1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Gold Rush

Gold Rush

5
( 1 recenzie )
Evaluează!
Gold Rush
phone shifting suggestion
Rating Total:
5 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.5%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  125
 • Min Bet
  0.25
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  25
 • %
  Payout
  96.5%
Despre Slotul Gold Rush

Fă o avere în Gold Rush, slotul video 5×3, 25 de linii. Prospectorul vesel folosește teancuri de dinamită Wild pe role. Iar în runda de rotiri gratuite progresive, mergi mai adânc în interiorul minei și colectează pepite de aur pentru a avansa de nivel și a aduce mai mulți prospectori de top la vânătoare!

 

Dă-i drumul, intră în mină și ajută-i pe mineri să termine tunelul. Singurul lucru pe care trebuie să îl faci este să atingi cel mai mare multiplicator.

 

Joacă acum acest slot video în Winner Cazino cu un bonus atractiv de bun venit!

Detalii despre jocul Gold Rush

"Băieți, iată-l pe noul membru al echipei noastre!" spune Minerul cu barbă care se îndreaptă spre tine. Observi o strălucire spirituală în ochii lui și te gândești "Hmm trebuie să fie cineva pe aici".

 

Odată ce ajunge lângă voi, Minerul vă spune că au o mică problemă. "Am găsit un joc de păcănele care blochează tunelul", explică Minerul. "Așa că ne-am gândit că ne-ai putea ajuta să trecem de el. Uite, lasă-mă să-ți arăt la ce mă refer". Minerul dispare în interiorul minei. "Haideți, nu avem toată ziua la dispoziție!", spune o voce din interiorul minei.

 

Cum se joacă Gold Rush

Gold Rush este un slot machine 5×3 cu 25 de linii de plată, care vă poate acorda diverse Free Spins. Acesta este un slot foarte volatil, cu o valoare RTP fixată la 96,5%. În acest joc putem găsi simboluri cu plată mare și simboluri cu plată mică:

 

 • Bearded Miner - Plătește de 20x pariul tău dacă prinzi 5 pe o linie de plată.
 • Cart Full of Gold - Plătește 16x pariul tău dacă prinzi 5 simboluri pe o linie de plată
 • Donkey - Plătește 12x pariul tău dacă prinzi 5 pe o linie de plată
 • Lampa de mină - Plătește 8x pariul tău dacă prinzi 5 pe o linie de plată
 • Axe and Spade - Plătește de 4 ori pariul tău dacă prinzi 5 pe o linie de plată
 • Cartea As - Plătește de 3 ori pariul tău dacă prinzi 5 pe o linie de plată
 • Regele, Valetul, Regina și 10 cărți - Fiecare plătește de 2 ori pariul tău dacă prinzi 5 cărți pe o linie de plată
 • Există 3 simboluri la fel de prețioase ca aurul: Wild-ul, Scatter-ul și Simbolurile Pepita de Aur. Simbolul Wild este dinamită pură. Acesta poate înlocui toate celelalte simboluri, cu excepția celor Scatter și a celor Golden Nugget.

 

Simbolul Scatter înfățișează un tunel lung în mină, la capătul căruia se poate vedea o lumină strălucitoare. Acest simbol misterios poate ateriza pe rolele 2, 3 și 4.

 

Cum se câștigă în Gold Rush

Activați runda de rotiri gratuite și colectați pepitele de aur pentru a determina ce fel de role vor fi în joc în timpul următoarelor 10 rotiri gratuite.

 

Funcția Free Spins 

 

Loviți 3 simboluri Scatter pe role și declanșați această rundă. Vine la pachet cu o Funcție Progresivă care adaugă Simbolurile Bearded Miner pe role. Acum puteți aștepta cu nerăbdare să jucați 10 Free Spins.

 

Pepita de aur este vedeta acestei runde. De fiecare dată când una aterizează, aceasta este colectată într-un contor deasupra rolelor. Numărul de simboluri Golden Nugget colectate crește numărul de simboluri Bearded Miner care aterizează. Există 4 niveluri în total:

 

0-4 pepite = 3 simboluri suplimentare Bearded Miner.

5-9 pepite = 5 simboluri suplimentare Bearded Miner.

10-14 pepite = 9 simboluri suplimentare Bearded Miner.

15+ nuggets = 11 simboluri suplimentare Bearded Miner.

Atunci când un simbol Scatter aterizează în timpul funcției, se adaugă încă 2 Free Spins la suma totală. Dacă avansezi un nivel la ultima Free Spin, se acordă și 1 Free Spin suplimentar. Atât de multe Free Spins!

 

Pariuri și câștiguri Gold Rush

În mină se poate intra atât cu 0,25, cât și cu 125 în buzunar. Îți vei primi aurul în orice caz. Poți schimba numărul de monede pe linie de la 1 la 10 și valoarea monedei de la 0,01 la 0,50. Câștigul maxim pe care ți-l poate oferi acest videoslot este în valoare de 161x pariul tău. Minerii chiar își doresc să pui mâna pe acel premiu mare!

 

Grafică Gold Rush  

Jocul se desfășoară într-un puț de mină. În spatele rolelor cu ramă de lemn pare a fi un tunel care te duce mai adânc sub pământ. Singura modalitate de a debloca tunelul este să joci acest slot video volatil și să câștigi mult.

 

Topoare care lovesc rocile, creând un ecou, și un scâncet de măgar sunt sunetele pe care le auzi când deschizi jocul pentru prima dată. Muzica se intensifică și devine mai veselă, cu accente clare de muzicuță, odată ce apeși butonul "Spin".

 

Concluzie Gold Rush

Gold Rush este un joc de păcănele online care te poate premia cu 161x pariul tău. Aduceți un zâmbet pe fețele prietenilor dvs. și obțineți tot aurul.

 

Acum, că misiunea ta s-a încheiat, poți să-ți iei sacul cu aur și să te duci acasă. Puteți reveni oricând pentru a juca din nou jocul pe site-urile cazinourilor noastre partenere.

 

Joacă acum acest slot video în Winner Cazino cu un bonus atractiv de bun venit!

 
Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+74.8
Câștigate
12
Pierdute
14
3
Tudor Cosma
+67.76
Câștigate
35
Pierdute
16