1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Diamonds Of Egypt

Diamonds Of Egypt

5
( 1 recenzie )
Evaluează!
Diamonds Of Egypt
phone shifting suggestion
Rating Total:
5 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.49%
 • Jackpot Progresiv
  DA
 • Max Bet
  440
 • Min Bet
  0.88
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  88
 • %
  Payout
  96.49%
Despre Slotul Diamonds Of Egypt

Pregătește-te pentru o escapadă într-o cameră secretă a acestei piramide, pe o rolă masivă cu grilă 5×3, unde 243 de moduri de câștig te pot duce la averile pe care le deține acest joc de păcănele! Cu unele dintre cele mai frumoase și emblematice piese de bijuterii pe role, ți se oferă un gust al averii care va veni dacă atingi premiul maxim masiv cu care vine acest slot! La fel ca multe alte expediții în care am fost cu Pragmatic Play în lumea antică, aceasta ne face să ne minunăm de peisajele spectaculoase și de jocul plin de acțiune de pe role - toate în speranța de a pune în sac câștiguri mari și suculente!

 

Joacă acum acest slot video în Magnumbet Cazino cu un bonus atractiv de bun venit!

Detalii despre jocul Diamonds Of Egypt

Nisip, Soare, Scatters - la asta te poți aștepta de la această ultimă lansare de la Pragmatic Play, unde vei conduce rolele amplasate în Egipt! Cu o aventură în cărți în această versiune, poate vă amintiți de excursii anterioare în Egipt cu personajul nostru rezident asemănător cu Indiana Jones în John Hunter și Book of Tut Demo Slot, acest slot oferă un gameplay ușor, în timp ce încercați să declanșați rundele bonus pentru câștigul dvs. memorabil jos în Africa de Nord, unde comorile lumii antice ar putea fi ale dvs.! 

 

Cum se joacă Diamonds Of Egypt

Slotul Diamonds of Egypt este așezat pe o rolă cu grilă 5×3, cu 243 de moduri de câștig pentru a te ajuta să potrivești următoarele simboluri în - pentru câștiguri de până la 2500x pariul tău total! Simbolurile vor plăti de la stânga la dreapta pe rolele adiacente, începând cu cea mai din stânga. 

 

 • King Tut Bust - Plătește 7,72x pariul tău total pentru 5 pe o linie de plată 
 • Gold Bangles - Plătește 4,31x pariul tău total pentru 5 pe o linie de plată 
 • Gold Serpent Ring - Plătește 3,18x pariul tău total pentru 5 pe o linie de plată 
 • Gold Goblet - Plătește 2.04x pariul tău total pentru 5 pe o linie de plată 
 • Bijuteria Scarabeu - Plătește 1.45x pariul tău total pentru 5 pe o linie de plată 
 • Simbolul A - Plătește 0.17x pariul tău total pentru 5 pe o linie de plată 
 • Simbolul K - Plătește 0.17x pariul tău total pentru 5 pe o linie de plată 
 • Simbolul Q - Plătește 0,17x pariul tău total pentru 5 pe o linie de plată 
 • Simbolul J - Plătește 0,17x pariul tău total pentru 5 pe o linie de plată 
 • Simbolul 10 - Plătește 0,17x pariul tău total pentru 5 pe o linie de plată 
 • Simbolul 9 - Plătește 0,17x pariul tău total pentru 5 pe o linie de plată 
 • Simbolul Wild - Female Explorer, înlocuiește toate simbolurile, inclusiv Scatter și apare pe rolele 2, 3 și 4. 
 • Simbolul Scatter - Piramida de aur - Plătește 50x pariul total pentru 5 pe o linie de plată și apare pe toate rolele. 

 

 • Simbolul Multiplicator Wild - Înlocuiește toate simbolurile, cu excepția Scatter-ului, și apare pe rola 3 atât în jocul de bază, cât și în jocul Free Spin. De asemenea, poartă întotdeauna un multiplicator de câștig de 5x. 

