1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Dwarven Gold

Dwarven Gold

5
( 1 recenzie )
Evaluează!
Dwarven Gold
phone shifting suggestion
Rating Total:
5 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.64%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  125
 • Min Bet
  0.25
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  25
 • %
  Payout
  96.64%
Despre Slotul Dwarven Gold

Nibbles, Gibbles, Fillydook și Fenthwick și-au ascuns comoara pe 25 de linii în timp ce petreceau. Dă-i drumul pisicii WILD pentru a urmări aurul și capturează fluturii SCATTER pentru indicii - ei știu drumul spre seif, unde poți câștiga până la 33 de rotiri gratuite și un multiplicator 6x.

 

Cei patru Pitici din slotul nostru adoră să petreacă. Ei sunt sus în tavernă toată ziua, distrându-se și glumind cu toți cei care vor să se așeze și să se distreze cu ei. Motivul pentru care sunt atât de fericiți este că au găsit o comoară extraordinară și au ascuns-o adânc în Pădurea Magică, unde niciun om nu a pus vreodată piciorul.

 

Joacă acum acest slot video în SlotV Cazino cu un bonus atractiv de bun venit!

 

Detalii despre jocul Dwarven Gold

Faceți cunoștință cu Banda Piticilor formată din Nibbles, Gibbles, Fillydook și Fenthwick, cei patru pitici care au extras cel mai bun aur din oraș și au găsit o oală imensă de aur care valorează de 3.000x pariul dvs. Nibbles și Gibbles s-au gândit să creeze un joc de păcănele cu 25 de linii de plată pentru a ascunde comoara de ochii curioșilor. Ei au conceput funcția Free Spins Feature care păzește premiul. Fillydook și Fenthwick au fost însărcinați cu făurirea slotului. Judecând după rezultat, putem spune că au făcut o treabă extraordinară, nu-i așa?

 

Astfel, lucrând împreună ca o echipă, Piticii au creat acest slot fantezist cu o funcție fabuloasă și o volatilitate scăzută pentru a-și păzi comoara prețioasă. Acum ei sunt la tavernă, petrecând, așa că ar fi bine să profiți de absența lor și să le smulgi aurul!

 

Cum se joacă Dwarven Gold

Dwarven Gold este un slot video magic care se joacă pe o grilă 5×3 cu 12 simboluri care lovesc rolele. Piticii au echipat slotul cu 25 de linii de plată și un RTP de 96,64%.

 

Nibbles, Gibbles, Fillydook și Fenthwick fac parte din joc și, împreună cu un cufăr cu comori, acționează ca simboluri cu plată mare din acest slot online. Cărțile de joc sunt, de asemenea, prezente pe ecran ca simboluri cu plată mică:

 

Cufărul cu comori plin de monede de aur - Plătește de 20x pariul tău pentru 5 pe o linie de plată.

 • Nibbles - Plătește de 10x pariul tău dacă prinzi 5 pe o linie de plată
 • Gibbles - Plătește de 8x pariul tău dacă prinzi 5 pe o linie de plată
 • Fillydook - Plătește de 5 ori pariul tău dacă prinzi 5 pe o linie de plată
 • Fenthwick - Plătește de 5 ori pariul tău dacă prinzi 5 pe o linie de plată
 • The Ace Card - Plătește 4x pariul tău dacă prinzi 5 pe o linie de plată
 • The King Card - Plătește 4x pariul tău dacă prinzi 5 pe o linie de plată.
 • The Queen Card - Plătește de 3 ori pariul tău dacă prinzi 5 pe o linie de plată.
 • Cartea Valet - Plătește de 3 ori pariul tău dacă prinzi 5 pe o linie de plată.
 • Cartea 10 - Plătește de 3 ori pariul tău dacă prinzi 5 cărți pe o linie de plată.
 • Un fluture delicat multicolor poate ateriza grațios pe role și poate declanșa Runda de Învârtiri Gratuite, deoarece acționează ca Simbol Scatter în acest joc de păcănele mistic.

 

Singura creatură de pe Pământ care știe cum se poate ajunge la comoară este Pisica Neagră. Ea acționează ca simbol Wild în acest slot video și le poate înlocui pe toate celelalte, cu excepția simbolului Scatter. Găsiți Pisica Neagră și aduceți-o pe role pentru a vă apropia de comoara de aur.

 

Cum să câștigi în Dwarven Gold

O caracteristică captivantă Free Spins Feature protejează comoara Piticilor. Declanșează-o și urmărește insectele magice care cunosc calea secretă către puternica comoară!

 

Funcția Free Spins

 

Aterizează trei sau mai multe simboluri Scatter pe role pentru a debloca această funcție. Frumosul fluture vă va răsplăti cu până la 33 de Învârtiri Gratuite completate cu un multiplicator între 2x și 6x. Alege două dintre insectele de pe ecran pentru a dezvălui un anumit număr de Free Spins sau un multiplicator. Alegeți gărgărița drăguță sau gândacul mov și faceți-le să zboare, deoarece dezvăluie câteva Free Spins și multiplicatori suplimentari.

 

Numărul inițial de Free Spins este de 8, în timp ce multiplicatorul minim este 2x. Free Spins și multiplicatorii pe care îi câștigi se adaugă la aceste numere. Astfel, dacă câștigi 4 Free Spins suplimentare și un multiplicator de 1x, vei juca 12 Free Spins cu un multiplicator de 3x.

 

Surprizele nu se termină aici! Dacă mai nimerești încă trei sau mai multe simboluri fluture pe role în timpul acestei runde, jocul îți acordă mai multe Free Spins cu același multiplicator! O comoară în interiorul unei comori.

 

Pariuri și câștiguri Dwarven Gold

Pentru a juca acest slot fermecat, trebuie să plasați un pariu de cel puțin 0,25. Impresionează-ți noii tăi prieteni mici și mergi cu cel mai mare pariu de până la 125. Acestea sunt pariurile minime și maxime, dar le poți ajusta cu ajutorul celor două butoane (+) și (-) de lângă cel de "Play". Poți selecta valoarea fisei și monedele pe linie din meniul care apare. Valoarea fisei variază între 0,01 și 0,50 euro, în timp ce monedele pe linie merg de la 1 la 10.

 

Comoara fantastică pe care o ascund cei patru pitici valorează 3.000x pariul tău.

 

Grafică Dwarven Gold

Înainte de a porni în această călătorie magică pentru a găsi comoara Piticilor, trebuie să te faci de mărimea unei zâne nu mai mare decât o ciupercă. Poți folosi niște praf magic de pe aripile fluturelui. Acum că ai reușit să intri în lumea Piticilor, poți căuta comoara de aur. În spatele rolelor care păreau a fi făcute din sticlă poți vedea ciuperci magice de toate culorile. Ajungeți la pânza de insecte și alegeți pe care vreți să le eliberați. Ca răsplată pentru bunătatea ta, insectele te premiază cu mai multe Free Spins și multiplicatori. O priveliște hipnotizantă desprinsă dintr-un basm.

 

Concluzie Dwarven Gold

Dwarven Gold este un slot video cu 5 role care împachetează o mulțime de farmec și fantezie în funcția Free Spin. Jocul este împodobit cu o mulțime de acțiune jovială a piticilor, ceea ce face ca acest slot machine să fie distractiv și ușor de învârtit. În plus, jucătorii au potențialul de a se distra foarte mult într-adevăr dacă pot alinia câteva Free Spins cu un multiplicator de 6x pentru oportunități de câștig foarte mari. Știi cum spune proverbul "Poți spune multe despre un pitic după comoara sa".

 

Joacă acum acest slot video în SlotV Cazino cu un bonus atractiv de bun venit!

 
Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+74.8
Câștigate
12
Pierdute
14
3
Tudor Cosma
+67.76
Câștigate
35
Pierdute
16