1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Dragon Hero

Dragon Hero

5
( 1 recenzie )
Evaluează!
Dragon Hero
phone shifting suggestion
Rating Total:
5 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.31%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  100
 • Min Bet
  0.2
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  4
 • Combinații posibile
  20
 • %
  Payout
  96.31%
Despre Slotul Dragon Hero

Acest joc de păcănele online spectaculos vine cu 20 de linii de plată și cu role pline de ornamente de aur imaculat care îți vor aduce noroc pe această grilă 5×4! Simbolurile viu colorate luminează ecranul atunci când runda Free Spins transformă peisajul în noapte, iar spiritul magic al Eroului Dragon zboară pe lângă el păzind jucătorii și aducându-le noroc! Jocul vine cu un câștig maxim masiv de 5000x, care va face ca soldul tău de joc să răbufnească dacă reușești să îl atingi! Puneți rolele să se învârtă și îmblânziți dragonii în acest nou și incitant joc de păcănele!

 

Joacă acum acest slot video în Mr Bit Cazino cu un bonus atractiv de bun venit!

Detalii despre jocul Dragon Hero

La ora crepusculului, când stelele ies să lumineze cerul de seară, se zvonește că o creatură magică din secolele trecute se îndreaptă spre ceruri pentru a-i proteja pe toți cei care trăiesc sub ea. Cea mai recentă lansare de slot de la Pragmatic Play, Drago Hero spune povestea modului în care acest gigant blând conspiră pentru a vă aduce câștiguri epice pe role, în timp ce respiră foc pentru a vă aduce o rundă senzațională de Free Spins! Preluând o estetică similară, cum ar fi slotul Cheeky Emperor Demo, cu accentele sale de roșu aprins și auriu, precum și slotul Lucky New Year Demo, care are o grafică similară - această ultimă lansare de sloturi vă va face să întâmpinați Anul Nou în stilul Pragmatic Play

 

Cum să joci Dragon Hero

Acest slot online înflăcărat vine la tine pe o grilă masivă de 5×4 role, cu simboluri vibrante care plătesc de la stânga la dreapta pe rolele adiacente, începând de la rola cea mai din stânga. 

 

 • Gold Hat - Plătește 40x pariul tău total pentru 5 pe o linie de plată 
 • Gold Frog - Plătește 25x pariul tău total pentru 5 pe o linie de plată 
 • Gold Fish - Plătește 15x pariul total pentru 5 pe o linie de plată 
 • Blue Urn - Plătește 10x pariul tău total pentru 5 pe o linie de plată 
 • Scroll - Plătește de 7,5 ori pariul tău total pentru 5 pe o linie de plată 
 • Monede chinezești - Plătește 5x pariul tău total pentru 5 pe o linie de plată 
 • Simbolul A - Plătește de 2,5 ori pariul tău total pentru 5 pe o linie de plată 
 • Simbolul K - Plătește de 2,5 ori pariul tău total pentru 5 pe o linie de plată 
 • Simbolul Q - Plătește 1,25x pariul tău total pentru 5 pe o linie de plată 
 • Simbolul J - Plătește 1,25x pariul tău total pentru 5 pe o linie de plată 
 • Simbolul 10 - Plătește 1,25x pariul tău total pentru 5 pe o linie de plată 
 • Simbolul Super Wild - Reprezentat ca un cap de dragon auriu cu 3 simboluri Ying & Yang - înlocuiește toate simbolurile cu excepția Scatter-ului și apare pe rolele 2, 3 și 4. 
 • Simbolul Wild - Afișat ca un semn Ying & Yang - Plătește 60x pariul total pentru 5 pe o linie de plată - înlocuiește toate simbolurile, cu excepția Scatter-ului. 
 • Simbolul Scatter - Reprezentat sub forma unui Dragon de aur - Apare pe toate rolele. 

 

Cum se câștigă în Dragon Hero

Free Spins - Pentru a avea șansa de a călări dragonii magici din acest nou slot captivant, aterizați 3 simboluri dragon de aur sau Scatter pe role în jocul de bază pentru a declanșa o rundă de Free Spins! Înainte de a începe acțiunea cu scuipători de foc, vei avea șansa de a învârti o roată bonus pentru a acorda Free Spins, foarte asemănător cu runda bonus din slotul The Dog House. În timpul acestei runde, toate simbolurile Super Wild care aterizează pe role vor rămâne acolo până la sfârșitul rundei, trimițând simbolurile Ying & Yang în poziții aleatorii pe ecran după fiecare Free Spin! 

 

Atunci când Super Wild-urile se alătură distracției Free Spin, vor ține cu ele până la 3 simboluri Wild la întâmplare. De fiecare dată când un simbol Scatter aterizează, acesta va adăuga jumătate de Wild la un Super Wild aleatoriu care se află în acel moment pe role. Atunci când un simbol Wild complet a fost adunat pe un Super Wild, acesta va trimite încă un simbol Wild pe role - cu aceste simboluri suprapunându-se pe aceeași poziție!  

 

Runda nu poate fi redeclanșată, așa că va trebui să savurezi călăritul dragonului cât durează cu rolele Special în joc în timpul acestei runde! 

 

Cumpărați Free Spins - dacă privitul pe cerul nopții devine puțin plictisitor și ați dori să vă întâlniți cu dragonul și cu norocul său, puteți cumpăra o rundă de Free Spins la 100x pariul dvs. total, cu 3 simboluri Scatter care declanșează eliberarea bestiei! 

 

Pariuri și câștiguri

Puneți rolele care scuipă focul să se învârtă cu un pariu minim de 0,20, iar dacă sunteți în căutarea unor câștiguri de mărimea unui dragon, puteți să-l măriți până la un uriaș 100! RTP-ul teoretic al jocului se ridică la 96% - dar atunci când folosești funcția Buy Free Spins zboară mai sus, la 96,31%! Valoarea maximă a premiului acordat de această bestie blândă ajunge la 5000x, pe care, dacă ești suficient de norocos să o atingi, runda se va încheia, câștigul va fi acordat, iar toate Free Spins rămase vor fi pierdute. 

 

Grafică Dragon Hero

Această ultimă versiune de slot Pragmatic Play se inspiră din creaturile mitice găsite în peșterile și munții din Asia. Cu temple cu acoperișuri roșii și role împodobite cu aur, această ultimă lansare de sloturi online încapsulează spiritul dragonilor care se înalță pe cerul nopții, cu stele pentru a-i ghida pe drum. Flori de Sakura împrăștiate în jurul rolelor colorate cu simboluri aurii și echilibrul perfect al simbolului Ying & Yang pentru a te duce la câștigurile suculente ale jocului care te așteaptă! 

 

Concluzie Dragon Hero

Pragmatic Play a făcut-o din nou! Această nouă lansare de slot interesant are detalii și imagini atât de precise; te vei simți ca și cum ai sta pe acoperișul unui templu antic, cu flori Sakura plutind în vânt. Uită-te pe cer pentru dragonul de culoare neon care vine să aducă jucătorilor câștiguri epice pe rolele pe care le protejează cu simbolurile sale magice Ying & Yang, păstrând totul în echilibru! Cu 20 de linii de plată în care să potrivești simbolurile vibrante cu tematica dragonului, s-ar putea să întâlnești câștigul maxim monstruos care te pândește, așteptând să-i surprindă doar pe cei mai curajoși dintre jucători în slotul online Dragon Hero! 

 

Joacă acum acest slot video în Mr Bit Cazino cu un bonus atractiv de bun venit!

 
Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+74.8
Câștigate
12
Pierdute
14
3
Tudor Cosma
+67.76
Câștigate
35
Pierdute
16