1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Down the Rails

Down the Rails

5
( 1 recenzie )
Evaluează!
Down the Rails
phone shifting suggestion
Rating Total:
5 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.51%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  125
 • Min Bet
  0.2
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  20
 • %
  Payout
  96.51%
Despre Slotul Down the Rails

Amplasat în stațiile de metrou din Regatul Unit, acest joc de păcănele online readuce la viață figuri istorice britanice în imagini caricaturale aproape satirice. Prezintă un rege, un prim-ministru, un scriitor celebru, o asistentă medicală de excepție și un politolog - deci ești pe mâini bune aici.

 

Joacă acum acest slot video în Million Cazino cu un bonus atractiv de bun venit!

Detalii despre jocul Down the Rails

Un rege, o asistentă medicală, un scriitor, un om de știință și un politician intră într-un joc de păcănele și te pun pe drumul tău câștigător cu slotul Down the Rails de la Pragmatic Play în cea mai recentă lansare a lor! Jucat pe o grilă de role 3×5 cu 20 de linii de plată și mai multe caracteristici Bonus și Free Spin Rounds de care să te bucuri, nu există nici o satiră aici pentru a râde, doar sărbători pentru câștiguri epice! Urmează un joc similar, cum ar fi Pragmatic Play's, The Amazing Money Machine Demo slot - cu o estetică Steampunk similară, Cash Elevator Demo slot cu tema și caracteristicile sale steampunk, și Magic Money Maze Demo Slot, de asemenea, cu figuri istorice importante din anii trecuți. Haideți să sărim în mașina noastră de timp slot și să ne jucăm cu unele dintre cele mai mari! 

 

Cum se joacă Down the Rails

Jocul se desfășoară pe o grilă 3×5, cu simboluri care plătesc de la stânga la dreapta pe rolele adiacente, începând cu cea mai din stânga.  

 

 • Regele Henric al VIII-lea cu ghiocel - Plătește 25x pariul tău pentru 5 pe o linie de plată 
 • Sir Winston Churchill - Plătește de 12,5 ori pariul tău pentru 5 pe o linie de plată 
 • Shakespeare cu stilou cu pană - Plătește 12,5x pariul tău pentru 5 pe o linie de plată 
 • Florence Nightingale - Plătește 10x pariul tău pentru 5 pe o linie de plată 
 • Sir Isaac Newton cu un măr - Plătește de 10x pariul tău pentru 5 pe o linie de plată 
 • Simbol bonus - vagon de tren - Adună 3 sau mai multe pentru a declanșa funcția bonus 
 • Simbolul Wild - Ziar - Plătește 25x pariul dvs. pentru 5 pe o linie de plată și înlocuiește toate simbolurile, cu excepția simbolului Bonus, și apare pe toate rolele. 

 

Cum să câștigi în Down the Rails

 • FUNCȚII RANDOM SPIN - În jocul de bază, după fiecare rotire, una dintre următoarele funcții poate fi declanșată aleatoriu: 
 • TUNNEL VISION - Acesta este simbolul misterios și apare aleatoriu în timpul funcțiilor TUNNEL VISION. Atunci când această caracteristică este declanșată, simbolurile Mystery vor ateriza în locuri aleatorii pe role și se vor transforma în același simbol plătitor. 
 • THE BIG SMOKE - Ori de câte ori această caracteristică lovește, un simbol plătitor colosal 3×3 sau un simbol Bonus este adăugat pe ecran pe rolele 1, 2, 3 sau 4. Jocul plătește în funcție de combinațiile câștigătoare cu simbolul colosal sau va declanșa bonusul. 
 • WILD STRIKE - Când această funcție aterizează, simbolurile Wild sunt adăugate pe ecran în poziții aleatorii.
 • SHIFTING STACK - Atunci când această caracteristică lovește, simbolurile Shifting Shack Wild sunt adăugate pe benzile de role. Când se oprește rotirea, toate noile simboluri Wild sunt aduse pe role pentru a acoperi toate pozițiile de pe acea rolă specifică. Toate aceste simboluri poartă un multiplicator aleatoriu de 2x sau 3x care se va aplica tuturor combinațiilor câștigătoare care trec prin ele. 
 • BONUS BLITZ - La întâmplare, funcția bonus poate fi acordată de către modificatorul de funcție Bonus Blitz. 
 • BONUS - Aterizați 3 sau mai multe simboluri Bonus oriunde pe ecran pentru a declanșa funcția Bonus sau pentru a declanșa direct runda End of Line. Înainte de începerea acestei runde, 1 din 5 caracteristici posibile este selectată la întâmplare. 
 • FEATURE GAMBLE - Există 5 caracteristici diferite care pot fi acordate la începutul acestei runde. În timpul Feature Gamble puteți selecta să jucați funcția acordată în prezent sau să pariați pentru a obține un nivel superior. Caracteristica pe care ați câștigat-o în prezent va fi afișată pe ecran și puteți alege gamble-ul pentru a avea șansa de a o obține pe următoarea. Dacă pariul are succes, noua caracteristică este selectată și puteți alege fie să pariați, fie să colectați caracteristica curentă. 

