1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Fire Joker

Fire Joker

0
( 0 recenzii )
Evaluează!
Fire Joker
phone shifting suggestion
Rating Total:
0 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.15%
 • Jackpot Progresiv
  DA
 • Max Bet
  100
 • Min Bet
  0.05
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  8
 • Coloane / Stiluri
  3
 • Combinații posibile
  5
 • %
  Payout
  96.15%
Despre Slotul Fire Joker

Se mai consideră în unele cercuri de gambleri că păcănelele care au o temă cu simboluri ceva mai tradiționale, sunt clasice și simple, poate chiar prea “liniștite”. Însă, acest aspect nu este deloc valabil când vorbim de Fire Joker, video slot-ul lansat de providerul Play’n Go. El are o tematică cu jokeri, dar are o construcție modernă, extrem de intrigantă, care aduce valuri de adrenalină pe măsură ce îți desfășori activitatea. 

Caracteristicilor tehnice li se alătură și grafica viu colorată, care conturează perfect atmosfera păcănelelor ca la aparate, dar care vine cu destul de multe plusuri. Spre exemplu, simbolurile au mai multe detalii, iar în funcție de câștigurile pe care le obții, vei putea să te bucuri de efectele audio-video pe care le are jocul. 

Specificații tehnice ale video slot-ului Fire Joker

Jocul Fire Joker are un RTP de 96.15% și o volatilitate medie. El vine cu un posibil câștig maxim de 800x miza ta, care trebuie să fie cuprinsă între 0.05 și 100 credite. Matrix-ul de 3x3 care seamănă cu layout-ul unui aparat dintr-un cazino fizic are 5 linii de plată. 

Păcăneaua este destul de simplă, dar și de complexă, depinde foarte mult din ce punct de vedere o analizezi. Este peste un video slot clasic care ar avea această tematică tradițională, însă este sub alte titluri extrem de moderniste care includ numeroase mini-jocuri și funcții. Însă, vine și el cu un o caracteristică aparte, destul de avantajoasă - Roată Norocului.

Simboluri și funcții ale păcănelei Fire Joker

Cel mai special simbol din păcăneaua Fire Joker este chiar Joker-ul, care are cea mai mare valoare de plată și care are și rol de Wild. El poate să substituie orice alt icon, indiferent că este vorba de șeptari, stele, BAR sau fructe ori X-uri.

Principalul plus al acestui titlu este funcția care se poate declanșa printr-o combinație specială. Roata este împărțită și pe fiecare parte vei găsi multiplicatori a căror valoare variază de la x2 și ajung până la x10. Dacă ai norocul de partea ta, ai șansa să-ți mărești considerabil câștigul dintr-o rundă.

Păcăneaua Fire Joker vine cu încă o particularitate interesantă. Când rolele au aceleași simboluri pe ele, primești un re-spin, pentru o șansă suplimentară de a avea un câștig. În acest fel, ai mai puține riscuri, dar distracția nu se oprește, iar tu ai posibilitatea de a obține și un premiu.

Deschide cont și joacă acum acest joc de păcănele online cu un bonus atractiv pentru prima depunere!

Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Curry
+68.8
Câștigate
12
Pierdute
4
3
Boogie-Alexandru-Ștefan
+64.8
Câștigate
12
Pierdute
15