1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Firebird Spirit

Firebird Spirit

5
( 1 recenzie )
Evaluează!
Firebird Spirit
phone shifting suggestion
Rating Total:
5 Stele
%
Procentaj de Payout:
96%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  125
 • Min Bet
  0.25
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  6
 • Combinații posibile
  243
 • %
  Payout
  96%
Despre Slotul Firebird Spirit

Firebird Spirit ne poartă într-o misiune de a conecta și colecta cât mai multe simboluri câștigătoare în timp ce navigăm printre ruinele antice de pe ecran. Jocul oferă 1875 de moduri de a câștiga, pentru a se potrivi simboluri bejeweled în, cu Max Win jocului stabilit la 4250x pariul total, care s-ar simți ca un paradis dacă ar fi întâlnit! În timp ce puteți câștiga în jocul de bază, jocul are o nouă funcție Connect & Collect, pe care nu am mai văzut-o înainte de la Pragmatic New Slots. Această rundă bonus vă oferă șase caracteristici suplimentare pe care le puteți întâlni în timp ce jucați sau, alternativ, puteți achiziționa doar runda Free Spins pentru distracție bonus suplimentară!

 

Joacă acum acest slot video în Las Vegas Cazino cu un bonus atractiv de bun venit!

Detalii despre jocul Firebird Spirit

O excursie în America de Sud este întotdeauna o idee bună și acum o poți face direct de pe dispozitivele tale mobile sau desktop pentru a te alătura gazdei exotice și frumoase în acest ultim slot Pragmatic Play New Slot, Firebird Spirit. Înfruntă umiditatea pădurilor tropicale și a junglei care înconjoară rolele pentru câștiguri epice și o nouă funcție bonus pe care nu am mai văzut-o niciodată, Connect & Collect! Slotul online urmează o estetică similară cu unele Pragmatic Games familiare pe care le-am jucat înainte, cum ar fi, John Hunter and the Mayan gods, Phoenix Forge Demo Slot și Gorilla Mayhem Demo Slot pentru a numi câteva. Să ne punem spray-ul de insecte și să mergem în junglele Americii de Sud! 

 

Cum se joacă Firebird Spirit

Jocul de păcănele online este așezat pe o grilă 5×6 oarecum neobișnuită, cu simboluri care nu plătesc în toate pozițiile, cu cea de-a 6-a rolă învârtind doar simboluri speciale. 

 

 • Personaj feminin - Plătește 2x pariul pentru 5 pe o linie de plată 
 • Pisica Roșie Bejewelled - Plătește 0,8x pariul tău pentru 5 pe o linie de plată 
 • Green Bejewelled Frog - Plătește 0,6x pariul dvs. pentru 5 pe o linie de plată 
 • Șarpele albastru bejewelled - Plătește de 0,4 ori pariul tău pentru 5 pe o linie de plată 
 • Simbolul A - Plătește 0,32x pariul tău pentru 5 pe o linie de plată 
 • Simbolul K - Plătește 0,32x pariul tău pentru 5 pe o linie de plată 
 • Simbolul Q - Plătește de 0,2 ori pariul dvs. pentru 5 pe o linie de plată 
 • Simbolul J - Plătește de 0,2 ori pariul dvs. pentru 5 pe o linie de plată 
 • Simbolul 10 - Plătește de 0,2 ori pariul dvs. pentru 5 pe o linie de plată 
 • Simbolul 9 - Plătește de 0,2 ori pariul dvs. pentru 5 pe o linie de plată 
 • WILD - Reprezentat sub forma unui Phoenix - înlocuiește toate simbolurile, cu excepția simbolurilor CONNECT și COLLECT. Simbolul Wild apare pe toate rolele în jocul de bază, precum și în runda Free Spins.  
 • CONNECT & COLLECT - Apare pe rolele 1 - 5 pe poziții nespeciale. 

 

Cum se câștigă în Firebird Spirit

FUNCȚIA CONNECT & COLLECT - Aterizați simboluri Connect & Collect adiacente de la stânga la dreapta, de la rola cea mai din stânga, potrivindu-se fie pe orizontală, fie pe verticală, până când lanțul de simboluri ajunge pe una dintre pozițiile speciale de pe rolele 3 sau 6 - pentru a câștiga premiul atins de pe poziția specială. 

 

În jocul de bază și în runda Free Spins, pozițiile speciale sunt pe rola 3 și rola 6, cu următoarele simboluri care aterizează aleatoriu: 

 