 

În cazul în care pariul este pierdut, în loc să primești o funcție, se va acorda un singur premiu misterios - care este un premiu direct în bani de la 4x la 24x pariul tău total. Jocul de noroc se termină atunci când caracteristica curentă este colectată, când este atinsă caracteristica End of the Line sau când un joc de noroc este pierdut. 

 

Următoarele caracteristici pot fi câștigate în cadrul Bonusului: 

 

 • PENTONVILLE - aceasta este o funcție de rotiri gratuite în care runda va acorda 5 rotiri gratuite. În timpul acestei runde, ori de câte ori se formează combinații câștigătoare cu orice simbol, simbolurile câștigătoare sunt marcate, formând un grup. Jocul se va reînvârti apoi, iar la sfârșitul fiecărei reînvârtiri toate simbolurile care ar forma combinații câștigătoare cu cele marcate, sunt adăugate la cluster. Reînvârtirile se termină atunci când nu mai există simboluri care pot fi adăugate la cluster. După respin-uri, jocul se va încheia, iar tu vei primi o plată pentru toate combinațiile câștigătoare de pe ecran. Această funcție nu poate fi redeclanșată. 
 • KINGS CROSS - Aceasta este o funcție suplimentară de rotiri gratuite, în cadrul căreia runda va acorda 5 rotiri gratuite. În timpul acestei runde, rolele din mijloc sunt marcate cu o cruce. Ori de câte ori un simbol Wild aterizează în oricare dintre locurile marcate, toate simbolurile din celelalte locuri marcate se vor transforma și ele în simboluri Wild. Această funcție nu poate fi redeclanșată. 
 • BUCKINGHAM PALACE - Aceasta este o funcție de rotiri gratuite, în cadrul căreia vi se acordă 8 rotiri gratuite. În timpul acestei runde, un nou simbol Wild complet stivuit vertical este prezent pe benzile de role și ori de câte ori simbolul Wild lovește, dacă se află în afara ecranului, se va muta în sus sau în jos pentru a acoperi pozițiile de pe acea rolă. În acel moment, toate simbolurile personajelor se vor transforma în cel mai valoros simbol. Această funcție nu poate fi redeclanșată. 
 • CANARY WHARF - O funcție suplimentară de Free Spin, în care primești 8 Free Spins. Un nou simbol Collect apare în timpul acestei runde. La rotiri aleatorii, simbolurile personajelor pot afișa o valoare monetară aleatorie de la 1x până la 50x pariul tău total. Dacă simbolul Collect lovește în aceeași rotire, toate valorile sunt colectate și acordate. Funcția nu poate fi redeclanșată. 
 • END OF THE LINE - Aceasta este o funcție Hold and Respin și dacă reușești această funcție, runda va începe cu rolele fiind înlocuite cu o grilă începând de la poziții 3×5 care se poate extinde până la 5×5 poziții în timpul jocului. Runda va începe cu 3 respins și o grilă goală. În timpul acestei runde, doar simbolurile speciale se învârt și se pot opri pe orice poziție deschisă pe grilă. Ori de câte ori un simbol se lovește, acesta va reseta numărul de respins la 3. Toate cele 5 simboluri de caractere sunt prezente în timpul acestei runde și sunt convertite în simboluri de bani care iau o valoare aleatorie de la 1x până la 2500x pariul tău total. Atunci când unul dintre ele aterizează pe role, va rămâne acolo până la sfârșitul rundei. 
 • Simbolul Extra Life - prezentat ca un pătrat roșu cu o inimă galbenă - ori de câte ori un simbol Extra Life aterizează pe role, acesta este colectat într-un contor în partea de sus a rolelor. Dacă se colectează 3, se acordă 1 viață în plus care resetează rotirile la 3 dacă ajunge la 0. 
 • Simbolul Prize Boost - afișat ca un pătrat verde cu un simbol GBP - ori de câte ori simbolul Prize Boost lovește, acestea sunt colectate într-un contor în partea de sus a rolelor. Atunci când 3 dintre aceste simboluri sunt colectate, valorile tuturor simbolurilor de bani de pe ecran sunt crescute la următoarea valoare mai mare. 
 • Simbolul Expand - prezentat ca un octogon albastru cu o săgeată îndreptată în sus - Dacă unul dintre aceste simboluri aterizează pe role, acestea vor fi colectate în grilă. Din acel moment, simbolurile se vor roti și se pot opri pe noile poziții disponibile. Vei putea debloca doar încă 2 rânduri până la o grilă de 5×5. 
 • Simbolul Multiplicator - Ori de câte ori un simbol Multiplicator aterizează pe role, acestea sunt colectate într-un contor din partea de sus a jocului. De fiecare dată când se colectează 3, se acordă un multiplicator de prima dată, 2x, apoi 3x și apoi 5x. Acesta se va aplica la câștigul total la sfârșitul rundei.  

