1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Hand of Anubis

Hand of Anubis

4
( 1 recenzie )
Evaluează!
Hand of Anubis
phone shifting suggestion
Rating Total:
4 Stele
%
Procentaj de Payout:
94.32%
 • Jackpot Progresiv
  DA
 • Max Bet
  119
 • Min Bet
  0.4
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  6
 • Combinații posibile
  243
 • %
  Payout
  94.32%
Despre Slotul Hand of Anubis

Anubis este un zeu cu cap de șacal întâlnit în mitologia egipteană. Se spune că el era călăuza sufletelor în lumea de dincolo, fiind negru din cap până în picioare. Jocul creat de Hacksaw Gaming îl înfățișează fioros, în stânga și în dreapta grilei. Un Anubis are lumină albastră în loc de ochi, iar celălalt lumină roșie. Pe fundal sunt norii capabili de furtuna perfectă, anunțată de vântul care suflă puternic. Personajele sunt foarte expresive, de parcă ar spune „Bine ai venit în viața de apoi”.

Grila are 6 role și 5 rânduri. Dacă ești pasionat de păcănele, ți-ai dat deja seama că este un slot cu mecanism Megaways. Pentru a obține câștig, este suficient ca minim cinci pictograme de același fel să se oprească pe ecran. Miza pornește de la 0,40 RON și ajunge la 120 RON, deci este un joc pentru toate buzunarele. Câștigul maxim potențial este de 10.000 de ori pariul.

Descriere slot Hand of Anubis

Pe role se află toată floarea cea vestită a simbolurilor egiptene. Crucea, șarpele, piramida, scarabeul și Ochiul lui Horus. Pentru numai 5 simboluri identice obții câștig sub nivelul mizei, excepție făcând crucea, care returnează miza. În cazul în care apar minim 11 cruci pe ecran, pe role adiacente, primești de 60 de ori valoarea mizei. Și simbolurile teoretic mai slabe aduc câștiguri ok, de până la 15x suma pariată.

În jocul de bază, pe role pot apărea sferele sufletului. Una este roșie, iar alta este albastră. Sfera roșie are un multiplicator care crește cu o unitate pentru fiecare simbol din combinația câștigătoare. La rândul ei, multiplicatorul sferei albastre crește în funcție de numărul combinațiilor care se obțin în timpul unei rotiri.

Caracteristici slot Hand of Anubis

Caracteristica de care beneficiezi cel mai mult este cea a câștigurilor în avalanșă. Pictogramele care formează o combinație norocoasă dispar, iar pe pozițiile lor vin altele. Se pot obține câștiguri consecutive teoretic nelimitate.

Minim trei pictograme care prezintă craniul faraonului inițiază jocul bonus „lumea de dincolo”. Fiecare câștig construiește un multiplicator sub fiecare rolă. Multiplicatorii activați de sfera verde se aplică la câștiguri, putând ajunge până la 10x.

În secvența „Judecata”, ai parte de 3 rotiri gratuite în care pozițiile din jocurile de bază sunt înlocuite de blocuri. Deasupra fiecărei role este un multiplicator care crește prin apariția Blocurilor Modificator Multiplicator, care pot fi normale sau epice. Când un bloc de gheață cade pe grilă, se zdrobește, iar în locul său cine multiplicatorul de deasupra rolei. La rândul lui, blocul Concasor topește toate blocurile de pe coloană, iar când ajunge la baza grilei se transformă într-un bloc multiplicator având ca valoare suma multiplicatorilor distruși.

Cazinouri recomandate unde poți juca slotul „Hand of Anubis”: Netbet Casino 

Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate