1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Gates of Valhalla

Gates of Valhalla

5
( 1 recenzie )
Evaluează!
Gates of Valhalla
phone shifting suggestion
Rating Total:
5 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.4%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  100
 • Min Bet
  0.2
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  10
 • %
  Payout
  96.4%
Despre Slotul Gates of Valhalla

Legenda spune că, în mitologia nordică, "Valhalla" era într-adevăr o sală maiestuoasă în mijlocul Asgardului, condusă sub ochii vigilenți ai zeului Odin. Alăturați-vă războinicilor morți în această misiune măreață și câștigați de până la 20.000x pariul dvs.

 

Joacă acum acest slot video în Sportingbet Casino cu un bonus atractiv de bun venit!

Detalii despre jocul Gates of Valhalla

Slotul video Gates of Valhalla te va face să îți iei scutul strălucitor și să mergi după aur alături de eroii și regii germani din trecut în acest slot video online 5×5. Norocul se ascunde în cea mai recentă legendă care a aterizat la Social Tournaments, și vine cu zece linii de plată active și un câștig multiplicator maxim de 10.000x pariul. Loviți trei sau mai multe simboluri Free Spins pentru a activa runda Free Spins și pregătiți-vă să fiți recompensați cu wild-uri itinerante și funcția de tumble.  

 

Cum se joacă Gates of Valhalla

Simbolurile mistice plătesc în următoarea ordine, de la stânga la dreapta, de la dreapta la stânga, de sus în jos și de jos în sus pe rolele adiacente, începând cu orice rolă: 

 

 • Simbolul Statuia Roșie - Plătește 75x pariul pentru cinci pe o linie de plată.  
 • Simbolul Statuie mov - Plătește 20x pariul pentru cinci pe o linie de plată.   
 • Simbolul Statuia Verde - Plătește 10x pariul pentru cinci pe o linie de plată.     
 • Simbolul Yellow Spade - Plătește de 5 ori pariul pentru cinci pe o linie de plată.  
 • Simbolul Inimă roșie - Plătește de 3,5 ori pariul pentru cinci pe o linie de plată.    
 • Simbolul Green Club - Plătește de 2,5 ori pariul pentru cinci pe o linie de plată.   
 • Simbolul Blue Diamond - Plătește de 2,5 ori pariul pentru cinci pe o linie de plată.  
 • Simbolul Golden Lion Wild - Simbolul Golden Lion WILD înlocuiește toate simbolurile, în afară de simbolul FREE SPINS, și va apărea pe toate rolele.  
 • Simbolul Icy Free Spins - Simbolul FREE SPINS apare pe toate rolele și nu va exploda atunci când este activă funcția Tumble Feature.  
 • Cum se câștigă
 • TUMBLE FEATURE - Când TUMBLE FEATURE este activă, toate combinațiile de simboluri câștigătoare vor fi plătite integral, iar simbolurile câștigătoare vor dispărea din grilă. Toate simbolurile rămase vor coborî în partea de jos a ecranului, înlocuind pozițiile goale cu noi simboluri care apar din partea de sus a grilei. Tumble-ul va continua până când nu mai apar combinații noi de simboluri în timpul tumble-ului. Când toate tumble-urile de la rotirea de bază s-au încheiat, jucătorii își vor primi câștigurile. 
 • ROAMING WILD - Spre deosebire de alte simboluri, simbolul WILD nu explodează. Atunci când simbolul WILD face parte dintr-o combinație câștigătoare de simboluri, simbolurile din jur vor exploda și vor ateriza într-o poziție aleatorie, care poate fi în sus, în jos, la stânga sau la dreapta. Cu toate acestea, dacă nu există un spațiu nou în care să se mute, acesta va rămâne pe loc. Un multiplicator va fi adăugat la toate combinațiile de simboluri câștigătoare, care conțin WILD-ul crescând cu 1x pe parcursul fiecărei tumbe și ajungând până la 5x. Atunci când multiplicatorul a ajuns la 5x, iar WILD-ul apare într-o altă combinație câștigătoare, acesta va exploda și se va rostogoli în mod normal.  
 • ROTAȚII GRATUITE - Pentru a declanșa funcția de rotiri gratuite, atingeți trei sau mai multe simboluri de rotiri gratuite. Veți începe cu un total de 10 Free Spins. Un multiplicator va fi adăugat la câștigul total al tuturor rostogolirilor active în timpul Free Spins Feature. Multiplicatorul este setat la 1x atunci când începe runda, iar după tumble, acesta va crește cu 1x. Loviți trei sau mai multe simboluri Free Spins pentru a obține 10 Free Spins suplimentare.  

 

Pariuri și câștiguri Gates of Valhalla

The Gates of Valhalla este un joc foarte volatil, cu un RTP de 96,4%. 

 

Toate simbolurile vor fi plătite de la stânga la dreapta pe liniile de plată selectate. Toate câștigurile din timpul Free Spins vor fi adăugate la succesul de pe linia de plată. Toate câștigurile vor fi înmulțite cu pariul pe linie. Doar cel mai mare câștig va fi plătit pe linie. Dacă câștigurile apar pe mai multe linii de plată, atunci toate câștigurile vor fi adăugate la câștigul total.  

 

Pariul minim poate fi setat de la 0,20 și poate fi mărit până la un pariu maxim de 100,00 în moneda respectivă a jucătorului.  

 

Grafică Gates of Valhalla

Acest slot video mitologic este cât se poate de vibrant, oferind imagini uimitoare și o coloană sonoră potrivită pentru a vă duce înapoi în timp pentru a descoperi tradițiile nordice și comoara antică ascunsă. 

 

Concluzie Gates of Valhalla

Câștigurile cu multiplicator maxim de 20.000x reprezintă un plus atractiv în acest slot, alături de simbolurile bonus care pot activa funcțiile recompensatoare tumble sau rotiri gratuite, făcând loc unor câștiguri masive. 

 

Îți place acest slot? Atunci încercați și slotul Book of Vikings, unde există și mai multe bunuri divine de descoperit. 

 

Porțile tărâmurilor uitate ale Valhalla sunt păzite de ochiul vigilent al vikingilor în slotul North Guardians, încărcat cu Wilds, Free Spins și un câștig maxim de până la 5.000x pariul!

 
Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+74.8
Câștigate
12
Pierdute
14
3
Tudor Cosma
+67.76
Câștigate
35
Pierdute
16