1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Emerald King Rainbow Road

Emerald King Rainbow Road

5
( 1 recenzie )
Evaluează!
Emerald King Rainbow Road
phone shifting suggestion
Rating Total:
5 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.71%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  240
 • Min Bet
  0.2
 • FREE SPINS
  NU
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  20
 • %
  Payout
  96.71%
Despre Slotul Emerald King Rainbow Road

Găsește comoara de la capătul curcubeului în Emerald King Rainbow Road, jocul video 5×3 cu 20 de linii de plată, care include o rundă bonus cu o întorsătură progresivă și un bonus Eliminator, în care simbolurile Scatter pot oferi premii în bani. Urcă pe Rainbow Road spre câștiguri uriașe și pregătește-te pentru o aventură palpitantă!

 

Joacă acum acest slot video în Vlad Cazino cu un bonus atractiv de bun venit!

Detalii despre jocul Emerald King Rainbow Road

Prietenosul irlandez din Emerald King s-a întors într-o altă aventură pe tărâmurile de smarald. De data aceasta, spiridușul nostru roșcat te invită să iei drumul curcubeului și să aduni cât mai multe puncte în drumul tău spre cel mai mare premiu. Declanșează Bonusul Scatter Eliminator și alege simbolurile de oală de aur pentru a le elimina din grilă. Se acordă valoarea vasului de aur rămas. Ce joc quare vă așteaptă! 

 

Cum se joacă Emerald King Rainbow Road

Jocul ca la aparate Emerald King Rainbow Road se desfășoară pe o grilă 5×3, unde rolele își pot schimba aleatoriu culorile în verde, declanșând astfel o rundă bonus rafinată. Acest slot online are, de asemenea, 20 de linii de plată, un RTP de 96,71% și o volatilitate ridicată.

 

Tabelul de plată oferă simboluri obișnuite care pot plăti până la 25x pariul și simboluri speciale care pot debloca funcțiile speciale.

 

 • Emerald King Rainbow Road - Plătește de 25x pariul dacă prinzi 5 simboluri pe o linie de plată
 • Cărțile de joc As și Rege - Fiecare plătește de 15x pariul dacă prinzi 5 pe o linie de plată
 • Cărțile de joc Regina, Valetul și 10 - Fiecare plătește de 10x pariul dacă prindeți 5 pe o linie de plată
 • O monedă de aur cu un trifoi cu patru foi și o panglică verde cu cuvântul WILD în partea de jos acționează ca simbol wild. Acesta aterizează pe toate rolele și poate înlocui celelalte simboluri.

 

Pentru a intra pe tărâmurile magice irlandeze, trebuie să prindeți unul dintre simbolurile Scatter. Fiecare Scatter declanșează o funcție diferită, oferind o sesiune de joc plină de distracție. Prima dintre ele este Scatter-ul Rainbow Road. Acesta poate lovi oriunde pe role, iar dacă reușești să aduci 3, 4 sau 5 pe ecran, jocul declanșează bonusul.

 

Scatter-ul Eliminator este al doilea Scatter. Acesta se înfățișează ca o oală de aur cu un curcubeu minunat în partea de sus. La fel ca și Scatter-ul Rainbow Road, acest simbol poate ateriza oriunde pe role, declanșând o rundă bonus.

 

7-urile norocoase de diferite culori sunt simbolurile speciale care pot fi lovite doar în timpul Bonusului Emerald King Mini Slots. Aceste simboluri aterizează pe rolele mini-sloturilor și acordă premii în bani, după cum urmează:

 

 • 1 linie cu 3 7 norocoși roșii - Plătește 15x pariul
 • 1 Linie cu 3 7 norocoși galbeni - Plătește 10x pariul
 • 1 Linie cu 3 7 norocoși albaștri - Plătește 5x pariul
 • 1 Linie cu o combinație de orice 7 norocoși - Plătește 1x pariul

Cum se câștigă în Emerald King Rainbow Road

Fă o oprire la una dintre cele trei caracteristici disponibile și pregătește-te să câștigi un premiu extraordinar de până la 20.000x pariul!

