuite a lui Hercule, ești premiat cu un număr nelimitat de rotiri. Simbolul care contează acum este Sticla albastră. Atunci când atinge rola 5, primești un multiplicator care crește cu fiecare rotire, multiplicatorul maxim fiind de 5x. Când cea de-a 5-a Sticlă Albastră atinge rolele, funcția se încheie.

 

Funcția de învârtiri gratuite Hercules și Pegasus - puteți declanșa această funcție dacă un simbol bonus de aur aterizează pe rolele 1 și 3 și dacă ambele simboluri bonus Hercules și Pegasus aterizează pe rola 5. Acum îl vedem pe Hercule în partea dreaptă, privind cu bucurie la prietenul său înaripat. Pegasus se află în colțul din stânga, gata să își ducă stăpânul în următoarea lor aventură. Ambii eroi vă răsplătesc cu rotiri nelimitate. În acest caz, ambele Sticle sunt prezente și fiecare dintre ele vă poate crește câștigurile. Sticla roșie, atunci când aterizează pe rola 5, adaugă mai multe simboluri Wild Hercules și Pegasus pe ecran, iar Sticla albastră adaugă un multiplicator în creștere de până la 5x. Atunci când unul dintre cele două tipuri de sticle aterizează pentru a 5-a oară, funcția se încheie.

 

Pariuri și câștiguri Hercules and Pegasus

Nivelurile de miză se potrivesc oricărui bankroll, de la 0,20 până la 100 pentru o rotire. Fiul lui Zeus și calul său prietenos și înaripat au ca scop să vă răsplătească cu până la 2.000 de ori miza dvs. Acest premiu colosal poate fi atins doar dacă vă alăturați lui Hercule și Pegasus în aventura lor. Nu vă faceți griji, este un zeu demiurg, vă va proteja (și vă va proteja câștigurile).

 

Grafică Hercules and Pegasus

Primul ecran ne arată pe fundal vârful Muntelui Olimp, casa mitică a zeilor greci. Acest loc arată ca și cum ar fi fost ascuns intenționat de ochii oamenilor de către nori.  Astfel, Zeus ar putea să coboare pe Pământ și să se plimbe în orice formă dorește. Este bine să fii regele zeilor!

 

Atunci când una dintre funcțiile Free Spins Feature este activată, fundalul se schimbă. Acum se pare că ne aflăm chiar în inima Muntelui Olimp.

 

Muzica este destul de ușoară la început, făcându-te să te simți ca într-o grădină, lângă un templu grecesc. Vântul șoptește printre coloane și poți auzi nimfe cântând ușor. Lucrurile încep să se încingă atunci când apeși butonul de rotire. O muzică mai dinamică și mai activă se declanșează, potrivită pentru aventurile curajoase ale lui Hercule și Pegasus.

 

Concluzie Hercules and Pegasus

Hercules and Pegasus este un joc de păcănele online de la Pragmatic Play construit în jurul funcției Free Spins. Datorită iubirii lui Zeus pentru fiul său, acest joc oferă trei Funcții Modificatoare pentru a câștiga sume uriașe de bani.

 

Călătoria noastră spre Muntele Olimp se apropie de sfârșit, iar Pegasus se pregătește să aterizeze pe Pământ. Înainte de a descăleca, țineți minte că vă puteți întoarce oricând în casa zeilor. Suntem siguri că Zeus te va primi cu brațele deschise. Doar evită-o pe Hera, uneori este într-o dispoziție proastă.

 
Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+74.8
Câștigate
12
Pierdute
14
3
Tudor Cosma
+67.76
Câștigate
35
Pierdute
16