1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Empty the Bank

Empty the Bank

5
( 1 recenzie )
Evaluează!
Empty the Bank
phone shifting suggestion
Rating Total:
5 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.48%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  125
 • Min Bet
  0.2
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  20
 • %
  Payout
  96.48%
Despre Slotul Empty the Bank

Lingouri strălucitoare, pungi cu diamante și grămezi de monede de aur te așteaptă în seif în Empty the Bank™, videoslot 4×5 cu 25 de linii de plată, unde toate instrumentele pentru un jaf epic ajung în funcția Respin Empty the Bank™, care crește numărul de Respins sau aplică un multiplicator aleatoriu de până la 10x la pariul tău total. Faceți echipă cu spărgătorul și planificați jaful perfect!

 

Joacă acum acest slot video în Winbet Cazino cu un bonus atractiv de bun venit!

Detalii despre jocul Empty the Bank

Pregătește-te să îmbrățișezi cultura escrocilor în jocul nostru de sloturi video criminal, Empty the Bank. 

 

Alătură-te banditului britanic în călătoria sa lăudăroasă prin oraș, în timp ce caută să te ajute să dai buzna pe role în căutarea unor câștiguri mari și multiplicatori. 

 

Acest joc cu 5 role are 20 de linii de plată pentru ca jucătorii să câștige premii uriașe în bani și le oferă jucătorilor șansa de a trăi viața unui hoț cu simboluri tematice speciale. Așteptați-vă să vedeți lingouri de aur, monede de aur și coroana regală a reginei. 

 

Cum se joacă Empty the Bank

Acest slot video cu 5 role pentru jaf de diamante este făcut pentru toate tipurile de jucători care iubesc să se plimbe pe partea sălbatică. Pregătiți-vă să îmbrățișați emoția cu volatilitatea extrem de mare a jocului și RTP-ul său interschimbabil, care variază între 96,48% și 96,44%, dar care depinde de bonusurile care sunt active în prezent. 

 

Chiar și hoții au nevoie de o mână de ajutor și asta este exact ceea ce vei primi atunci când vei nimeri cele 20 de simboluri tematice ale jocului. Fiți cu ochii în patru pentru bonusurile Scatter supte și emfatic Empty the Bank Re-spin Feature. Jucătorii care activează acest lucru vor debloca un ecran cu totul nou care vine echipat cu 9 simboluri bonus speciale care ajută la multiplicarea câștigurilor tale. 

 

Fiecare simbol care face o apariție pe rola Empty the Bank are propriile sale modalități de plată inductive de plată: 

 

 • Coroana Regală - plătește 20x pe cele 5 role, 5x pe cele 4 role, 2,5x pe cele 3 role și 0,25x pe cele 2 role. 
 • Punga cu diamante - plătește 10x pe 5 role, 5x pe 4 role și 2x pe 3 role  
 • Lingouri de aur - plătește 5x pe 5 role, 4x pe 4 role și 2x pe 3 role 
 • Simbolul Banii plătește 5x pe 5 role, 3x pe 4 role și 1x pe 3 role  
 • Moneda de aur plătește 4x pe 5 role, 3x pe 4 role și 1x pe 3 role  
 • Simbolurile A plătesc 3x pe 5 role, 1x pe 4 role și 0,50x pe 3 role 
 • Simbolul K plătește 3x pe 5 role, 1x pe 4 role și 0,50x pe 3 role 
 • Simbolurile Q plătesc 2x pe 5 role, 0,50x pe 4 role și 0,52x pe 3 role. 
 • Simbolurile J plătesc 2x pe 5 role, 0,50x pe 4 role și 0,25x pe 3 role. 

Cum se câștigă în Empty the Bank

Pentru a avea o șansă de a executa jaful perfect de pe role, jucătorii trebuie mai întâi să prindă trei simboluri Bonus pentru a declanșa funcția specială de re-învârtire.  

 

Atunci când funcția Empty the Bank Re-spin Feature se declanșează, toate simbolurile originale dispar, iar grila originală devine interschimbabilă. Grila actualizată va începe ca o grilă 4×5 și se va schimba în 6×7, în funcție de simbolurile care sunt lovite în timpul rundei.  

 

În timpul respin-urilor, vor apărea doar simboluri speciale. Când începe runda, 3 simboluri de bani cu o valoare aleatorie vor fi plasate pe rolă. Jucătorii încep cu 3 respins, primind mai multe respins de fiecare dată când simbolurile speciale aterizează pe grilă. Toate simbolurile speciale care sunt lovite cu re-spin vor rămâne pe ecran până la sfârșitul rundei.  