 

Funcția Rainbow Road 

 

Loviți 3, 4 sau 5 Rainbow Road Scatters pentru a activa această rundă. Jocul vă va duce pe un alt ecran cu un drum sinuos plin de 22 de puncte. Fiecare punct poate oferi un anumit premiu în bani sau poate declanșa bonusul Emerald King Mini Slots. Pentru a avansa pe hartă, trebuie să învârtiți rolele mini-slotului din partea stângă a ecranului. Mini-slot-ul poate acorda până la 6 puncte sau simbolul Collect reprezentat de un diamant negru. Atunci când apare acest simbol, runda se încheie, iar suma finală este acordată jucătorului.

 

Funcția începe de la primul punct, fiecare rotire aducându-vă mai aproape de ultimul punct numit Big Money. Aici veți găsi încă un mini slot. Rotiți rolele și vedeți ce premiu vă așteaptă din următorul set: 50x, 60x, 70x, 80x, 90x, 100x, 125x, 150x, 200x, 300x, 400x, 1000x și 20.000x.

 

Bonusul Scatter Eliminator 

 

Simbolul Scatter Eliminator este cheia pentru a declanșa această rundă. Pentru 3, 4 sau 5 pe ecran, jocul activează funcția în care trebuie să alegeți simbolul Scatter pentru a dezvălui un premiu. Cu toate acestea, acesta nu este genul obișnuit de bonus de tip pick-an-item. Simbolurile pe care le alegeți nu sunt premiate, așa cum v-ați putea aștepta, ci eliminate. Se acordă doar valoarea ultimului simbol Scatter necolectat.

 

În funcție de numărul de simboluri Scatter care au activat runda, puteți câștiga diferite premii:

 

Pentru 3x simboluri Scatter puteți câștiga între 5x și 20x pariul.

Pentru 4x Simboluri Scatter puteți câștiga între 10x și 40x pariul

Pentru 5x simboluri Scatter puteți câștiga între 50x și 200x pariul.

În timpul acestei runde, puteți declanșa, de asemenea, funcția Rainbow Road.

 

Funcția Mini Slots Emerald King 

 

Acest bonus poate fi declanșat din jocul de bază atunci când toate rolele devin verzi. Până la 5 mini sloturi pot apărea aleatoriu în orice celulă, acoperind restul rolei cu un curcubeu luminos. Acum depinde de simbolurile Lucky 7 să își facă magia! Fiecare slot machine se învârte și premiază individual. Astfel, atunci când câștigi un premiu, rolele continuă să se învârtă până când mini slot-ul nu mai acordă niciun premiu. După ce toate aparatele de joc s-au oprit din învârtit, jocul adună toate câștigurile și acordă suma totală jucătorului.

 

Pariuri și câștiguri Emerald King Rainbow Road

Pentru a intra în Emerald Lands, trebuie să plasați un pariu minim de 0,20. Plasează pariul maxim de 240 și pregătește-te pentru o aventură ionică! Acestea nu sunt singurele pariuri disponibile. Îți poți ajusta miza din meniul de pariuri care poate fi accesat dacă dai click pe butoanele (+) și (-) din ambele părți ale celui de "Învârtire". Valoarea nominală a monedei poate lua oricare dintre valorile predefinite, în timp ce numărul de monede pe linie poate ajunge până la 10.

 

Comoara ascunsă în Tărâmurile de Smarald, păzită de cele trei caracteristici, valorează 20.000x pariul. Această sumă poate fi atinsă atât în jocul de bază, cât și în timpul rundelor bonus.

 

Grafică Emerald King Rainbow Road

Rolele sunt amplasate în Tărâmurile de Smarald, plasate deasupra norilor. Pe ambele părți ale ecranului, puteți vedea un curcubeu magnific, în timp ce o coloană sonoră de inspirație irlandeză vă umple urechile în timp ce învârtiți rolele. Declanșați funcția Rainbow Road Feature sau Scatter Eliminator Bonus, iar spiridușul norocos va apărea pe ecran, încurajându-vă să alegeți o oală de aur sau să progresați cât mai mult pe autostrada către premiul Big Money.

 

Concluzie Emerald King Rainbow Road 

Jocul ca la aparate Emerald King Rainbow Road te poartă într-o aventură fantastică deasupra norilor. Urmați Rainbow Road și jucați rundele bonus care vă pot aduce un premiu de până la 20.000x pariul. Elimină simbolurile cu câștiguri mici în Bonusul Scatter Eliminator și atinge toate cele 22 de puncte din Funcția Rainbow Road pentru a câștiga un premiu bine meritat.

 
Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+76.6
Câștigate
10
Pierdute
11
3
Tudor Cosma
+39.12
Câștigate
31
Pierdute
16