1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Dragon Hot Hold and Spin

Dragon Hot Hold and Spin

5
( 1 recenzie )
Evaluează!
Dragon Hot Hold and Spin
phone shifting suggestion
Rating Total:
5 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.7%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  249
 • Min Bet
  0.05
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  5
 • %
  Payout
  96.7%
Despre Slotul Dragon Hot Hold and Spin

Dacă roata aterizează pe un rezultat diferit de zero, se va învârti din nou. Dacă aterizează pe semnul zero, funcția bonus se va încheia, iar toate luDragonul aterizează pe linii înflăcărate în Dragon Hot Hold and Spin, un videoslot cu 5 linii de plată, care vine cu o funcție Hold and Spin în timpul căreia aterizează doar simbolurile cu bani. Acoperiți ecranul cu simboluri de monede și activați Bonusul cu bani Big Wheel Money, care oferă multiplicatori de până la 5.000x!

 

Joacă acum acest slot video în Netbet Cazino cu un bonus atractiv de bun venit!

Detalii despre jocul Dragon Hot Hold and Spin

Dragon Hot Hold and Spin dă un suflu nou în selecția noastră de sloturi online din această săptămână. Acest joc de inspirație est-asiatică are mai mult decât partea sa echitabilă de emoție, mai ales pentru cei care încearcă să învârtă și să rețină unele dintre monedele de aur ale dragonului. 

 

Acest slot video cu 5 role are loc într-un palat tradițional și vine cu un sortiment de caracteristici, una dintre ele fiind o serie de simboluri regale pe role, două bonusuri uriașe Wild și un dragon Scatter care ar putea să vă facă sau să vă distrugă câștigurile. 

 

Cum se joacă Dragon Hot Hold and Spin

Slotul nostru Dragon Hot Hold and Spin este ușor de jucat și are cea mai mare volatilitate (poate?) disponibilă. RTP-ul pentru joc este de 96,70%, ceea ce înseamnă că, pe baza rotirilor tale, jocul poate acorda un randament uimitor. Și dacă acest lucru nu este suficient pentru a construi o anumită emoție internă, acest slot frumos detaliat are un maxim de până la 20.000. Cât de uimitor este asta!!!? 

 

Cu 5 role și 3 rânduri disponibile, acest slot video poate conține până la 13 simboluri tematice care pot plăti niște sume destul de suculente, dacă se realizează combinația potrivită. Dacă toate simbolurile se potrivesc, ai putea declanșa funcția specială Hold and Spin a jocurilor. Jucătorii care o activează vor avea, de asemenea, șansa de a câștiga premii în bani, fie la Bonusul Roata cu Bani Mari, fie la controlul Bonusului Moneda. 

 

Fiecare simbol care își face apariția pe Dragon Hot Hold and Spin are propriile plăți individuale: 

 

 • The Golden Pot - plătește 1.000x pe 5 role, 200x pe 4 role și 20x pe 3 role. 
 • Potul de comori al broaștei - plătește 100x pe 5 role, 40x pe 4 role și 10x pe 3 role 
 • The Pink Lotus - plătește 40x pe 5 role, 10x pe 4 role și 4x pe 3 role 
 • Golden Lanterns - plătește 40x pe 5 role, 10x pe 4 role și 40x pe 3 role 
 • Simbolurile Q - plătește 10x pe 5 role, 2x pe 4 role,0,4x pe 3 role și 0,2x pe 2 role 
 • Simbolurile K - plătește 10x pe 5 role, 2x pe 4 role și 0,4x pe 3 role 
 • Simbolurile J - plătește 10x pe 5 role, 2x pe 4 role și 0,4x pe 3 role. 
 • Simbolurile A - plătește 40x pe 5 role, 10x pe 4 role și 4x pe 3 role 
 • Dragon SCATTER - plătește 100x pe 5 role, 20x pe 4 role și 1x pe 3 role 
 • Simbolul Wild le poate înlocui pe toate celelalte, cu excepția celor Scatter și Money. Acest frumos evantai de mână poate acorda, de asemenea, premii de până la 1.000x dacă aduceți 5 pe o linie de plată. 

 

Cum să câștigi în Dragon Hot Hold and Spin

Pentru a avea o șansă de a câștiga un premiu uriaș în bani, trebuie mai întâi să înțelegeți că există trei Simboluri de bani disponibile. Fiecare Simbol de bani reprezintă o valoare specială aleatorie. Dacă acestea sunt îndeplinite, se va declanșa funcția Hold and Spin Feature a jocului.  

 

Aceasta începe odată ce toate combinațiile de câștiguri pentru linii sunt plătite. Simbolurile normale de pe role vor dispărea și doar simbolurile de bani (bronz, argint și aur) vor apărea pe role. Tamburul normal va fi înlocuit cu unul special, care va conține doar simboluri de bani și spații goale. 

 

Dacă pe rolă apar 5 simboluri de monede, se va declanșa controlul Bonus Moneda. Jucătorii vor avea la dispoziție 4 re-învârtiri pentru a încerca să obțină mai multe monede. În timpul acestui bonus nu vor fi disponibile alte simboluri sau simboluri Scatter, ci vor apărea doar monede și simboluri goale. 

 

Odată ce noi monede aterizează pe role, re-învârtirile sunt resetate la 4 și se vor opri din reîncărcare atunci când nu mai aterizează monede noi pentru a umple pozițiile finale. Odată ce se întâmplă acest lucru, valoarea monedei va fi adăugată la potul câștigător, care va declanșa apoi Bonusul Big Money Wheel. 

 

Big Money Bonus Wheel acordă o serie de premii aleatorii. În funcție de rotire, roata de bani poate acorda jucătorilor orice între 10x suma și 5000x suma. 

 

Pariuri și câștiguri Dragon Hot Hold and Spin

Jocul ca la aparate Dragon Hot Hold and Spin este un joc cu un preț rezonabil și are un pariu minim de 0.05, în timp ce suma maximă pe care o puteți paria este de 250. Toate pariurile pot fi ajustate cu ajutorul meniului de pariuri, care poate fi modificat dacă faceți clic pe butoanele (+) și (-).  

 

Câștigul maxim permis la slotul video Dragon Hot Hold and Spin valorează maxim 20.000x. Dacă această valoare este atinsă în timpul Bonusului cu bani Big Wheel, funcția se va încheia imediat, toate câștigurile din funcția Hold and Spin și din Bonus Wheel fiind acordate jucătorului.  

 

Premiile posibile de pe roată: 

 

10x, 20x, 30x, 40x, 50x, 60x, 70x, 80x, 90x, 100x, 200x, 300x, 400x, 400x, 500x, 600x, 700x, 800x, 1000x, 2000x sau 5000x. 

 

Grafică Dragon Hot Hold and Spin

Va fi o luptă să nu îmbrățișezi toate elementele acestui slot video cu estetica sa culturală asiatică. Chiar înainte ca jocul să se încarce, caracteristica care se remarcă este cea a Dragonului de Aur. Fața sa colorată și fundalul vibrant, te lasă să știi că această aventură vizuală îți va atrage atenția cu mult înainte de a fi învârtit rolele. 

 

Literele îndrăznețe și conturul palatului de jad vă vor atrage la fel de repede ca și jocul Dragon Hot Hold and Spin. Multe dintre simbolurile folosite pe role vin cu caracteristica lor de excepție, fie că se bazează pe combinațiile de culori electrice, pe simbolurile elegante sau pe desenele elaborate. Acesta este cu siguranță un joc care vă va face să vă simțiți ca și cum v-ați învârti drumul printr-un palat tradițional. 

 

Concluzie Dragon Hot Hold and Spin

Cu toate funcțiile speciale disponibile, este clar că această capodoperă care respiră foc este sigur că te va face să te înfierbânți. Dacă sunteți gata să vă simțiți puternici și doriți o șansă de a câștiga premii în bani uriașe pe cea mai recentă minune a noastră, alăturați-vă distracției și jucați Dragon Hot Hold and Spin astăzi! 

 

Funcția familiară Hold & Spin cu care te-ai obișnuit să câștigi, împerecheată cu motorul profitabil Megaways în slotul Floating Dragon Megaways Hold & Spin!

 

Cu 243 de moduri de a câștiga și șansa de a pune în sac un câștig maxim de 8035x în slotul Mystery of Orient.

 

Joacă acum acest slot video în Netbet Cazino cu un bonus atractiv de bun venit!

 
Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Curry
+68.8
Câștigate
12
Pierdute
4
3
Boogie-Alexandru-Ștefan
+64.8
Câștigate
12
Pierdute
15