1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Excalibur Unleashed

Excalibur Unleashed

5
( 1 recenzie )
Evaluează!
Excalibur Unleashed
phone shifting suggestion
Rating Total:
5 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.02%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  100
 • Min Bet
  0.2
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  20
 • %
  Payout
  96.02%
Despre Slotul Excalibur Unleashed

Incredibila lovitură a regelui Arthur a fost lansată pe role în acest ultim joc de Pragmatic Play! Remportați câștigurile pe care nu le găsiți decât în concursurile de lupte și legende, datorită unui joc pasionant pe role, cu vederi spectaculoase ale pădurii fermecate din spate. Comme vous le savez déjà avec Pragmatic Games, la dynamite se présente sous forme de petits paquets et cette version ne déroge pas à la règle, avec un petit mulot qui a le courage de tirer l'épée du rocher pour vous apporter la fin rêvée que vous méritez - tout comme la magie de la machine à sous Fairytale Fortune Demo Slot !

Gagnez cu această ultimă versiune, unde multiplicatorii sunt aliații voștri în tururile gratuite ale mașinii de sub Knight Hot Spotz !

 

Joacă acum acest slot video în Winboss Cazino cu un bonus atractiv de bun venit!

Detalii despre jocul Excalibur Unleashed

Incredibila sabie a regelui Arthur a fost dezlănțuită pe role în această ultimă versiune de la Pragmatic Play! Plecați cu câștiguri de care se aude doar în basme și legende, cu un gameplay captivant pe role, cu vederi spectaculoase ale pădurii fermecate din depărtare. După cum probabil știi până acum cu Pragmatic Games, dinamita vine în pachete mici și această lansare nu este diferită, cu un mic șoarece de câmp care își adună curajul de a scoate sabia din stâncă pentru a-ți aduce finalul de vis pe care îl meriți - la fel cum face magia în slotul Fairytale Fortune Demo Slot!  

 

Scoateți câștigurile din această ultimă versiune, unde multiplicatorii sunt aliații dvs. în runda Free Spins a slotului Knight Hot Spotz!

 

Cum se joacă Excalibur Unleashed

Acest joc se desfășoară pe o grilă de 5×3 role, cu simboluri minunate pe care le vei potrivi în una sau mai multe dintre cele 20 de linii de plată pe care le oferă acest slot. Simbolurile plătesc de la stânga la dreapta pe rolele adiacente, începând cu cea mai din stânga. 

 

 • Vrăjitorul Bufnița mov - Plătește 25x pariul tău pentru 5 pe o linie de plată. 
 • Knight Mouse - Plătește de 10x pariul tău pentru 5 pe o linie de plată. 
 • Crown - Plătește de 10x pariul pentru 5 pe o linie de plată. 
 • Crystal Ball - Plătește de 5 ori pariul dvs. pentru 5 pe o linie de plată. 
 • Potion - Plătește de 5 ori pariul dvs. pentru 5 pe o linie de plată. 
 • Simbolul A - Plătește de 3 ori pariul dvs. pentru 5 pe o linie de plată. 
 • Simbolul K - Plătește de 2,5 ori pariul dvs. pentru 5 pe o linie de plată. 
 • Simbolul Q - Plătește de 2,5 ori pariul dvs. pentru 5 pe o linie de plată. 
 • Simbolul J - Plătește de 2 ori pariul dvs. pentru 5 pe o linie de plată. 
 • Simbolul 10 - Plătește de 2 ori pariul dvs. pentru 5 pe o linie de plată. 
 • Wild - Înlocuiește toate simbolurile și apare pe rolele 1 și 5. 

 

Cum se câștigă în Excalibur Unleashed

Expanding Wild - În pădurea fermecată se află minunea funcției Expanding Wilds, care poate fi declanșată atunci când un simbol Wild aterizează pe role pentru a se extinde pe verticală cu un multiplicator aleatoriu! Valorile posibile ale multiplicatorului sunt 2x, 3x, 4x, 5x, 6x, 7x, 7x, 7x, 8x, 9x, 10x, 12x, 15x sau 20x - care se vor aplica tuturor combinațiilor câștigătoare care trec prin ele. Dacă prindeți mai mult de un simbol Wild în aceeași grupare câștigătoare - multiplicatorii lor se vor adăuga unul la celălalt, recompensându-vă cu un câștig mai mare! 

