1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Drago – Jewels of Fortune

Drago – Jewels of Fortune

5
( 1 recenzie )
Evaluează!
Drago – Jewels of Fortune
phone shifting suggestion
Rating Total:
5 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.5%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  100
 • Min Bet
  0.2
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  1600
 • %
  Payout
  96.5%
Despre Slotul Drago – Jewels of Fortune

Intră în peștera dragonilor și vei fi uimit de cantitatea de aur și pietre prețioase pe care aceștia le-au adunat de-a lungul secolelor. Loviți patru simboluri Dragon identice în toate cele patru colțuri și declanșați funcția Dragon Super Spin Feature! Luptă-te cu dragonii pentru comoara de 48.000x miza ta care te așteaptă.

 

Joacă acum acest slot video în Mozzartbet Cazino cu un bonus atractiv de bun venit!

Detalii despre jocul Drago – Jewels of Fortune

A fost odată ca niciodată patru dragoni care trăiau pe tărâmul Drago - Jewels of Fortune. După ani de zile în care au luat prințesele din palatele lor și le-au ținut închise în turnuri puternice sau în temnițe murdare, cei patru Dragoni s-au hotărât să își schimbe viața la 180 de grade și să devină băieții buni. Făt-Frumos nu i-a crezut - a trebuit să salveze nenumărate prințese, luptând cu curaj de fiecare dată. În niciun caz nu i-ar crede acum. Astfel, Dragonii l-au invitat pe Făt-Frumos să vadă cu ochii lui că s-au schimbat și să joace acest slot foarte premiant.

 

Slotul Drago - Jewels of Fortune produs de Pragmatic Play oferă până la 1.600 de moduri de câștig și un gameplay super captivant, care te va ține cu siguranță în priză. Volatilitatea ridicată și RTP-ul de 96,5% te vor face să te simți ca și cum ai gâdila coada dragonului.

 

Cum se joacă Drago – Jewels of Fortune

Drago - Jewels of Fortune se joacă pe o grilă unică formată din 5 role și 5 rânduri împărțite într-un mod special. Cele patru colțuri ale rolelor ies în evidență, depășind limitele grilei. Dragoș a creat nu mai puțin de 1.600 de moduri de câștig și a stabilit o volatilitate ridicată pentru slotul lor. RTP-ul asupra căruia au căzut de acord cu toții este de 96,5%.

 

17 simboluri se lovesc de role, fiecare având rolul său specific. Cei patru Dragoni sunt personajele principale și, prin urmare, simbolurile cu plată mare, în timp ce cărțile de joc sunt simbolurile cu plată mică.

 

 • Purple Dragon - Plătește 10x pariul dacă prinzi 5 pe o linie de plată
 • Dragonul roșu - Plătește de 5 ori pariul dacă prinzi 5 simboluri pe o linie de plată
 • Dragonul verde cu coamă roz - Plătește de 2,5 ori pariul tău dacă prinzi 5 simboluri pe o linie de plată
 • Dragon verde cu coamă galbenă - Plătește de 2 ori pariul tău dacă prinzi 5 pe o linie de plată
 • The Ace Card - Plătește 1x pariul tău dacă prinzi 5 pe o linie de plată
 • Cartea Rege - Plătește 0,75x pariul tău dacă prinzi 5 pe o linie de plată
 • Cărțile Damă, Valet și 10 - Fiecare carte plătește 0,50x pariul tău dacă prinzi 5 cărți pe o linie de plată.
 • Simbolul Wild poate înlocui orice alt simbol, cu excepția Bonusului. De asemenea, poate apărea doar pe rolele 2, 3 și 4.

 

 • Simbolul Bonus arată ca un cristal alb cu cuvântul BONUS pe el. Acest simbol prețios aterizează doar pe rolele 1 și 5 și poate declanșa runda de rotiri gratuite. Există încă patru simboluri de cristal care lovesc rolele în cadrul funcției Respin, care pregătește terenul pentru cea de Free Spins: simbolurile de cristal verde, roșu, violet și albastru. Fiecare dintre aceste simboluri joacă un anumit rol, dar toate la timpul lor. Vei afla mai multe despre ce fac Simbolurile de Cristal în secțiunea Cum să câștigi.
 • Simbolul Upgrade lovește doar în runda Dragon Super Spin și poate dubla toate plățile din tabelul de plăți.
 • Simbolul Misterios apare pe role doar în timpul Rundei de Învârtiri Gratuite și se transformă în același simbol plătitor ales la întâmplare, cu excepția celui Wild. Îl veți recunoaște cu ușurință, deoarece arată ca un ou de dragon.

 

Cum se câștigă în Drago – Jewels of Fortune

Dragonii au multă experiență atunci când vine vorba de crearea de capcane și caracteristici. Mereu le creau pentru Făt-Frumos, așa că a fost o încântare să inventeze trei caracteristici extrem de captivante care te vor ține captiv.

 

Funcția Drago Super Spin

 

Loviți patru dragoni potriviți în toate cele patru colțuri ale rolelor și dezlănțuiți această rundă. Fiecare simbol dragon care apare pe role rămâne pe loc până la sfârșitul rundei.

 

Câștigul este alcătuit din toate simbolurile Dragon care au aterizat pe ecran. Astfel, în funcție de simbolul Dragonului pe care l-ați lovit, veți fi recompensat în mod diferit. Numărul minim de Simboluri Dragon pe care trebuie să le nimerești este de cinci, în timp ce cel maxim ajunge până la 22.

 

 • Dacă nimerești între 20 și 22 de Simboluri Dragon Mov și câștigi de 5.000x pariul tău
 • Loviți între 20 și 22 de simboluri Dragon roșu și câștigați 500x pariul dvs.
 • Loviți între 20 și 22 de simboluri Dragon verde cu coamă roz și câștigați 250x pariul dvs.
 • Loviți între 20 și 22 simboluri Dragon verde cu coamă galbenă și câștigați 100x pariul dvs.
 • Îmblânzește dragonii și convinge-i să aterizeze în formație de 22 pentru a obține marele jackpot!

 

Până la un simbol de upgrade poate fi lovit în funcția Drago Super Spin Feature. Atunci când aterizează, acest simbol dublează toate plățile de pe tabela de plăți. Asta este ceea ce numim un upgrade corespunzător.

 

Runda se încheie atunci când niciun simbol Dragon nu mai lovește rolele.

 

Funcția Free Spins

 

Cristalul alb este responsabil pentru declanșarea acestei runde. Loviți patru simboluri White Crystal în cele patru colțuri pentru a activa această funcție.

 

Înainte de stelele funcției, jocul trebuie să aleagă numărul de Free Spins, Sticky Wild Symbols, Mystery Symbols și Win Multiplier care vor fi în joc în timpul rundei proaspăt declanșate. Astfel, începe o funcție specială Respin Feature.

 

Runda oferă trei respins. De fiecare dată când un Simbol Cristal ajunge pe role, numărul de respins este resetat la trei. Patru tipuri de Simboluri Crystal pot ateriza pe role în timpul acestei runde:

 

 • Simbolul Green Crystal - adaugă un număr aleatoriu de Free Spins de la unu la 10 în Free Spins Feature care urmează să înceapă
 • Simbolul Red Crystal - adaugă un număr aleatoriu de simboluri Sticky Wild de la unu la cinci pe role în runda de Free Spins care urmează. Simbolurile Sticky Wild sunt adăugate la începutul rundei în poziții aleatorii și rămân acolo până când se termină funcția
 • Simbolul Purple Crystal - adaugă un număr aleatoriu de Simboluri Dragon Egg pe ecran. Numărul minim pe care îl poți nimeri este de cinci, în timp ce numărul maxim este de 50. De fiecare dată când acest simbol aterizează în runda de rotiri gratuite, se transformă într-un simbol aleatoriu, cu excepția celui Wild
 • Simbolul Blue Crystal - adaugă multiplicatori de câștig de 1x sau 2x la câștigul total al tuturor învârtirilor din runda Free Spins Feature
 • Funcția se termină atunci când nu mai sunt respins în joc sau când tot ecranul a fost acoperit cu simboluri Crystal.
 • Funcția Free Spins Feature începe cu toate bunătățile pe care le-ați colectat în Respin Feature - toate Free Spins, simbolurile Sticky Wild, simbolurile Mystery și multiplicatorii de câștiguri sunt adăugate împreună, astfel încât să vă puteți bucura de o Free Spins Feature palpitantă.

 

Opțiunea Buy Free Spins

 

Dragonii vă oferă șansa de a declanșa Funcția Free Spins cu un singur clic. Cumpărați funcția pentru 100x pariul dvs. și Runda de Învârtiri Gratuite va începe imediat.

 

Pariuri și câștiguri

Terenul Drago - Jewels of Fortune poate fi accesat cu doar 0,20 în buzunare. Dragonii prețuiesc alte lucruri, cum ar fi curajul sau joaca sub soare alături de semenii lor (sau cel puțin asta ne spunea filmul acela despre dresarea unui dragon). Suma maximă pe care o poți paria este de 100 de lei.

 

Acest slot rafinat te poate răsplăti cu o mică avere de până la 48.000x pariul.

 

Grafică

Acest slot are loc chiar în casa dragonilor. În partea stângă a ecranului pot fi văzute grămezi de monede de aur, oale de aur și cufere vechi pline de pietre prețioase. În partea dreaptă îl puteți vedea pe Dragonul Purpuriu care vă privește cu bunătate (sau cât de bună poate fi privirea unei reptile). Funcția de cumpărare este vizibilă în partea stângă a ecranului.

 

O coloană sonoră destul de palpitantă, potrivită pentru un film de aventură și magie, vă urmărește în călătoria dumneavoastră. Îl poți auzi pe Dragon respirând furios din când în când, probabil plimbându-se nervos în peștera sa. Faceți o combinație câștigătoare și Dragonul Purpuriu se ridică de la pământ și începe să scuipe foc. Ușor, băiete, ușor.

 

Concluzie Drago – Jewels of Fortune

Slotul Drago - Jewels of Fortune te invită să intri în casa dragonilor și să iei parte la o aventură uimitoare. Acest slot remarcabil are un potențial uriaș de până la 48.000x pariul tău și până la 1.600 de moduri de câștig. Dragonii au pus laolaltă 3 funcții fantastice care au ca scop să te distreze, astfel încât la sfârșitul unei sesiuni de joc să spui "Mulțumesc, reptilă utilă".

 

Alătură-te nouă în această aventură incredibilă, iar cei patru Dragoni vor avea grijă de câștigurile tale. Dresează dragonul care îți place cel mai mult și călărește-l spre cele mai mari câștiguri.

 

Joacă acum acest slot video în Mozzartbet Cazino cu un bonus atractiv de bun venit!

 
Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+76.6
Câștigate
10
Pierdute
11
3
Tudor Cosma
+39.12
Câștigate
31
Pierdute
16