 • QUICK COLLECT - Doar pe pozițiile speciale de pe rola 3 - Ori de câte ori acest simbol aterizează pe rolă, garantează că o conexiune cu acesta va avea simboluri CONNECT & COLLECT lângă el pe rolele 4 și 5, conectându-l la premiul de pe rola 6. 
 • RESPIN - Doar pe poziții speciale pe rola 3 - Ori de câte ori aterizează pe role, va declanșa o rundă de respin cu 5 respins. În timpul acestei runde, toate simbolurile CONNECT & COLLECT care au aterizat în rotirea inițială vor rămâne pe loc, iar toate celelalte poziții de pe rolele 2, 3, 4 și 5 vor fi respin. Toate simbolurile CONNECT & COLLECT care au nimerit în timpul respin-urilor vor rămâne, de asemenea, pe loc până când nu mai există respin-uri. Jocul va plăti pentru toate conexiunile după ce runda este completă. 
 • MONEY VALUE - Ori de câte ori acest simbol lovește, va lua o valoare monetară aleatorie dintr-un set predefinit. Ori de câte ori este atins de un lanț de conexiuni, valoarea sa este acordată până la 800x pariul tău total. 
 • Premii MINOR, MAJOR, GRAND - ori de câte ori unul dintre ele este atins de un lanț de conexiune, valorile lor sunt acordate după cum urmează: MINOR - 50x pariul dvs. total, MAJOR - 200x pariul dvs. total și GRAND - 4000x pariul dvs. total. 
 • ADD WILDS - ori de câte ori este atins de un lanț de conexiuni, acesta va adăuga simboluri WILD pe poziții aleatorii pe rolele 2, 3, 4 sau 5. 
 • FREE SPINS - Ori de câte ori este atins de un lanț de conexiuni după ce toate celelalte premii de la învârtirea curentă au fost plătite, acesta va declanșa runda Free Spins și vă va acorda 2x pariul total. Simbolul Free Spins afișează întotdeauna un număr de Free Spins pe el de 5, 8, 10, 15, 20 sau 25 la întâmplare. 
 • FREE SPINS - Runda va începe cu numărul de Free Spins de la toate simbolurile FREE SPINS adunate în rotirea care a declanșat această funcție. În timpul acestei runde, rolele 1, 2, 4 și 5 se opresc cu aceleași simboluri, ceea ce înseamnă că simbolurile care aterizează pe rola 1 vor fi oglindite pe rola 2, iar simbolurile care aterizează pe rola 4, vor fi oglindite pe rola 5 exact. Funcția CONNECT & COLLECT este disponibilă și funcționează în același mod ca în jocul de bază. Atunci când mai multe simboluri Free Spins sunt atinse de un lanț de conexiune în timpul acestei runde, se vor acorda Free Spins suplimentare echivalente cu numărul de simboluri atinse. 
 • BUY FREE SPINS - Funcția Free Spins poate fi declanșată instantaneu în jocul de bază dacă o achiziționați la 100x pariul dvs. total actual. Atunci când cumpărați această rundă, rotirea care o declanșează este garantată să atingă suficiente simboluri CONNECT & COLLECT pentru a forma un lanț care să atingă pozițiile speciale de pe rola 3 și cel puțin una dintre pozițiile de pe rola 6. Pentru rotirile de declanșare, rola 6 conține doar simboluri FREE SPINS cu cantități aleatorii de Free Spins pe ele. 

 

Pariuri și câștiguri Firebird Spirit

Pariurile pornesc de la un minim de 0,25 și pot fi mărite până la 125 dacă te simți foarte norocos în junglele și pădurile sud-americane! RTP-ul teoretic al jocului este stabilit la 96%, iar câștigul maxim este de 4250x pentru a vă oferi un bilet dus spre noroc cu acest ultim slot Pragmatic Play! Dacă atingi câștigul maxim, runda bonus se va încheia imediat cu câștigurile acordate și toate caracteristicile sau rotirile rămase vor fi pierdute. 

 

Grafică Firebird Spirit

Acest ultim slot online este amplasat în junglele tropicale care înconjoară faimoasele piramide aztece și are un ghid frumos pentru a vă arăta magia și minunea pe care acest slot o poate aduce. Rolele sunt plasate în partea dreaptă a ecranului și sunt încadrate în aur, în timp ce sunt așezate pe fundalul unui zid de beton. Simbolurile în sine sunt vibrante, cu sumele de câștig Grand, Major și Minor anunțate în stânga ecranului, unde se află ghidul. Veți avea, de asemenea, opțiunea de a achiziționa runda Free Spins și aceasta dacă este prezentată și pe ecran. 

 

Simțiți spiritul de aventură cu Jane Hunter and the Mask of Montezuma slot, cu o comoară suculentă de 5000x Max Win care așteaptă să fie dezgropată!

 

Concluzie Firebird Spirit

În fiecare săptămână, Pragmatic Play ne aduce noi sloturi pline de detalii atât de complicate încât este de neimaginat cât de realiste arată personajele și fundalurile - ceea ce conferă slotului online în sine o senzație realistă, ca și cum ai fi transportat în peisaj! Suntem, de asemenea, tratați cu o nouă rundă bonus de la Pragmatic Play cu funcția Connect and Collect Feature, care vă oferă șase oportunități suplimentare de câștig, plus o rundă Free Spins complet independentă de această nouă rundă! Cu atât de multe de făcut și atât de multe șanse de a câștiga mult, echilibrul tău de joc s-ar putea să se ridice și el ca un Phoenix din cenușă și să te ducă pe noi culmi cu slotul Firebird Spirit!

 

Joacă acum acest slot video în Las Vegas Cazino cu un bonus atractiv de bun venit!

 
Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+74.8
Câștigate
12
Pierdute
14
3
Tudor Cosma
+67.76
Câștigate
35
Pierdute
16