1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Fire Stampede

Fire Stampede

5
( 1 recenzie )
Evaluează!
Fire Stampede
phone shifting suggestion
Rating Total:
5 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.1%
 • Jackpot Progresiv
  DA
 • Max Bet
  400
 • Min Bet
  0.2
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  1875
 • %
  Payout
  96.1%
Despre Slotul Fire Stampede

Acest joc cu tematică western este amplasat în frumoasele și vaste deșerturi vestice, unde cowboyii apără legea, vulturii zboară liber și bivoli puternici cutreieră pământul. Pragmatic Play a făcut-o din nou și a produs o mecanică de joc distractivă care aduce un element de emoție suplimentară, fără a diminua caracteristicile jocului de bază. Ne-a plăcut să ne învârtim pe acest slot Pragmatic bine rotunjit datorită mecanicii sale curate, funcțiilor atrăgătoare și plăților solide. Cireașa de pe tort pentru noi a fost ciclul zi și noapte al deșertului în timpul jocului de bază și al rundei de rotiri gratuite.

 

Joacă acum acest slot video în Fortuna Cazino cu un bonus atractiv de bun venit!

Detalii despre jocul Fire Stampede

Pe o autostradă întunecată din deșert, puternicul bivol înflăcărat este sigur că va simți vântul rece în părul său în timp ce se încarcă cu câștiguri epice în cel mai recent slot Pragmatic. Alăturați-vă nouă în timp ce aruncăm o privire la această nouă lansare fantastică de la Pragmatic Play, cu o mecanică unică care oferă un element suplimentar de emoție la fiecare rotire, deoarece nu numai că veți câștiga o dată, ci potențial de două ori - dar așteptați, vom ajunge la asta! Fire Stampede orientează în tema sa cu simbolurile sale, oferind cactusi, vulturi și bivolul puternic în sine, amintindu-ne de atracția principală a Buffalo King Demo, doar cu părul său format din flăcări! Așa că, puneți-vă centurile, îndreptați-vă pălăriile și fixați-vă centurile, căci suntem pregătiți pentru deșertul vestic, porniți în goana după pepite de aur, vulturi maiestuoși și multe altele!

 

Cum se joacă Fire Stampede

Simbolurile plătesc de la stânga la dreapta pe rolele adiacente în slotul Fire Stampede, începând de la rola cea mai din stânga. Slotul este alcătuit dintr-o grilă 5×5, cu o rolă specială suplimentară din dreapta, care se învârte alături de grila de bază ca parte a funcției Connect and Collect Feature. Simbolurile plătesc pe o grilă de 5x5x3x5x5x5x5, ceea ce înseamnă că rândul de sus și rândul de jos al rolei din mijloc nu învârt simboluri standard, deoarece acestea fac parte din Connect and Collect Feature. Să ne uităm la plățile potențiale:

 

 • Flaming Buffalo - Plătește 5x pentru 5 pe role.
 • Golden Nugget - Plătește 2x pentru 5 pe role
 • Flying Eagle - Plătește 1,25x pentru 5 simboluri pe role.
 • Desert Cactus - Plătește 1x pentru 5 pe role
 • Simbolul A - Plătește 0,75x pentru 5 role.
 • Simbolul K - Plătește 0,75 x pentru 5 pe role
 • Simbolul Q - Plătește 0,75x pentru 5 pe role
 • Simbolul J - Plătește 0,50x pentru 5 pe role
 • Simbolul 10 - Plătește 0,50x pentru 5 simboluri pe role
 • Simbolul 9 - Plătește 0,50x pentru 5 simboluri pe role
 • Simbol Wild - Această pălărie elegantă de cowboy cu coarne înlocuiește toate simbolurile, cu excepția simbolurilor Connect și Collect. Simbolul Wild apare în jocul de bază și în runda Free Spins.
 • Simbol Scatter - Acest simbol acționează ca orice simbol Scatter normal, nimerirea a 3 insigne de șerif va declanșa runda palpitantă de Free Spins.

