1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Fire 88

Fire 88

5
( 1 recenzie )
Evaluează!
Fire 88
phone shifting suggestion
Rating Total:
5 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.45%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  420
 • Min Bet
  0.14
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  3
 • Combinații posibile
  7
 • %
  Payout
  96.45%
Despre Slotul Fire 88

Rolele sunt în flăcări în Fire 88, jocul video 3×3. Rolele se învârt din nou ori de câte ori se lovesc două Wild-uri pentru câștiguri foarte mari, iar până la 3 jackpoturi sunt puse la bătaie în Jackpot Bonus Game.

 

Alătură-te echipei de Dragoni Înflăcărați și încearcă acest slot extrem de volatil! Îți poate aduce câștiguri fulminante de până la 902x pariul tău.

 

Joacă acum acest slot video în Betano Casino cu un bonus atractiv de bun venit!

Detalii despre jocul Fire 88

Dragonii sunt una dintre cele mai vechi specii de pe planeta noastră, iar acum sunt în pericol de dispariție. Pentru a se asigura că vor supraviețui, liderul lor, Dragonul înflăcărat, a stabilit un nou cămin pentru poporul său (sau dragoni) în centrul Pământului. Înconjurați de foc și pietre, dragonii sunt acum în siguranță, trăind o viață pașnică și fericită.

 

Dragonul înflăcărat nu a vrut ca oamenii săi să se plictisească, așa că a conceput un joc de păcănele pentru a-i ține ocupați. Regele s-a gândit la două caracteristici interesante și te-a invitat să joci jocul său. Dă-i drumul și încearcă-l, te poate premia cu câștiguri considerabile.

 

Cum se joacă Fire 88

Jocul de păcănele Fire 88 are o grilă 3×3 și 7 linii de plată care îți oferă șansa de a câștiga până la 902x pariul tău total. Volatilitatea acestui joc de păcănele este setată ca fiind ridicată, iar RTP-ul are o valoare de 96,45%.

 

Dragonul înflăcărat a ales cu grijă cele mai premiate simboluri:

 

 • Fiery 88 - Plătește 14,28x pariul tău dacă prinzi 3 pe o linie de plată.
 • Glistening Orange Diamond - Plătește 8.57x pariul tău dacă prinzi 3 pe o linie de plată
 • Golden Coin - Plătește 4.28x pariul tău dacă prinzi 3 pe o linie de plată
 • 3 BARS - Plătește 2.14x pariul tău dacă prinzi 3 pe o linie de plată
 • 2 BARS - Plătește 0.85x pariul tău dacă prinzi 3 pe o linie de plată
 • 1 BAR - Plătește 0,42x pariul tău dacă prinzi 3 pe o linie de plată
 • Simbolul pe care îl vei aștepta să ajungă pe role cât mai des este simbolul Wild Dragon. Acesta are o privire feroce și pare că este pe cale să tragă foc. Acest simbol poate înlocui toate celelalte și plătește de 35,71 ori miza ta.
 • Un alt simbol puternic este cel de 88 Jackpot. Seamănă cu simbolul 88 Fiery 88, dar cu o insignă pe care scrie "Jackpot" pe ea. Acest simbol este cheia pentru a declanșa jocul bonus.

 

Cum să câștigi în Fire 88

În acest joc de păcănele sunt disponibile două caracteristici. Prima învârte rotirea rolei pe care nu se află un simbol Wild, în timp ce cealaltă te poate recompensa cu un Flaming Grand Jackpot de 888 de ori mai mare decât pariul tău. Aceasta este ceea ce numim a da foc câștigurilor tale.

 

Funcția Respin

 

Aterizați 2 simboluri Dragon pe role și activați această rundă. Tamburul care nu are un simbol Wild pe el se va reînvârti o dată, oferindu-vă o șansă în plus de a crea o nouă combinație câștigătoare. Să sperăm că zeii Dragonilor în flăcări vor fi de partea ta.

 

Caracteristica jocului bonus Jackpot

 

Această rundă poate fi declanșată prin lovirea a 3 simboluri Jackpot Fiery 88 pe ecran. Această funcție vă oferă posibilitatea de a câștiga unul dintre cele trei jackpoturi, valorile fiind stabilite la 38x, 88x și 888x pariul total. Trebuie să alegeți din 9 monede de aur, pentru a dezvălui simbolurile Jackpot. Alegeți trei simboluri identice și jocul va plăti Jackpotul corespunzător. Așadar, aveți trei motive pentru a vă încinge.

 

Pariuri și câștiguri Fire 88

Acest slot oferă limite mici de pariere, care încep de la doar 0,07 pe rotire (0,01 credite pe monedă x 7 linii de plată). Cea mai mare valoare a fisei din acest joc este de 0,50 și ai, de asemenea, posibilitatea de a paria până la zece fise pe linie de plată. Dacă alegi cea mai mare valoare a fisei și pariezi toate cele zece fise, poți juca cu un pariu maxim de 35. Luptă-te cu dragonii și pune mâna pe acea comoară de 902x pariul tău.

 

Grafică Fire 88

Primul ecran îți arată locul în care trăiesc dragonii. Flăcări înalte și roșii pâlpâie în spatele rolelor, în timp ce o muzică de tip Zen se aude în căști. Tabelul de plăți, cu plățile sale flambate, este destul de vizibil în partea stângă a ecranului. Stați cu ochii pe minge (de foc).

 

Concluzie Fire 88

Fire 88 este un joc video de păcănele foarte volatil, cu 3 jackpoturi și o funcție Respin, care îți va face câștigurile să ia foc cu siguranță. Aveți încredere în Dragonul înflăcărat și veți fi răsplătit nu doar cu câștiguri uriașe, ci și cu respectul său nemărginit.

 

Încearcă-ți norocul la slotul Shining Hot 5 pentru câștiguri înflăcărate, Wild-uri arzătoare și câștiguri fierbinți care te vor face să te încălzești cu câștiguri mari în cel mai scurt timp!

 
Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Curry
+68.8
Câștigate
12
Pierdute
4
3
Boogie-Alexandru-Ștefan
+64.8
Câștigate
12
Pierdute
15