1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Fruit Party

Fruit Party

2.83
( 3 recenzii )
Evaluează!
Fruit Party
phone shifting suggestion
Rating Total:
2.83 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.47%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  400
 • Min Bet
  0.8
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  9
 • Coloane / Stiluri
  7
 • Combinații posibile
  19600
 • %
  Payout
  96.47%
Despre Slotul Fruit Party

Slotul Fruit Party este un joc interesant cu fructe cu un RTP peste medie, de 96,47%. Fruit Party dispune de multiplicatori, rotiri gratuite și poate fi jucat atât cu mize mici (0,8 lei pe rotire), cât și cu mize foarte mari (miza maximă e de 400 de lei/rotire).

Slotul Fruit Party: cum atingi cele mai mari câștiguri

Fruit Party este un joc nou realizat de Pragmatic Play și se prezintă cu o grilă 7x7, pe care apar 49 de simboluri la fiecare rotire. Pentru a realiza un câștig e nevoie să prinzi 5 sau mai multe simboluri alipite, moment în care respectivele simboluri vor dispărea și vor face loc altora noi, pentru a realiza noi câștiguri.

Cu cât prinzi mai multe simboluri alipite, cu atât câștigul va fi mai mare și în plus beneficiem și de multiplicatori de câștig. În fiecare combinație câștigătoare, unul sau mai multe simboluri pot avea și un multiplicator, iar multiplicatorul maxim pentru un câștig poate ajunge la x256.

Cel mai valoros simbol al jocului este Căpșuna, care poate aduce un câștig maxim egal cu miza X 150, fără să luăm în calcul vreun multiplicator.

Pentru 5 Căpșuni vei primi Miza X1, dar câștigul crește enorm dacă prinzi mai multe simboluri identice.  Pentru o combinație de 15 Căpșuni se atinge câștigul maxim și e foarte probabil ca la o asemenea combinație să prinzi mai mulți multiplicatori.

Câștigul maxim la o rotire (în jocul de bază sau în timpul rotirilor gratuite) e de 5000 de ori miza.

Fruit Party: rotiri gratuite cu Scatter sau instant

Pentru a prinde rotirile gratuite (Free Spins) la acest joc ai nevoie de trei sau mai multe simboluri Scatter, moment în care primești automat 10 Rotiri Gratuite. Ulterior, poți adăuga până la 14 rotiri gratuite la fiecare rotire, dacă prinzi simboluri scatter suplimentare (minim 3, maxim 7).

În timpul Rotirilor Gratuite poți prinde multiplicatori X2 și X4, care se vor înmulți între ei la fiecare câștig și poți atinge multiplicatorul maxim X256.

La Fruit Party ai și posibilitatea să declanșezi instant funcția Free Spins, plătind o sumă suplimentară egală cu miza X 100. În acest caz vei primi direct cele 10 rotiri gratuite, însă nu e întotdeauna profitabil să te folosești de această opțiune. Din experiență, nu de fiecare dată vei obține în timpul rotirilor gratuite un câștig care să-ți acopere investiția (miza X100). Totuși, dacă te simți norocos și nu vrei să aștepți până prinzi Rotirile Gratuite, poți încerca și această variantă.

Netbet Casino
L1160651W000195
Încasează 80 FREESPINS fără depozit - CLICK AICI
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Curry
+68.8
Câștigate
12
Pierdute
4
3
Boogie-Alexandru-Ștefan
+64.8
Câștigate
12
Pierdute
15