1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Gravity Bonanza

Gravity Bonanza

5
( 1 recenzie )
Evaluează!
Gravity Bonanza
phone shifting suggestion
Rating Total:
5 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.09%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  239
 • Min Bet
  0.2
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  7
 • Combinații posibile
  242
 • %
  Payout
  96.09%
Despre Slotul Gravity Bonanza

Demo-ul Gravity Bonanza ne duce pe grila 7×7, amplasată în spațiul cosmic, unde simbolurile plătesc în grupuri de cel puțin 5 simboluri de același fel. Un astronaut plutește în partea dreaptă a ecranului, activând Bonusul Gravity ori de câte ori un simbol Blackhole aterizează pe role. Tumble-urile fac, de asemenea, parte din gameplay, asigurându-se că grila se reîmprospătează după fiecare câștig.

 

Joacă acum acest slot video în Baumbet Casino cu un bonus atractiv de bun venit!

Detalii despre jocul Gravity Bonanza

Descoperirea gravitației a avut un impact uriaș asupra evoluției noastre ca oameni, schimbând pentru totdeauna modul în care vedem lumea, fiind un punct de plecare cheie pentru creșterea tehnologică și pentru acest ultim slot Pragmatic cu un mecanism de plată în grup, Gravity Bonanza. Având loc în spațiul cosmic, acest videoslot vine cu simboluri care plătesc până la 10.000x pentru clustere de cel puțin 31 de același fel și Free Spins pline de multiplicatori!

 

Cum se joacă Gravity Bonanza

Simbolurile plătesc în clustere de cel puțin 5 simboluri de același fel, conectate pe orizontală sau verticală în demonstrația Gravity Bonanza, după cum urmează:

 

 • Luna - Plătește de 10.000x pentru clustere de 31+.
 • Burger Planet - Plătește 6.000x pentru clustere de 31+.
 • Purple Planet - Plătește 4.000x pentru clustere de 31+.
 • Pink Star - Plătește 2.500x pentru clustere de 31+.
 • Sushi Planet - Plătește 2.000x pentru clustere de 31+.
 • Green Planet - Plătește 1.500x pentru clustere de 31+.
 • Red Planet - Plătește 1.000x pentru clustere de 31+.
 • Simbolul Bonus - aterizează pe toate rolele și poate declanșa Free Spins.
 • Simbolul Blackhole - lovește pe toate rolele, apărând doar o singură dată pe rotire.

 

Cum se câștigă în Gravity Bonanza

Funcția Tumble Feature - prezentă în alte sloturi Pragmatic cu tematică spațială, cum ar fi demo-ul Star Bounty, funcția Tumble Feature este o opțiune profitabilă care îți oferă posibilitatea de a forma mai multe combinații câștigătoare într-o singură rotire. Astfel, aceasta înlătură toate simbolurile câștigătoare de la vedere și le înlocuiește cu altele noi care alunecă din partea de sus a rolelor. Mecanismul continuă până când nu mai există combinații câștigătoare ca urmare a unei tumble.

 

Bonusul Gravity - Acesta este un nou tip de bonus în oferta Pragmatic Play și prezintă o întorsătură colectivă. Adică, de fiecare dată când un simbol Black Hole lovește, acesta absoarbe toate cazurile unui simbol plătitor ales aleatoriu. Practic, face ceea ce fac găurile negre - trag totul înăuntru. Simbolul găurii negre colectează toate instanțele unui simbol ales, inclusiv cele care apar în tombolele ulterioare.

 

Învârtiri gratuite - Învârtirile gratuite pot fi declanșate cu 3, 4, 5, 5, 6 și 7 simboluri Scatter, acordând până la 50 de jocuri gratuite. Simbolul Black Hole vine cu un multiplicator aleatoriu de x2, x3, x5 sau x10 în această rundă, care se aplică câștigurilor obținute în Bonusul Gravity. La finalul unei secvențe de tumbe, bonusul plătește suma totală.

 

Cumpărați Free Spins - Declanșarea Free Spins se poate face pentru 100x pariul total curent, jocul deblocând runda cu 3, 4, 5, 6 sau 7 Scatters.

 

Pariuri și câștiguri Gravity Bonanza

Pariurile minime pentru această călătorie intergalactică încep de la 0,20 și pot ajunge până la 240. Toate clusterele câștigătoare sunt plătite, indiferent de câte sunt într-o rotire. RTP-ul se situează la o valoare de 96,09% în jocul de bază și de 95,99% atunci când se cumpără Free Spins. Câștigul maxim aici este plafonat la valoarea interstelară de 10.000x - a ajunge la stele tocmai a devenit mai ușor, nu-i așa?

 

Grafică Gravity Bonanza

Dacă unele sloturi Pragmatic ne arată o lume high-tech, în care mașinile au preluat aproape toate sarcinile, altele sunt amplasate pe un fundal din spațiul cosmic, cu stele care strălucesc în depărtare, cum ar fi demo-ul Starz Megaways! De data aceasta nu ne întâlnim cu niciun extraterestru, ci doar cu un cosmonaut în dreapta rolelor și cu ecranele sale din stânga, unde sunt afișate Bonusul Gravity și opțiunea Buy Free Spins.

 

Concluzie Gravity Bonanza

Câștigurile aterizează pe role ca niște stele căzătoare, datorită sistemului de tumbling care îndepărtează simbolurile câștigătoare de la vedere, umplând celulele goale cu altele noi. Simbolul Black Hole atrage toate instanțele aceluiași simbol, creând astfel clustere pe măsură ce tumble-urile avansează, care urmează să fie plătite la sfârșitul sesiunii de tumbling. Învârtirile gratuite prezintă, de asemenea, o întorsătură suculentă, deoarece simbolul Black Hole poate aplica un multiplicator de până la 10x la clusterul total. Urcă-te la bordul navei spațiale și pregătește-te pentru decolare - nu ai cum să părăsești acest slot Pragmatic fără să te simți bine!

 
Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+76.6
Câștigate
10
Pierdute
11
3
Tudor Cosma
+39.12
Câștigate
31
Pierdute
16