 

Runda se va încheia atunci când nu mai există respins sau când întreaga grilă este acoperită de simboluri de bani. În acest moment, toate valorile simbolurilor Bani de pe ecran sunt adunate, se aplică multiplicatorul, dacă este disponibil, și jocul va plăti suma totală. 

 

Pariuri și câștiguri Down the Rails

Pariurile încep de la 0,20, sau le puteți mări până la 125! RTP-ul teoretic al jocului este de 96,51%, în timp ce premiul maxim este plafonat la 5000x. Dacă atingi această sumă, runda bonus se încheie instantaneu, acordând câștigul și pierzând rundele bonus rămase.  

 

Grafică Down the Rails

Acest slot cu temă istorică este amplasat în ceea ce arată ca stațiile de metrou din Marea Britanie, dar dintr-o epocă demult apusă, cu domni purtând pălării de sus și femei îmbrăcate în paltoane, tocuri și pălării de asemenea. Tamburul este încadrat de ceea ce pare a fi un panou de notificare într-o gară și îți dă senzația de a aștepta un tren într-o stație cețoasă dimineața devreme. 

 

Concluzie  Down the Rails

Cine ar fi crezut că Istoria poate fi atât de amuzantă, cu politicieni și mari personalități ale trecutului care se reunesc pentru a vă duce cu trenul ca niciodată! Un număr impresionant de 5 runde Free Spin și mai multe caracteristici aleatorii disponibile după rotiri aleatorii, înseamnă mai multe oportunități de câștig pentru tine! Așa că, bagă un pic de nas în lumea politică și discută cu unele dintre marile personaje în călătoria ta cu trenul spre mega-victorii și distracție palpitantă!

 

Joacă acum acest slot video în Million Cazino cu un bonus atractiv de bun venit!

 
Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+74.8
Câștigate
12
Pierdute
14
3
Tudor Cosma
+67.76
Câștigate
35
Pierdute
16