1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Gates of Olympus 1000

Gates of Olympus 1000

5
( 1 recenzie )
Evaluează!
Gates of Olympus 1000
phone shifting suggestion
Rating Total:
5 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.5%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  125
 • Min Bet
  0.2
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  6
 • Combinații posibile
  20
 • %
  Payout
  96.5%
Despre Slotul Gates of Olympus 1000

Zeul olimpicilor își păzește bine tărâmul, asigurându-se că numai sufletele demne pot intra prin porțile magnifice, flancate de stâlpi albi strălucitori care susțin flăcările zeilor. El ne invită încă o dată să încercăm să-i câștigăm favoarea, oferindu-ne foloase și mai mari pentru a reuși, de data aceasta puternicul zeu al tunetului și al tuturor celorlalți ne oferă multiplicatori de până la 1000x pariurile noastre - de aici și numele și emoția!

 

Joacă acum acest slot video în SlotV Casino cu un bonus atractiv de bun venit!

Detalii despre jocul Gates of Olympus 1000

Zeus s-a întors pentru a ne dărui nouă, muritorilor simpli, minunile Olimpului! Așa este, în urma popularității incredibile a Demo-ului Gates of Olympus, Zeus a deschis din nou intrarea pe tărâmul zeilor, de data aceasta oferind și mai mult potențial de câștig! 

 

Cum se joacă Gates of Olympus 1000

Jocul de păcănele Gates of Olympus 1000 se desfășoară pe o grilă 6×5, unde simbolurile plătesc oriunde aterizează, plătind până la 10x pentru 8 sau mai multe simboluri identice pe role. Te poți aștepta la următoarele plăți de la 12 simboluri identice pe grilă: 

 

 • Coroana - Plătește 50x pariul pentru un grup de 12+ simboluri. 
 • Clepsidră - Plătește 25x pariul pentru un grup de 12+. 
 • Inel cu bijuterie roz - Plătește 15x pariul pentru un grup de 12+. 
 • Cupa de aur - Plătește 12x pariul pentru un cluster de 12+. 
 • Red Gem - Plătește de 10x pariul pentru un cluster de 12+. 
 • Purple Gem - Plătește de 8x pariul pentru un cluster de 12+. 
 • Yellow Gem - Plătește de 5 ori pariul pentru un cluster de 12+. 
 • Green Gem - Plătește de 4 ori pariul pentru un cluster de 12+. 
 • Blue Gem - Plătește de 2 ori pariul pentru un cluster de 12+. 
 • Simbol Scatter: Zeus însuși, cu ochii săi albaștri pătrunzători. Atunci când apar 4 dintre aceste simboluri puternice, înseamnă că Zeus ne-a binecuvântat cu Free Spins! Acesta poate ateriza pe toate rolele, plătește în orice poziție și oferă câștiguri de până la 100x.  
 • Simbol multiplicator: Aici, avem patru simboluri multiplicator de culori diferite. Simbolurile multiplicator verde, albastru, violet sau roșu lovesc aleatoriu în timpul jocului de bază și în Jocurile Gratuite. Ori de câte ori aceste Simboluri Multiplicator lovesc, acestea acordă favoarea lui Zeus, oferind multiplicatori la plata de la sfârșitul tumblei, în valoare de 2x până la 1000x! Vedem o mecanică similară în Sweet Bonanza Demo, doar nu-i spuneți lui Zeus că i-am comparat favoarea sa cu un slot despre dulciuri! 

 

Cum se câștigă în Gates of Olympus 1000

Funcția Tumble Feature: O caracteristică pe care o cunoaștem și o iubim, Tumble Feature șterge toate simbolurile câștigătoare de pe role și permite tuturor celor rămase să cadă în partea de jos a rolelor, făcând loc pentru simboluri proaspete care să le ia locul de sus. O sesiune de rostogolire se încheie doar atunci când nu mai apare niciun câștig ca urmare a unei rostogoliri.   

 

Runda de rotiri gratuite: Deblocați această rundă cu cel puțin patru simboluri Scatter pe role și bucurați-vă de mica întorsătură a lui Zeus: un multiplicator total. Acest lucru înseamnă că atunci când un simbol multiplicator apare pe role într-o rotire câștigătoare, acesta este adăugat la multiplicatorul total din partea stângă a ecranului. Valoarea multiplicatorului total se aplică la toate câștigurile care apar în runda Free Spins. Zeul Olimpului nu a terminat încă - prindeți cel puțin 3 simboluri Scatters în runda Free Spins și jucați încă 5 Free Spins! 

 

Caracteristica Ante Bet: Vedem acest lucru ca un mic impuls, ajutându-vă să declanșați bonusul prin faptul că jocul se comportă diferit. Atunci când activați Ante Bet și jucați, acesta va fi cu un multiplicator de 25x pariul. Multiplicatorul pariului pentru un joc standard este de 20x.  

 

Cumpărați rotiri gratuite: Această opțiune vă oferă șansa de a declanșa instantaneu Jocurile Gratuite în jocul de bază pentru 100x miza. Rolele se vor învârti o dată, aterizând suficiente Scatters pentru a declanșa această rundă bonus minunată. 

 

Pariuri și câștiguri Gates of Olympus 1000

Pariurile încep de la 0,20 și permit jucătorilor să parieze până la 125 pe rotire. Câștigul maxim în acest Slot Pragmatic este așezat la un uimitor 5000x - acum este un premiu serios în valoare de Olimp! RTP teoretic se situează la un respectabil 96,40% Este probabil să vă bucurați de un joc sălbatic, deoarece volatilitatea în Gates of Olympus 1000 este foarte mare.  

 

Grafică Gates of Olympus 1000

Jocul de bază are loc la porțile puternice în sine, înconjurate de coloane înalte, de aur, cu o flacără care arde în vârf. Acest lucru ne-a dat cu adevărat sentimentul de a ne afla pe marginea prăpastiei din tărâmul zeilor, mai ales cu Zeus plutind în partea dreaptă a ecranului, gata să arunce fulgere și să adauge multiplicatori pe role. Când am auzit pentru prima dată efectele sonore de pe acest slot Pragmatic, ne-am simțit ca și cum am fi urmărit un film epic bazat pe eroii din vechime. Ne-am revenit și ne-am dat seama că făceam chiar mai mult decât să ne uităm, îl jucam noi înșine! Coloana sonoră a lăsat cu adevărat o impresie, împreună cu fundalul epic și simbolurile izbitoare din punct de vedere vizual. 

 

Concluzie Gates of Olympus 1000

Cu un gameplay la fel de epic ca și grafica sa, acest slot Pragmatic oferă o experiență incredibilă, rivalizată doar de puternicul fulger al lui Zeus! Funcția Multiplicator a fost proaspătă, făcându-ne în același timp să ne amintim puțin de Twilight Princess Demo, care se lăuda cu o mecanică foarte asemănătoare. Când am prins prima dată vânt de o continuare a originalului Gates of Olympus, nu ne-am putut stăpâni, deoarece aveam o bănuială că va avea 1000 în titlu, și am avut dreptate!

 
Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+76.6
Câștigate
10
Pierdute
11
3
Tudor Cosma
+39.12
Câștigate
31
Pierdute
16