1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Extra Juicy Megaways

Extra Juicy Megaways

5
( 1 recenzie )
Evaluează!
Extra Juicy Megaways
phone shifting suggestion
Rating Total:
5 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.42%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  125
 • Min Bet
  0.2
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  6
 • Combinații posibile
  117649
 • %
  Payout
  96.42%
Despre Slotul Extra Juicy Megaways

Strugurii, prunele, cireșele și portocalele ar putea suna bine pentru o răcoritoare într-o după-amiază toridă de vară. Ceea ce nu știi este că acestea formează, de asemenea, amestecul perfect pentru tabelul de plăți din cel mai nou titlu Megaways de la Pragmatic Play, cu până la 117.649 de moduri de câștig - Extra Juicy Megaways.

 

Joacă acum acest slot video în Winner Cazino cu un bonus atractiv de bun venit!

Detalii despre jocul Extra Juicy Megaways

Pragmatic Play a ales o continuare Megaways plină de tumbe, rotiri gratuite și opțiuni de pariere pentru slotul lor deja popular, plin de multiplicatori, Extra Juicy. Cu până la 117.649 de moduri de a câștiga și un format cu 6 role cu simboluri de diferite dimensiuni, noul slot online se mândrește cu nerușinare cu un multiplicator maxim de 5.000x pariul și o opțiune Buy Free Spins, printre altele. 

 

Cum se joacă Extra Juicy Megaways

Câteva simboluri de fructe, un clopot și un 7 norocos alcătuiesc simbolurile standard din slotul Extra Juicy Megaways. Simbolurile plătesc de la stânga la dreapta pe rolele adiacente, pornind de la orice rolă. 

 

 • Lucky 7 - Plătește de 6 ori pariul pentru 6 pe o linie de plată 
 • Bell - Plătește 3,75x pariul pentru 6 pe o linie de plată 
 • Watermelon - Plătește de 2,5 ori pariul pentru 6 pe o linie de plată 
 • Mure - Plătește de 2 ori pariul pentru 6 pe o linie de plată 
 • Prune - Plătește de 1,5 ori pariul pentru 6 pe o linie de plată 
 • Portocală - Plătește 1x pariul pentru 6 pe o linie de plată 
 • Kiwi - Plătește 0,75x pariul pentru 6 pe o linie de plată 
 • Struguri - Plătește 0,75x pariul pentru 6 pe o linie de plată 
 • Lemon - Plătește 0,6x pariul pentru 6 pe o linie de plată 
 • Cireșe - Plătește 0,6x pariul pentru 6 pe o linie de plată 
 • SCATTER - aterizează pe toate rolele și apare doar în jocul de bază. 

 

Cum să câștigi în Extra Juicy Megaways

FUNCȚIA TUMBLE - după fiecare rotire, toate combinațiile câștigătoare sunt plătite, iar toate simbolurile prezente pe role care conțin cel puțin un simbol câștigător dispar. Simbolurile Scatter și Multiplicator fac excepție, deoarece cad în partea de jos a ecranului. Simboluri noi de aceeași mărime cu cele care au dispărut umplu rolele. 

 

ROTAȚII GRATUITE - 4x sau mai multe simboluri Scatter pot declanșa această rundă, iar jucătorii se pot bucura de Jocuri Gratuite după cum urmează: 

 

 • 4x Scatters acordă 12 Free Spins 
 • 5x Scatters acordă 16 Învârtiri Gratuite 
 • 6x Scatters acordă 20 de Învârtiri Gratuite 
 • Există posibilitatea ca 42x Scatters să aterizeze în jocul bonus. Ca urmare, se vor acorda 4 Free Spins pentru fiecare Scatter după al 6-lea. 

 

Dacă câștigați între 12 și 20 de Jocuri Gratuite, vi se oferă șansa de a învârti o roată uriașă a norocului și de a paria pentru a obține mai mult, sau pur și simplu colectați și mergeți mai departe cu funcția. Dacă alegeți să vă pariați câștigurile, va trebui să învârtiți o roată cu poziții de câștig și pierdere. Lângă roată, vei vedea o listă de posibile Free Spins de câștigat blocate pe numărul curent de Jocuri Gratuite. Roata și lista sunt conectate în acest fel: dacă roata se oprește pe o poziție de câștig, aceasta deblochează următorul premiu Free Spins din listă. Cu toate acestea, dacă roata se oprește pe o poziție pierdută, veți primi un premiu de Free Spins retrogradat la premiul Free Spins de la baza listei. Opțiunea de joc de noroc nu este disponibilă dacă câștigi mai mult de 24 de Free Spins. 

 

După ce ați setat numărul de Free Spins, este timpul ca distracția să înceapă! În timpul rundei, Scatterii se transformă în simboluri Multiplicator care poartă multiplicatori de 3x, 4x, 5x, 6x, 8x, 8x, 10x, 12x sau 15x. Simbolul multiplicator rămâne pe role până la finalul unei ture. La sfârșitul unei secvențe de rostogolire, toate valorile Simbolurilor Multiplicator aflate la vedere sunt adunate și aplicate la câștigul total. 

 

OPȚIUNEA PARIUL ANTE - aveți posibilitatea de a schimba modul în care jocul se comportă astfel: 

 

Multiplicator miză 25x - șansele de a nimeri la Free Spins sunt mai mari pe măsură ce se adaugă mai multe simboluri Scatter pe role. 

Multiplicator de miză 20x - activează opțiunea Buy Free Spins. 

OPȚIUNEA BUY FREE SPINS - puteți achiziționa Free Spins pentru 100x pariul. Această opțiune nu este disponibilă dacă multiplicatorul de miză 25x este activ. 

 

Pariuri și câștiguri Extra Juicy Megaways

Câștigul maxim cu multiplicator pentru slotul Extra Juicy Megaways este limitat la 5.000x pariul. 

 

Volatilitatea ridicată și RTP-ul de 96,42% pun "extra" în titlu. 

 

Pariul minim pentru a obține ceva suc din acest slot este stabilit la 0,20, dar poate fi mărit până la un maxim de 125,00 

 

Grafică Extra Juicy Megaways

Lucrurile nu s-au schimbat prea mult de la primul titlu Extra Juicy în ceea ce privește elementele vizuale. Cu toate acestea, observăm că simbolurile arată mai clare, iar coloana sonoră pare mai animată. 

 

Concluzie Extra Juicy Megaways

Aceasta nu este prima dată când Pragmatic Play actualizează unul dintre hiturile sale cu un motor Megaways, slotul Great Rhino Megaways fiind doar un exemplu care ne vine în minte. Cu până la 117.649 și un multiplicator uimitor plafonat la 5.000x, Extra Juicy Megaways ridică ștacheta pentru seria Extra Juicy. Noi, cei de la Social Tournaments, suntem curioși ce mișcare va face Pragmatic Play în continuare.

 

Motorul Megaways a fost adăugat la festivalul Day of the Dead cu slotul Muertos Multiplier Megaways Demo de la Pragmatic Play! Alăturați-vă la fiesta pentru câștiguri fantastice!

 

Joacă acum acest slot video în Winner Cazino cu un bonus atractiv de bun venit!

 
Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+74.8
Câștigate
12
Pierdute
14
3
Tudor Cosma
+67.76
Câștigate
35
Pierdute
16