1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Fat Banker

Fat Banker

3
( 1 recenzie )
Evaluează!
Fat Banker
phone shifting suggestion
Rating Total:
3 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.43%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  500
 • Min Bet
  0.5
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  7
 • Coloane / Stiluri
  6
 • Combinații posibile
  50
 • %
  Payout
  96.43%
Despre Slotul Fat Banker

Bine ai venit în lumea bancherilor care își aprind trabucul cu bancnotele făcute sul! Push Gaming a reușit să creioneze această lume folosindu-se de o imagine de fundal cu strada pe care se află una dintre cele mai importante bănci din oraș și de simboluri din sfera opulenței. Muzica nu este foarte relevantă. Așadar, poți opri sonorul fără să afectezi experiența de joc. 

Jocul are 50 de linii de plată, care se formează pe 6 role și 6 rânduri. După ce îl deschizi, mai întâi setează miza. Sunt disponibile valori între 0,50 RON și 500 RON. Ține cont de faptul că este un slot cu volatilitate ridicată, așa că nu te arunca la mize mari. Câștigurile se formează pe minim trei role adiacente, de la cea mai din stânga spre dreapta. Dacă ești din calea-afară de norocos, iei premiul maxim de 25.000x miza, ca să te simți ca un bancher.

Descriere slot Fat Banker

Sunt șase simboluri principale și patru slabe. Din prima categorie fac parte bancherul cel gras (care plătește până la 40 de ori miza), sacul cu teancuri de bani (până la 40x miza), soția bancherului (până la 20x miza), câinele (până la 16x miza), trabucul (până la 10x miza) și pălăria (până la 10x miza). Inimile, trefla și rombul rambursează miza dacă se opresc în șase exemplare pe o linie de plată. Altfel, nu câștigi nici valoarea pariului.

Pictograma „Fat Banker” este și simbol Wild, substituind toate celelalte simboluri cu excepția Seifului de argint, Lingoului și Multiplicatorilor. Ea poate apărea doar pe prima rolă în timpul jocului de bază.

Caracteristici slot Fat Banker

Acest joc are simboluri speciale mai puternice decât Wild-ul reprezentat de bancher. De exemplu, Sacul cu bani și Sacul cu bani asociat cu multiplicator (2x, 3x, 5x). Ele sunt Wild-uri care pot apărea pe rolele 2, 3, 4, 5 și 6 în timpul jocului de bază (nu pot substitui Seiful și Multiplicatorii).

Simbolurile Lingou pot apărea pe primele cinci role în jocul de bază, sau pe toate rolele în secvența Fortune Link. Ele aduc câștiguri instant și pot avea o valoare de multiplicare de la 1x la 50x. Simbolurile Lingou sunt colectate atunci când pe ultima rolă apare Seiful de argint. Valoarea lor poate fi mărită de Multiplicatorii (până la 100x) care apar pe primele cinci coloane în jocul te bază, sau pe toată rola în jocul bonus.

Seiful de argint apare numai pe ultima rolă, pentru a colecta valorile Lingourilor.

Slotul „Fat Banker” are și funcția aleatorie Mașina roșie, care se declanșează după oricare rotire din jocul de bază în care apar simboluri speciale. De asemenea, se poate activa funcția Mașină Aurie.

Funcția Fortune Link este inițiată când în locul special de pe rola 6 se oprește un simbol Seif, iar pe rolele 1-5 măcar un lingou. Se începe cu 2 rotiri gratuite, dar numărul rundelor din partea casei se poate mări, dacă pe role se opresc simbolurile speciale potrivite.

Cazinouri recomandate unde poți juca slotul „Fat banker: Superbet Cazino

Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate