1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Diamonds are Forever 3 Lines

Diamonds are Forever 3 Lines

5
( 1 recenzie )
Evaluează!
Diamonds are Forever 3 Lines
phone shifting suggestion
Rating Total:
5 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.96%
 • Jackpot Progresiv
  DA
 • Max Bet
  300
 • Min Bet
  0.3
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  3
 • Combinații posibile
  3
 • %
  Payout
  96.96%
Despre Slotul Diamonds are Forever 3 Lines

Joacă Diamonds Are Forever 3 Lines și vezi de ce diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei fete. Simte-te ca un spion celebru când faci contrabandă cu trei diamante albastre în valoare de 200 de monede! Impresioneaz-o pe Miss Moneypenny când iei 3 șeptari încrustate cu diamante care valorează până la 6.000 de monede!

 

Răufăcătorul a furat trei dintre cele mai prețioase diamante din lume. Misiunea ta este clară: du-te la ascunzătoarea Răufăcătorului în timpul petrecerii sale anuale, luptă-te cu el, ia diamantele și întoarce-te la sediu cât de repede poți.

 

Joacă acum acest slot video în Magic Jackpot Cazino cu un bonus atractiv de bun venit!

 

Detalii despre jocul Diamonds Are Forever 3 Lines

Te afli în mijlocul unei camere superbe, cu un candelabru atârnând de acoperiș, care răspândește o lumină divină în toată camera. Oameni îmbrăcați în rochii elegante și smochinguri de lux vorbesc și râd în liniște în grupuri de patru sau cinci persoane. Misiunea voastră este clară, nu vă puteți permite să zăboviți. După ce examinezi cu atenție pereții, observi o ușă de lemn care nu se potrivește cu nimic din această cameră luxoasă. Acolo este, ușa către peștera secretă în care răufăcătorul a ascuns diamantele.

 

Alătură-te spionului nostru internațional în încercarea sa de a recupera diamantele furate în acest joc de păcănele cu volatilitate redusă, cu doar 3 linii de plată strălucitoare și un potențial de câștig de până la 3.000x pariul tău.

 

Cum se joacă Diamonds Are Forever 3 Lines

Diamonds are Forever 3 Lines seamănă cu cunoscutele aparate de păcănele din mortar și cărămidă de pe vremuri, atât în ceea ce privește aspectele, cât și caracteristicile. Acest joc de păcănele cu 3 linii, cu o volatilitate scăzută și un RTP de 96,96%, îți poate aduce un câștig fabulos de până la 3.000x miza ta. O zicală dintr-un film celebru cu spioni spune: "Uneori vechile metode sunt cele mai bune". Nu sunteți de acord?

 

Cele 6 simboluri ale acestui slot arată ca niște șmecheri și dandy:

 

 • Lucky 7 - Plătește până la 6.000 de monede pentru 3 pe o linie de plată
 • Shining Diamond - Plătește 200 de monede pentru 3 pe o linie de plată
 • 3 BARS - Plătește 50 de monede pentru 3 pe o linie de plată
 • 2 BARS - Plătește 25 de monede pentru 3 pe o linie de plată
 • 1 BAR - Plătește 15 monede pentru 3 pe o linie de plată
 • Golden Bell - Plătește până la 10 monede pentru 3 pe o linie de plată
 • Orice fel de simboluri BAR - Plătește 5 monede pentru 3 pe o linie de plată
 • Norocosul 7 este simbolul la care trebuie să fii cu ochii în patru, deoarece este cheia pentru activarea jackpotului fantastic al acestui slot video. Asigură-te că prinzi 3 dintre ele pe a 3-a linie de plată (wink wink).

 

Cum să câștigi în Diamonds Are Forever 3 Lines

Liniile de plată și simbolul Lucky 7 fac regulile în acest joc de păcănele sclipitor. Poți obține cel mai mare câștig prin aterizarea simbolurilor Lucky 7 pe role, astfel:

 

 • 3 Simboluri Lucky 7 pe prima linie de plată - acordă 1.000 de monede.
 • 3 Simboluri Lucky 7 pe a doua linie de plată - acordă 3.000 de monede
 • 3 Simboluri Lucky 7 pe a treia linie de plată - acordă 6.000 de monede

Câștigă jackpotul, fură diamantele de la Răufăcător și întoarce-te în camera de dans fermecătoare. El nu vă va face rău la vedere. Acum puteți ieși încet în fața clădirii în care v-ați lăsat mașina. Poartă-te natural, nimeni nu trebuie să știe cine ești și cu ce gânduri ai venit la această petrecere.

 

Pariuri și câștiguri Diamonds Are Forever 3 Lines

Secțiunea Pariuri vă permite să vă modificați pariul până la ultimul detaliu. Poți alege să pariezi pe 1, 2 sau 3 linii cu un pariu care variază între 1 și 10. Valoarea monedei poate fi, de asemenea, editată de la cea mai mică valoare (0,01) la cea mai mare (0,50). Astfel, pariul total variază între 3 și 30.

 

Unde există un pariu, există un câștig masiv - această zicală se potrivește perfect în acest slot, deoarece te poate recompensa cu un premiu strălucitor de până la 3.000x miza ta.

 

Grafică Diamonds Are Forever 3 Lines

Rolele se învârt pe un fundal elegant alcătuit din stropi de albastru și negru. Câteva diamante strălucesc discret în partea dreaptă și în partea stângă a rolelor. Exquisit! Rolele scot un sunet familiar atunci când se învârt. Ne amintește de rolele din cazinourile terestre. Ei bine, unele lucruri sunt mai bine făcute în mod tradițional.

 

Concluzie Diamonds Are Forever 3 Lines

Jocul de păcănele Diamonds are Forever 3 Lines oferă o experiență de joc inspirată de aspectul aparatelor de păcănele de pe vremuri. Cu un câștig maxim uimitor de până la 3.000x miza ta, acest joc de păcănele online te poate transforma într-un spion internațional gata să pornești într-o misiune periculoasă pentru a recupera diamantele furate. Aterizează 3 simboluri Lucky 7 pe rola a 3-a și du micile comori înapoi la adevăratul lor proprietar. Ți-ai îndeplinit misiunea, felicitări! Vă rugăm să așteptați pentru mai multe informații despre următoarea călătorie.

 

Joacă acum acest slot video în Magic Jackpot Cazino cu un bonus atractiv de bun venit!

 
Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+74.8
Câștigate
12
Pierdute
14
3
Tudor Cosma
+67.76
Câștigate
35
Pierdute
16