 

Runda bonus se termină atunci când nu mai sunt respin-uri rămase sau când ecranul a fost umplut cu simboluri speciale; odată ce se întâmplă acest lucru, toate sumele colectate în timpul rundei vor fi acordate. 

 

Simboluri speciale  

 

 • Simbolul bani - la fiecare re-învârtire, banii iau o valoare aleatorie de 1x, 2x, 3x, 4x, 5x, 6x, 6x, 7x, 8x sau 10x pariul total. 
 • Simbolul Walkie talkie - ori de câte ori este lovit, acesta ia o valoare aleatorie de +1x sau +2x și adaugă această valoare la toate simbolurile de bani de pe ecran pentru o rotire curentă și pentru fiecare reînvârtire ulterioară până la sfârșitul rundei 
 • Simbolul computer - ori de câte ori lovește, înmulțește valorile tuturor simbolurilor de bani de pe ecran cu 2x și acordă 1x pariul total. 
 • Simbolul Spărgător - ori de câte ori este lovit, colectează valoarea tuturor simbolurilor Bani și a altor simboluri Spărgător aflate în acel moment pe ecran, ceea ce deschide posibilitatea ca noi simboluri să aterizeze în acele locuri. Simbolurile Computer și Walkie Talkie nu afectează simbolurile Burglar care se află în prezent pe ecran. 
 • Simbolul Alarmă - ori de câte ori lovește, crește numărul de re-învârtiri posibile la 4 în loc de 3 până la sfârșitul rundei și acordă 1x pariul total. 
 • Simbolul Burghi - ori de câte ori este lovit, deschide spațiile închise de pe rola 1 de re-învârtiri și acordă 1x pariul total. 
 • Simbolul Ciocan - la fel ca simbolul burghiului, ori de câte ori lovește, deschide spațiile de închidere de pe rola 7 de re-învârtire și acordă 1x pariul total. 
 • Simbolul Scară - ori de câte ori lovește, pentru prima dată deschide spațiile închise de pe re-spins rândul 5. A doua oară când lovește, deschide spații închise pe rândul 6 de re-învârtire. De fiecare dată când lovește, acordă 1x pariul total.  
 • Simbolul Ușă sigură - atunci când lovește, acordă 1x pariul total. Lovește 3 în timpul rundei pentru a deschide seiful și a câștiga instantaneu 10.000x pariul total, care este câștigul maxim posibil al jocului. 

Pariuri și câștiguri Empty the Bank

Acest slot inspirat de British Burglary are un raport calitate-preț foarte bun și se adresează tuturor tipurilor de jucători. Slotul online permite jucătorilor să parieze de la 0,20 până la pariul maxim disponibil de 125,00. Toate pariurile sunt ajustabile cu ajutorul meniului de pariuri, care poate fi modificat dacă faceți clic pe butoanele (+) și (-).  

 

Valoarea maximă a câștigului la slotul video Empty the Bank este limitată la 10.000x pariul. Dacă pariul total al câștigului unei runde atinge această sumă specifică, runda se va încheia imediat. Toate câștigurile vor fi acordate la suma plafonată, restul funcțiilor fiind anulate. 

 

Un alt lucru de care trebuie să fii conștient este posibilitatea unei defecțiuni a jocului. Dacă acest lucru se întâmplă, toate liniile de plată și câștigurile din joc vor fi anulate, deoarece jocul nu va putea să vă recupereze câștigurile. 

 

Grafică Empty the Bank

Empty the Bank este ceva care oferă jucătorilor atât stil cât și substanță. Acest video-slot în stil Sin City poate avea un fundal metropolitan detaliat, dar are o senzație foarte americanizată, având în vedere că jocul este menit să fie amplasat în Anglia. 

 

Indiferent de asta, este greu de ignorat detaliile jocului și schemele de culori imersive în general. Literele îndrăznețe și culorile care se ciocnesc îți vor atrage atenția, chiar dacă acesta nu este tipul de joc care, în general, ți-ar atrage atenția. 

 

Concluzie Empty the Bank

Ar putea fi o misiune posibilă atunci când te alături banditului britanic în călătoria sa pentru a comite jaful perfect. Dacă simți că ai șiretenia și abilitatea de a sparge seiful și de a câștiga mult, atunci alătură-te distracției și joacă Empty the Bank astăzi! 

 

Joacă acum acest slot video în Winbet Cazino cu un bonus atractiv de bun venit!

 
Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Curry
+68.8
Câștigate
12
Pierdute
4
3
Boogie-Alexandru-Ștefan
+64.8
Câștigate
12
Pierdute
15