1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Egyptian Fortunes

Egyptian Fortunes

5
( 1 recenzie )
Evaluează!
Egyptian Fortunes
phone shifting suggestion
Rating Total:
5 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.5%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  100
 • Min Bet
  0.2
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  20
 • %
  Payout
  96.5%
Despre Slotul Egyptian Fortunes

Căutați piramidele pentru Egyptian Fortunes, jocul ca la aparate video 3 cu 5. Bucură-te de căutare până când vei găsi trei simboluri bonus piramidă care îți vor arăta drumul spre bogățiile faraonului. Aveți grijă însă, piramidele antice sunt cunoscute pentru capcanele lor.

 

Respiră adânc, liniștește-ți nervii și așteaptă-te la neprevăzut, pentru că ești pe cale să intri în mormântul enigmatic al marelui faraon egiptean.

 

Joacă acum acest slot video în Stanleybet Cazino cu un bonus atractiv de bun venit!

 

Detalii despre jocul Egyptian Fortunes

Mormântul lui Ramses al VIII-lea este încă ascuns sub Valea Regilor, rămânând un mister pentru omenire. Toți marii arheologi sunt nerăbdători să găsească mormântul faraonului pentru că legenda spune că este plin de comori inimaginabile. Se pare că ai dat peste o ușă de piatră, sigilată, în valea aridă, unde nu există niciun adăpost împotriva soarelui necruțător.

 

Când intri în enigmaticul mormânt, observi o grilă de tambur superb proiectată în mijloc. Se pare că faraonul a creat un slot cu 20 de linii de plată care îți poate aduce un câștig de până la 309,85 ori mai mare decât pariul tău. Rotiți rolele și câștigați premiul potrivit pentru un monarh din Valea Regilor.

 

Cum se joacă Egyptian Fortunes

Egyptian Fortunes este un joc videoslot cu un set de role format din 5 role, 3 rânduri și 20 de linii de plată. Acest joc online vă oferă posibilitatea de a vă multiplica pariul de 309,85x ori. Volatilitatea acestui joc de păcănele care te poate premia cu bani reali este cotată ca fiind medie, în timp ce randamentul pentru jucător este de 96,5%.

 

Din fericire, faraonul le-a spus oamenilor săi să lase câteva indicii atunci când construiesc mormântul, astfel încât omenirea să îl găsească mai ușor în viitor. Indiciile sunt simbolurile jocului:

 

 • Faraon - Plătește de 50x pariul tău atunci când prinzi 5 simboluri pe o linie de plată
 • Hathor - Plătește de 40x pariul dvs. atunci când prindeți 5 pe o linie de plată
 • Bastet - Plătește 25x pariul tău atunci când prinzi 5 pe o linie de plată
 • Horus - Plătește 20x pariul tău atunci când prinzi 5 pe o linie de plată
 • Anubis - Plătește 15x pariul tău atunci când prinzi 5 pe o linie de plată
 • Asul - Plătește 10x pariul tău atunci când prinzi 5 pe o linie de plată
 • Cartea Rege - Plătește de 7,5 ori pariul dvs. atunci când prindeți 5 pe o linie de plată
 • Cartea Regină - Plătește de 5 ori pariul tău atunci când prinzi 5 pe o linie de plată.
 • Cartea Valet - Plătește de 3 ori pariul tău atunci când prinzi 5 pe o linie de plată.
 • Cartea 10 - Plătește de 2,5 ori pariul tău atunci când prinzi 5 cărți pe o linie de plată.
 • Toate simbolurile de mai sus vă pot acorda și alte premii speciale:

 

Simbolurile Faraon, Hathor și Bastet te premiază cu 3 rotiri de energie dacă prinzi 3 pe o linie de plată

Simbolurile Horus, Anubis și cărțile As și Rege te premiază cu 4 învârtiri cu energie dacă prinzi 4 pe o linie de plată

Cărțile Regina, Valetul și 10 vă acordă 5 rotiri cu energie dacă obțineți 5 pe o linie de plată.

Ramses al VIII-lea era foarte pasionat de cobre (poate că avea o slăbiciune pentru zeița Wadjet), așa că a decis să transforme o structură cu 2 capete de cobră în Simbol Wild. Iată, acum ești complet protejat de haos, răul suprem din mitologia egipteană. Acest simbol poate înlocui toate celelalte simboluri, cu excepția celui Bonus. Simbolul Structura Cobra poate ateriza pe orice rolă în jocul de bază, iar pe rolele 2 și 4 în Runda de rotiri gratuite. De asemenea, te premiază cu 250x pariul tău dacă reușești să prinzi 5 pe o linie de plată.

