1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Greek Gods

Greek Gods

5
( 1 recenzie )
Evaluează!
Greek Gods
phone shifting suggestion
Rating Total:
5 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.5%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  125
 • Min Bet
  0.25
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  243
 • %
  Payout
  96.5%
Despre Slotul Greek Gods

Crede în puterea zeilor noștri puternici în jocul ca la aparate Greek Gods și ei te vor premia cu câștiguri în valoare de 4.320 de ori mai mari decât pariul tău.

 

Joacă acum acest slot video în Excelbet Casino cu un bonus atractiv de bun venit!

Detalii despre jocul Greek Gods

Zeus, cu puterea sa nelimitată, și soția sa, Hera, au construit un nou joc de păcănele pentru iubiții, dar muritorii lor urmași. Când creația a fost gata, au lansat jocul video de sloturi pe Pământ. Într-o zi însorită, regele și regina zeilor au coborât de pe Muntele Olimp pentru a-i vedea pe oameni jucându-l și câștigând mult.

 

Greek Gods este un joc de păcănele divin, binecuvântat de Zeii Olimpului, care îți poate aduce câștiguri uluitoare de până la 4.320x miza ta. Roata Norocului concepută de însuși Zeus vă poate premia cu până la 1.000 de ori pariul dumneavoastră. Zeii nu glumesc niciodată când vine vorba de înmulțirea câștigurilor tale.

 

Cum se joacă Greek Gods

Greek Gods este un joc videoslot cu 5 role și 243 de linii de plată care îți va oferi premii mitologice în bani în valoare de 4.320 de ori miza ta. Acesta este un joc extrem de volatil, cu o valoare de 96,5% de revenire a jucătorului.

 

Zeus și Hera nu au venit pe Pământ cu mâinile goale. Ei au adus daruri uimitoare pentru a vă ajuta să câștigați cât mai mult posibil:

 

 • Zeus - Plătește de 6 ori miza ta dacă nimerești 5 pe o linie de plată
 • Hera - Plătește de 5 ori miza ta dacă nimerești 5 pe o linie de plată
 • Harpa - Plătește de 4 ori miza ta dacă nimerești 5 pe o linie de plată
 • Goblet - Plătește de 3 ori miza ta dacă nimerești 5 pe o linie de plată
 • Asul, Regele, Regina, Valetul și 10 cărți - Fiecare plătește de 2 ori miza ta dacă nimerești 5 cărți pe o linie de plată.
 • Simbolul Wild a fost ideea lui Hera, care a vrut să le ofere oamenilor ceva care să le facă viața mai ușoară și mai fericită. Și a reușit să o facă destul de bine, nu-i așa? Acest simbol poate înlocui toate celelalte, cu excepția simbolului Scatter. Simbolul Wild poate ateriza, de asemenea, pe orice rolă.
 • Simbolul Scatter a fost ideea lui Zeus. El a crezut că omenirea merită mai mult, așa că a făurit un simbol în formă de fulger care poate declanșa funcția Free Spins. În acest fel, toată lumea va ști cât de bun și generos este Regele Zeilor. Simbolul fulgerului poate lovi doar pe rolele 3, 4 și 5.

 

Cum se câștigă în Greek Gods

Zeus și Hera au făurit trei caracteristici divine în castelul lor de bogății de pe Muntele Olimp.

 

Funcția de premii aleatorii

 

Când a construit rolele, Zeus a decis să le ofere o surpriză urmașilor săi: premii și bonusuri în partea de sus a celor 3 role. La fiecare rotire, un premiu aleatoriu poate apărea în partea de sus a rolelor 3, 4 și 5. Loviți o stivă verticală completă de simboluri Scatter și veți primi premiul din partea de sus. Vedeți? Zeus este un zeu bun și milostiv (de cele mai multe ori).

 

Premiile posibile sunt:

 

 • Premii în bani - puteți câștiga până la 50x pariul total;
 • Bonusuri - declanșezi jocul Roata Norocului;
 • Free Spins - se redeclanșează funcția Free Spins.
 • În timpul Free Spins Feature, toate rolele au premii în partea de sus pentru a vă maximiza potențialul de câștig.

 

Funcția Roata Norocului

 

Ecranul este lovit de un fulger și o roată segmentată preia controlul. Roata Norocului se învârte și poate duce la câștiguri de la 10x până la 1000x pariul tău. Dacă prinzi 2 sau mai multe Roți ale Norocului la o învârtire, acestea se joacă consecutiv, una după alta.

 

Această funcție poate fi declanșată atât în jocul de bază, cât și în funcția Free Spins.

 

Funcția Free Spins 

 

Poți declanșa această rundă dacă prinzi 5 sau mai multe simboluri Scatter pe role sau printr-un premiu aleatoriu. Vei primi 3 Free Spins (în mod implicit) + 1 Free Spin pentru fiecare simbol Scatter care ajunge pe ecran.

 

În jocul de bază poți obține un total de 36 de Free Spins, iar în timpul Free Spins Feature poți primi până la 40 de Free Spins pe aceeași rotire. Zeus, tatăl zeilor olimpieni, poate transforma mijlocul zilei în noapte, așa că de ce nu ți-ar putea oferi un număr atât de mare de Free Spins? El este zeul-șef, poate face tot ce vrea.

 

Pariuri și câștiguri Greek Gods

Îți poți seta pariul de la 0,25 până la 125. Zeus este un zeu milostiv, el îi primește pe toți bărbații și femeile în templul său. Zeului zeilor îi place când oamenii îl văd ca fiind bun, așa că a setat multiplicatorul maxim la 4.320 de ori miza ta.

 

Grafică Greek Gods

Principala atracție a primului ecran este templul magnific, de aur, construit în jurul rolelor. Zeus și-a arătat cele mai mari abilități în crearea acestui decor. Coloanele templului sunt împodobite cu panglici aurii și mătăsoase, iar în depărtare, puteți vedea templul Hera din dreapta (a insistat să aibă și ea ceva pe ecran). Peisajul din spatele rolelor este format din nori pufoși și galbeni, semănând cu priveliștea lui Zeus de pe Muntele Olimp.

 

Muzica este perfectă pentru o după-amiază grecească târzie, cu un indiciu de note de "orice se poate întâmpla". În runda de rotiri gratuite, muzica se întețește și sunt adăugate câteva sunete de fulgere.

 

Concluzie Greek Gods

Tratează-i pe marii zei cu respect, onorează-le prezența pe Pământ și ei te vor răsplăti pe măsură. Zeus te va ajuta să nimerești funcția Free Spins cât mai des posibil, iar Hera se va asigura că Roata Norocului te premiază cu cei mai mari multiplicatori.

 

Cei doi zei greci vor fi fericiți să te răsplătească cu premii substanțiale ori de câte ori vei dori să revii. Dacă doriți să intrați din nou în templul lui Zeus, mergeți la cazinourile partenere Pragmatic Play și bucurați-vă de călătorie.

 
Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+74.8
Câștigate
12
Pierdute
14
3
Tudor Cosma
+67.76
Câștigate
35
Pierdute
16