1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Golden Ark

Golden Ark

2.5
( 2 recenzii )
Evaluează!
Golden Ark
phone shifting suggestion
Rating Total:
2.5 Stele
%
Procentaj de Payout:
95.1%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  500
 • Min Bet
  1
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  7
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  10
 • %
  Payout
  95.1%
Despre Slotul Golden Ark

Golden Ark de la Novomatic reprezintă o nouă aventură în țara egipteană a unei femei-cercetătoare, care îi seamănă un pic Larei Croft ca ideie și aparență. Totuși, în stilul poveștilor de Hollywood, tu ești acela care va salva domnișoara de la blestemul faraonilor și te vei alege cu o răsplată serioasă. Alte sloturi serioase de la Novomatic: ☞ Chicago  ☞  Dolphins Pearl Deluxe

Descrierea slotului video Golden Ark

Slotul Golden Ark conține o serie de artefacte antice valoroase care trebuie să fie colectate de-a lungul jocului. Printre ele, hieroglifele misterioase și unele icoane aurii care au apărut în mod misterios din piramidele. Aceste artefacte îți aduc bogății, dar și blesteme - fii atent cum pariezi și unde sunt bonusurile pe care le poți încasa! 

Slotul este bazat pe o misiune de salvare, dar oferă clasicele simboluri  Wild  - Ancient Book Wilds, rotiri gratuite, simboluri scatter și o caracteristică de joc gamble.

Caracteristicile slotului video Golden Ark

Scopul tău este de a descifa o parte din hieroglifele care traversează pereții mormântului misterios - 5 role standarde, cu pictograme sub formă de simboluri cu litere și numere, iar potrivirea lor poate fi recompensată cu până la 15.000 de monede.

Pictogramele aurii vor plăti până la 200.000 de monede. Cu toate acestea, nimic nu este la fel de satisfăcător ca salvarea unei frumoase domnișoare care este răsplătită cu o recompensată cu până la 500.000 de monede.

Slotul adaugă câteva bonusuri superbe, plus simbolul wild - Ancient Book Wilds, wild în expansiune, un simbol scatter. Simbolurile wild pot apărea oriunde pe role și sunt foarte similare cu sălbăticile stivuite, în sensul că au puterea de a se transforma în toate simbolurile jocului, cu excepția simbolului Scatter, pentru a crea o varietate de premii câștigătoare.

3 sau mai multe simboluri Scatter vor declanșa Bonusul Scatter cu 10 jocuri gratuite.

Jocul oferă, de asemenea, o caracteristică Gamble care este declanșată după orice rotire câștigătoare. Puteți alege fie să colectați premiul oferit, fie să încercați să vă dublați premiul, prezicând dacă o carte va fi roșie sau neagră atunci când ați trecut. Puteți juca premii de mai multe ori. 

Nu există nimic ca o călătorie de erou epic de modă veche pentru a obține adrenalină dar și plăți potențiale masive și câteva jocuri bonusuri interesante, deci nu ratați câștigurile pe care le oferă Golden Ark - jucați la cazinoul gratuit licențiat!

Cazinouri recomandate unde putem juca: ★ Superbet ★ Casa Pariurilor ★ Admiral ★ Netbet ★ Unibet ★ Vlad Cazino ★

Superbet Casino
L1203785W001253
Joacă acum Golden Ark cu un super bonus de bun venit!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+74.8
Câștigate
12
Pierdute
14
3
Tudor Cosma
+67.76
Câștigate
35
Pierdute
16