 

Se spune că forma de piramidă deține multe secrete și proprietăți uimitoare. Acest lucru are sens, deoarece în acest joc, simbolul bonus care arată ca o piramidă care are capacitatea de a declanșa funcția Free Spins Feature. Înainte de a declanșa Runda de Învârtiri Gratuite, Simbolul Bonus în formă de piramidă te premiază și cu suma totală a pariului tău.

 

Cum să câștigați

Marele Faraon a construit două caracteristici epice care îți vor aduce cu siguranță acel Fortuna Egipteană.

 

Funcția de rotiri cu energie

 

Poți declanșa această funcție dacă prinzi anumite combinații câștigătoare pe ecran. Energy Spins se joacă la următoarea rotire, fără a plăti costul pariului. Puteți câștiga mai multe în timp ce jucați o singură Energy Spin. Toate Energy Spins sunt adunate într-un Energy Bar auriu și lucios care apare în partea stângă a ecranului.

 

Dacă câștigi runda de învârtiri gratuite în timpul unei învârtiri Energy Spin, va trebui să aștepți până când se joacă ultima Energy Spin. Apoi, se deblochează funcția Free Spins Feature.

 

Toate câștigurile de la o rundă Energy Spins Round sunt adăugate și plătite la finalul funcției.

 

Funcția Free Spins

 

Cea mai prețioasă comoară pe care o poți găsi în mormântul lui Ramses VIII este Funcția Free Spins. Aterizați 3 simboluri Piramidă pe role pentru a declanșa 6 Free Spins. La începutul rundei, doar 3 simboluri (cu excepția simbolurilor Wild și Bonus) vor fi selectate aleatoriu pentru a apărea pe ecran. Simbolul Wild se va afla pe role, dar ca urmare a unei rotiri și va ateriza doar pe rolele 2 și 4.

 

Pariuri și câștiguri Egyptian Fortunes

Poți intra în piramidă cu doar 0,20 și până la 100. Faraonul a stabilit pariurile pentru a le face potrivite atât pentru jucătorii cu rulaje mici, cât și pentru cei cu rulaje mari. Cel mai mare câștig pe care acest slot îl poate oferi jucătorilor săi este în valoare de 309,85 ori miza ta.

 

Grafică Egyptian Fortunes

Primul ecran ne arată intrarea în mormânt, cu coloane înalte acoperite cu hieroglife și două focare de piatră pe laturile rolelor.

 

Declanșează funcția Free Spins Feature și un nou ecran apare în fața ta. Înainte de a intra în mormântul secret al faraonului, ți se arată mai întâi o scurtă previzualizare a modului în care a fost construită piramida sa, piatră cu piatră, și cum un fulger luminos a lovit centrul piramidei. După ce o furtună de nisip prăfuit și învolburat traversează ecranul, te afli în camera mormântului. Munți de bogății se află în jurul camerei, iar în centru, chiar în centrul acesteia, mormântul lui Ramses al VIII-lea.

 

Note egiptene distincte, cu sunete specifice de tobe și tamburine îți umplu urechile în momentul în care intri în joc. În camera mormântului, muzica dobândește accente diferite, mai dinamice de Harpă.

 

Concluzie Egyptian Fortunes

Scopul acestui slot online de la Pragmatic Play este de a câștiga tot aurul din camera mormântului lui Ramses al VIII-lea și de a activa funcția Free Spins cât mai des posibil. Rotirile de energie pot fi, de asemenea, utile, așa că nu ignorați acest cadou de la faraon.

 

Mormântul lui Ramses al VIII-lea nu-și va mai sigila niciodată porțile, poți reveni ori de câte ori ai chef să câștigi comori egiptene. Poți juca Egyptian Fortunes pe site-urile cazinourilor noastre partenere.

 

Bucură-te de puterea mecanică a lui Horus, care arată puterea mașinilor în slotul Gears of Horus!

 
Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+74.8
Câștigate
12
Pierdute
14
3
Tudor Cosma
+67.76
Câștigate
35
Pierdute
16