 

Cum se câștigă în Diamonds Of Egypt

Jackpot Bonus Game - Fiți norocoși cu regii antici cu un joc bonus Jackpot care poate fi declanșat la întâmplare atunci când cel puțin un simbol Wild aterizează pe role de la o singură rotire. În această rundă există patru Jackpoturi care pot fi câștigate, fiecare cu o valoare fixă a pariurilor totale, după cum urmează: 

 

 • Marele Jackpot- 1000x pariul tău total 
 • Major Jackpot - 100x pariul dvs. total 
 • Minor Jackpot - 20x pariul tău total 
 • Mini Jackpot - 10x pariul tău total 

În timpul jocului va trebui să alegeți un pot care va dezvălui un nume de jackpot, iar atunci când potriviți 3 potul cu același nume, veți primi jackpotul corespunzător! 

 

Free Spins 

Atingeți runda de Free Spins cu 3 sau mai multe simboluri Scatter de la stânga la dreapta pe rolele adiacente, începând cu rola cea mai din stânga, pentru a declanșa runda de Free Spins cu 8 rotiri gratuite! În timpul acestei runde, niciun simbol de cărți nu este prezent pe role, așa că ai șansa de a câștiga câștigurile mai mari cu care vine acest slot - până la un maxim de 2500x pariul tău total! Runda de Free Spins poate fi redeclanșată cu 3 sau mai multe simboluri Scatter care lovesc de la stânga la dreapta pe rolele adiacente, pentru până la 8 rotiri gratuite - fără limită de câte ori o redeclanșați!  Rolele speciale sunt în joc în timpul acestei funcții. 

 

Pariuri și câștiguri

O aventură în camerele secrete ale vechilor piramide egiptene îi va costa pe jucători un pariu minim de 0,88, iar dacă sunteți în căutarea unor câștiguri mai mari, puteți crește acest lucru în diverse trepte până la 140,80. RTP-ul teoretic al acestui slot este stabilit la 96,49%, în timp ce premiul maxim pe care l-ai putea obține este de 2500x pariul tău total! Dacă reușești să atingi această sumă, runda de Free Spins se va încheia imediat, câștigul tău impresionant va fi acordat, iar tu te vei întoarce la jocul de bază de 2500x mai bogat decât atunci când ai declanșat funcția bonus! 

 

Grafică Diamonds Of Egypt

Această ultimă lansare de la Pragmatic Play vine la tine direct din piramidele misterioase ale Egiptului, cu ceea ce pare a fi ghidul turistic de la Jane Hunter and the Mask of Montezuma Demo Slot gata să te ducă într-o aventură! Cu statuile lui Anubis care protejează rolele în această versiune, ne amintim de o expediție în Queen of Gods Demo Slot, unde păzesc calea spre câștiguri interesante și un gameplay epic. Cu simboluri cum ar fi relicve antice găsite în morminte, până la bijuterii, cupe și simboluri de cărți - toate cu o temă egipteană pusă pe ele. Acest slot are loc în deșert, cu piramidele din Giza în depărtare, iar scorpionii se strecoară pe nisipul fierbinte în timp ce învârți rolele animate! 

 

Concluzie Diamonds Of Egypt

Lansând sloturi în fiecare săptămână, Pragmatic Play îi duce pe jucători pe tărâmul mistic și al istoriei antice, unde piramidele înalte se înalță deasupra orizontului, iar deșertul se află plin de minuni! Acest ultim slot vine cu unele dintre cele mai frumoase bijuterii găsite în Egipt, cu diamante strălucitoare care trebuie potrivite în cele 243 de moduri de a câștiga! Cu un câștig maxim de 2500 de dolari, veți viza runda Free Spins sau jocul Jackpot Bonus, unde ați putea pune în geantă mega-plăți doar pentru că v-ați încercat norocul la rotirea rolelor în inima Egiptului antic!

 

Joacă acum acest slot video în Magnumbet Cazino cu un bonus atractiv de bun venit!

 
Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+74.8
Câștigate
12
Pierdute
14
3
Tudor Cosma
+67.76
Câștigate
35
Pierdute
16