 

Cum se câștigă în Fire Stampede

 • Funcția Connect and Collect Feature - Principala atracție a acestui slot captivant, care le oferă jucătorilor posibilitatea de a câștiga de mai multe ori la orice învârtire, oferind o gamă epică de modificatori care îmbunătățesc semnificativ jocul. Tot ce trebuie să faceți este să loviți simbolurile adiacente Connect and Collect de la stânga la dreapta, până când lanțul de simboluri ajunge în pozițiile speciale situate pe rola 3 și rola 6 pentru a câștiga premiul special! Modificatorul aplicat depinde de simbolul special lovit în poziția specială. Simbolurile speciale sunt după cum urmează:
 • Simbolul Respins - Acesta poate fi lovit doar pe rola 3 și, atunci când este lovit, declanșează 5 respins, permițându-le jucătorilor să culeagă roadele gratuite de 5 rotiri! În plus, toate Simbolurile Connect și Collect care sunt lovite, rămân în poziție în timpul acestor rotiri.
 • Simbolul Valoare în bani - Atunci când acest simbol lovește, jucătorului i se acordă o valoare în bani demarcată, variind de la 2x la 800x pariul.
 • Simbolul Add Wilds - Acest simbol va adăuga simboluri Wild pe poziții aleatorii de pe rolele 2, 3, 4 și 5, permițând obținerea unor câștiguri mari și suculente!
 • Simbolul Free Spins - După cum poate că numele a dat de înțeles, acest simbol acordă Free Spins și plătește 2x valoarea pariului atunci când este acordat, ducând jucătorul în runda Free Spins după ce toate premiile de la rotirea curentă sunt plătite. Numărul de Free Spins este afișat pe simbol și variază între 7, 10, 15, 20 sau 25.
 • Simbolurile Minor, Major sau Grand - Ori de câte ori sunt atinse, acestea plătesc, respectiv, de la 25x, 200x și 4000x!
 • Funcția Marele Premiu aleatoriu - La sfârșitul oricărei învârtiri din jocul de bază, acest Mare Premiu se poate declanșa la întâmplare, oferind fie simboluri Wild, fie simboluri Connect and Collect pe role în orice poziție.
 • Free Spins - Runda de Free Spins poate fi declanșată fie de funcția Connect and Collect Feature, fie prin aterizarea a trei sau mai multe simboluri Scatters în jocul de bază. În runda Free Spins, funcția Connect and Collect Feature funcționează în același mod ca și în jocul de bază, permițând realizarea unor combinații impresionante și profitabile!
 • Cumpărați Free Spins - Free Spins pot fi cumpărate pentru 100x pariul total curent folosind opțiunea Buy Free Spins din partea stângă a rolelor. Runda bonus va începe după o rotire care aterizează conectând Simbolurile Connect și Collect Free Spins care declanșează runda Free Spins ca și cum ar fi fost câștigată în mod natural.

 

Pariuri și câștiguri

Jocul la acest slot Pragmatic începe cu un pariu de 0,20, cu opțiuni pentru a crește dimensiunea pariului până la 240. RTP-ul se situează la 96,00% în jocul de bază, iar în runda Bonus se situează la 96,10%. Câștigul maxim pentru această nouă lansare interesantă este de 4275x, ceea ce permite niște câștiguri uriașe!

 

Grafică Fire Stampede

Acest clasic western ne-a amintit de Mustang Trail Demo, cu o schemă de culori similară, aspect și senzație generală - care, dacă nu am fost clar, este cu siguranță un lucru bun! Jocul are un ciclu unic de zi / noapte care se schimbă în funcție de modul de joc - jocul de bază sau runda Free Spins. Garnitura aurie uzată aliniază rolele și toate informațiile sunt afișate pe plăci de lemn elegante, de epocă veche. Simbolurile sunt de înaltă calitate și au o mare profunzime. Un element puternic care se adaugă la temă într-o manieră epică este coloana sonoră, care explodează rock de școală veche, dându-ne sentimentul Vestului aspru pe care îl cunoaștem și îl iubim cu toții!

 

Concluzie Fire Stampede

Acest slot online gratuit este o altă adiție grozavă la selecția bine rotunjită de la Pragmatic Play, deoarece se mândrește cu o nouă mecanică de joc de bază unică și grozavă, care funcționează uimitor și în runda de rotiri gratuite. Tema este distractivă și îndrăzneață, iar muzica este pur și simplu rock! Perspectiva de a câștiga câștiguri multiple la fiecare rotire a fost un cârlig puternic pentru noi, care ne-a ținut să ne legănăm și să ne învârtim toată noaptea - stai, asta e doar runda de Free Spins... Ne-am legănat și ne-am învârtit toată ziua și toată noaptea! Dacă sunteți gata pentru un gameplay solid și câștiguri mari, Demo-ul Fire Stampede este ceea ce vă trebuie!

 

Joacă acum acest slot video în Fortuna Cazino cu un bonus atractiv de bun venit!

 
Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+76.6
Câștigate
10
Pierdute
11
3
Tudor Cosma
+39.12
Câștigate
31
Pierdute
16