1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Ding Dong Christmas Bells

Ding Dong Christmas Bells

5
( 1 recenzie )
Evaluează!
Ding Dong Christmas Bells
phone shifting suggestion
Rating Total:
5 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.05%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  250
 • Min Bet
  0.09
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  10
 • %
  Payout
  96.05%
Despre Slotul Ding Dong Christmas Bells

Descoperă minunile Crăciunului în acest an cu acest slot fantastic de distractiv și colorat! Amplasat în satul înzăpezit al lui Moș Crăciun, acesta nu trebuie să se străduiască să te convingă că Crăciunul este după colț. Jocul de păcănele este centrat în jurul unui set frumos de clopoței magici de Crăciun, care influențează gameplay-ul și chiar declanșează runda Free Spins cu atingerea lor muzicală. De fiecare dată când un simbol clopot aterizează, notele muzicale lovesc omologul său legat în partea de sus a ecranului, cu șanse de a declanșa aleatoriu runda bonus de rotiri gratuite de fiecare dată când un clopot este sunat.

 

Joacă acum acest slot video în Maxbet Cazino cu un bonus atractiv de bun venit!

Detalii despre jocul Ding Dong Christmas Bells

Aerul este plin de veselie de Crăciun și credem că știm de ce! Mulțumită oamenilor minunați de la Pragmatic Play, avem ocazia să ne bucurăm de încă un slot online gratuit cu tematică incredibilă de Crăciun. Am văzut o mulțime de titluri de sezon care au apărut în acest an, cum ar fi Starlight Christmas Demo, care este despre dulciuri și Bigger Bass Blizzard - Christmas Catch Demo, care se concentrează pe cele mai mari și mai bune capturi de sezon. Acest Slot Pragmatic nu este prea departe, totuși, deoarece există cu siguranță un sentiment de dulceață cu toate acele bomboane de ciocolată care umplu rolele!  

 

Cum se joacă Ding Dong Christmas Bells

Jocul are loc pe o grilă 5×3, cu simboluri care plătesc de la stânga la dreapta pe rolele adiacente, începând cu cea mai din stânga. Am fost răsfățați cu atât de multe simboluri pentru a aduce acasă câștiguri festive: 

 

 • Clopotul de aur - Plătește 200x pentru 5 simboluri oriunde pe rola adiacentă 
 • Pink Bell - Plătește 50x pentru 5 simboluri oriunde în rola adiacentă 
 • Red Bell - Plătește 50x pentru 5 simboluri oriunde în rola adiacentă 
 • Blue Bell - Plătește 30x pentru 5 simboluri oriunde pe rola adiacentă 
 • Green Bell - Plătește 30x pentru 5 simboluri oriunde pe rola adiacentă 
 • A Symbol - Plătește 16x pentru 5 simboluri oriunde pe rola adiacentă 
 • Simbolul K - Plătește 16x pentru 5 simboluri oriunde în rola adiacentă 
 • Simbolul Q - Plătește 16x pentru 5 simboluri oriunde în rola adiacentă 
 • Simbolul J - Plătește 6x pentru 5 simboluri oriunde în rola adiacentă 
 • Simbolul 10 - Plătește 6x pentru 5 simboluri oriunde în rola adiacentă 
 • Simbolul 9 - Plătește 4x pentru 5 simboluri oriunde în rola adiacentă
 • Clopot / Simbol Wild - Moș Crăciun face lucrurile puțin diferit sus în satul său natal, așa că toți clopotele noastre standard au o variantă de Simbol Wild, care apare în runda Free Spins cu un multiplicator de 2x. 

 

Cum să câștigi în Ding Dong Christmas Bells

Runda Free Spins - În timpul jocului de bază vesel, fiecare dintre cele cinci simboluri clopot colorate este legat de aceleași simboluri din partea de sus a grilei de joc. De fiecare dată când un simbol clopot aterizează, notele muzicale lovesc omologul său legat în partea de sus a ecranului, cu șanse de a declanșa la întâmplare runda bonus de rotiri gratuite de fiecare dată când un clopot este sunat. În funcție de câte clopote sunt activate atunci când este declanșată runda bonus, aceste clopote se vor transforma în Wilds pe durata rundei. În timpul rundei bonus, clopotele se pot transforma în continuare la întâmplare în simboluri Wild, acordând mai multe Free Spins atunci când o fac! Toate clopotele care s-au transformat în Simboluri Wild au un multiplicator 2x și pot fi multiplicate cu alte Wild-uri pentru câștiguri și mai mari. 

 

Buy Mystery Bell - Declanșarea Free Spins se poate întâmpla și cu opțiunea Buy Mystery Bell, activând runda bonus pentru 100x pariul total curent. La achiziționarea rundei Free Spins, se va declanșa 1, 2, 3, 4 sau 5 simboluri Bell în mod aleatoriu. 

 

Ante Bet - Aceasta este o altă modalitate de a crește distracția festivă - opțiunea de a vă crește șansele de a câștiga mult, ceea ce vă duce mai aproape de a auzi clinchetul runda de Free Spins căutată. Activarea Ante Bet activează un multiplicator al pariului de 15x, ceea ce face ca jocul să producă mai multe Scatters, așa cum am menționat mai sus. 

 

Pariuri și câștiguri Ding Dong Christmas Bells

Pariurile încep de la 0,10 și, în spiritul sezonului, Moș Crăciun a permis cu generozitate până la 250. Toți oamenii din satul lui Moș Crăciun s-au adunat pentru a se asigura că toată lumea se bucură de spiritul Crăciunului în acest an, oferind un câștig maxim de 2100x! RTP-ul este peste medie, așa cum suntem obișnuiți cu sloturile Pragmatic Play, situându-se la 96,05%. Jocul are o volatilitate foarte mare, oferind câștiguri minunate pentru băieții și fetele curajoase.  

 

Grafică Ding Dong Christmas Bells

Țara minunilor de iarnă construită de Pragmatic Play nu se compară cu nimic atunci când recreează acel sentiment cald și pufos al unei perioade minunate de Crăciun. Amplasat în satul idealist al lui Moș Crăciun, la granița dintre realitate și fantezie, se poate lăsa cu adevărat mintea liberă gândindu-se la toate lucrurile frumoase pe care le reprezintă Crăciunul. Simbolurile sunt piesa centrală a acestui joc de păcănele online gratuit, cu clopoței viu colorați și litere și numere din bomboane de zahăr. Efectele sonore sunt cât se poate de fermecătoare, cu clopote care bat la tot pasul - așa cum te-ai aștepta! 

 

Concluzie Ding Dong Christmas Bells

Pe măsură ce anul se apropie de sfârșit, este întotdeauna grozav să te relaxezi și tu cu puțină distracție cu inima ușoară - slotul Ding Dong Christmas Bells este exact asta! Cu o lume frumoasă în care să te pierzi și o coloană sonoră pe măsură, acest joc oferă o experiență de joc unică datorită mecanicii inovatoare de joc. Clopoțeii înșiși sunt centrul acestui slot gratuit și conduc gameplay-ul prin note muzicale care distribuie câștiguri mari și chiar declanșează o rundă de Free Spins unde distracția continuă cu multiplicatori! Demo-ul gratuit este disponibil pentru a juca și a vă bucura, așa că ce mai așteptați? Bucurați-vă de Ding Dong Christmas Bells astăzi!

 

Joacă acum acest slot video în Maxbet Cazino cu un bonus atractiv de bun venit!

 
Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+74.8
Câștigate
12
Pierdute
14
3
Tudor Cosma
+67.76
Câștigate
35
Pierdute
16