 

Free Spins - Descoperă magia rundei bonus cu 2 simboluri Wild pe rolele 1 și 5 pentru funcția Free Spins - și cu 6 Free Spins! Runda va începe apoi cu multiplicatorii Wild aleatorii pe rotirea de declanșare. În timpul rundei Free Spins, simbolurile Wild extinse vor rămâne pe ecran până la finalul funcției, iar dacă după o rotire un Wild face parte dintr-o combinație câștigătoare, multiplicatorul atașat acestuia crește cu unu până la finalul rundei. Atunci când ambele simboluri Wild fac parte din orice combinație câștigătoare în aceeași rotire gratuită, se va acorda o rotire gratuită suplimentară! Rolele speciale sunt în joc în timpul acestei funcții. 

 

Cumpărați Free Spins - Runda de Free Spins poate fi declanșată imediat când o cumpărați din jocul de bază la 85x pariul dvs. total actual. Atunci când efectuați această achiziție, simbolurile Wild ale rotirii de declanșare pot avea un multiplicator aleatoriu de 1x, 2x, 3x, 4x, 5x, 6x, 7x, 8x, 9x, 10x, 12x sau 20x. 

 

Pariuri și câștiguri Excalibur Unleashed

Cu 20 de linii de plată pline de câștiguri mistice, la fel cum ai fi putut vedea în slotul Wild Pixies Demo Slot, acest joc are tot ce ai nevoie pentru a te încununa cu câștiguri extraordinare! Pariurile încep de la un minim de 0,20, iar tu vei putea să le crești până la 100 pentru a avea o putere suplimentară în a obține câștiguri mai mari din acest slot! RTP-ul teoretic este stabilit la 96,02%, iar premiul maxim este de 5000x pariul tău total! Dacă atingi câștigul maxim, runda se va încheia imediat câștigul tău va fi acordat, iar toate caracteristicile rămase vor fi pierdute. 

 

Grafică Excalibur Unleashed

Legenda lui Excalibur este mai vie ca oricând pe rolele acestui slot online, plasate pe o grilă încadrată în piatră, cu pădurea eterică vizibilă în fundal și Soarele care se sparge printre copaci, luminând posibilele câștiguri pe care le-ai putea pune în sac din acest slot captivant! Se pare că tânărul Arthur este vecin cu personajul Robin Hood-ish din slotul Fire Archer. Simbolurile se prezintă sub forma lui Merlin, a vrăjitorului-șoricel, a șoricelului adorabil pe nume Arthur, a unei coroane, a unei sticle de poțiuni, a unui glob de cristal și a unor simboluri de cărți - toate așteptând să le folosești în această ultimă căutare! Scoate tu însuți sabia din stâncă atunci când vrei să achiziționezi o rundă de Free Spins în partea stângă a rolelor, în timp ce un iepuraș sare pe lângă tine în dreapta, lăsând un pic de noroc în urma sa! 

 

Concluzie Excalibur Unleashed

Ne place o parodie bună și, chiar dacă Arthur nu este un monarh înalt și impunător în acest slot - el este cu siguranță regele inimilor noastre cu curajul său în această versiune! Proiectat după faimosul folclor al unui om care scoate o sabie dintr-o stâncă pentru a fi încoronat rege, ești dus în pădure, unde incantații de neimaginat sunt la lucru pentru a te ajuta să scoți câștiguri de pe rolele încadrate în piatră. Pragmatic Play ne-a încântat încă o dată cu grafica lor spectaculoasă, creând o lume celestă în care jucătorii pot veni să se joace! Cu 20 de linii de plată care vă așteaptă să faceți clic pe rotire și să vedeți cum se așează pentru a vă aduce câștiguri de până la 5000x pariul total, acesta este un slot cu tematică de basm pe care nu vreți să îl ratați!  

 

Joacă acum acest slot video în Winboss Cazino cu un bonus atractiv de bun venit!

 
Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Curry
+68.8
Câștigate
12
Pierdute
4
3
Boogie-Alexandru-Ștefan
+64.8
Câștigate
12
Pierdute
15