1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Flaming Hot

Flaming Hot

4.99
( 658 recenzii )
Evaluează!
Flaming Hot
phone shifting suggestion
Rating Total:
4.99 Stele
%
Procentaj de Payout:
95.53%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  4500
 • Min Bet
  2
 • FREE SPINS
  NU
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  9
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  40
 • %
  Payout
  95.53%
Despre Slotul Flaming Hot

7 Flaming Hot este un slot video produs de EGT care are ca scop să rivalizeze cu mult mai cunoscutul Sizzling Hot Deluxe. Ca și Sizzling Hot, 7 Flaming Hot este un joc ce combină șeptarii cu fructele, dar care vine în plus cu simboluri WILD, dar și cu jackpoturi atractive.

Caracteristicile jocului 7 Flaming Hot

7 Flaming Hot este un joc cu 4 coloane și 5 role, ca majoritatea jocurilor de păcănele moderne ale zilelor noastre. Acesta are 40 de linii de câștig ce sunt fixe, ceea ce înseamnă că nu poți juca pe mai puține linii, chiar dacă dorești acest lucru. Partea bună este că miza minimă per linie este de doar 0.01RON, deci poți juca pe mize ce încep de la doar 0.40RON. Iar dacă faci parte din categoria jucătorilor high roller, atunci poți mări miza până la 80RON / mână; trebuie doar să selectezi valoarea unui credit la 0.10RON, și să apeși pe ultimul buton de miză din dreapta, precum în poza de mai jos. Vezi mai multe despre payout și care pot fi câștigurile reale la păcănele online?

Tabel de câștiguri în slotul video 7 Flaming Hot

Cel mai valoros simbol din rândul celor normale este bineînțeles șeptarul, o linie de șeptari putând să îți aducă de 25 de ori valoarea mizei. Asta dacă nu luăm în considerare și simbolurile speciale, pentru că atunci trebuie menționat că 5 Scattere îți aduc un câștig egal cu valoarea mizei X 500!

La prima vedere ai putea spune că nu sunt oferite câștiguri foarte mari în raport cu alte jocuri cu șeptari, dar să nu uităm că jocul ne pune la dispoziție și Wild-uri ce pot înlocui orice alt simbol de pe ecran, cu excepția Scatterelor. Asta înseamnă că va fi mult mai simplu de prins o linie decât în alte jocuri precum Sizzling Hot de exemplu.

Nu lipsește nici populara funcție de dublare a câștigului unei mâini prin parierea pe roșu / negru. Nu există un număr maxim de ori prin care poți încerca să dublezi o mână, însă poți paria doar pe câștiguri ce sunt de maxim 35 de ori mai mari ca valoarea mizei. Deci dacă joci pe miză minimă de 0.40RON, poți încerca să dublezi câștiguri de maxim 14 RON.   

Seria HOT de la EGT

Jackpoturi 7 Flaming Hot – câștigă unul din premiile speciale

Dacă ai mai jucat în trecut sloturi video de la EGT, atunci înseamnă că ești familiarizat cu acest sistem de jackpoturi unic. Jackpoturile nu sunt cumulate pe mai multe cazinouri online, ci sunt cumulare doar pe unul singur. Însă, ele pot fi câștigate în cadrul oricărui joc EGT de la respectivul cazino.

Sunt oferite 4 niveluri de jackpot ce pot fi câștigate în timpul bonusului ”Jackpot Cards Mistery”. Acesta este declanșat la întâmplare, după ce un joc individual este finalizat și toate câștigurile rezultate sunt colectate. În cadrul jocului bonus, jucătorul va trebui să selecteze cărți din cadrul de selecție, format din 12 cărți cu fața în jos, până când dezvăluie 3 simboluri de aceeași culoare. În acel moment va fi acordat nivelul de jackpot care corespunde respectivei culori. Cele mai mici două jackpoturi sunt de ordinul zecilor sau sutelor de RON și se acordă destul de des, în timp ce cele mai mari două jackpoturi ajung la ordinul zecilor sau sutelor de mii de RON și se acordă mult mai rar. Vestea bună este că poți câștiga oricare dintre aceste jackpoturi indiferent de miza pe care joci (chiar și cea minimă de 0.40RON), ceea ce face ca 7 Flaming Hot să fie un slot video perfect pentru jucătorii cu buget redus.

Cazinouri recomandate unde putem juca: ★★★NetBet★★★

Netbet Casino
L1160651W000195
Joacă acum Flaming Hot cu un super bonus de bun venit!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Curry
+68.8
Câștigate
12
Pierdute
4
3
Boogie-Alexandru-Ștefan
+64.8
Câștigate
12
Pierdute
15