1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Diamond Strike

Diamond Strike

5
( 1 recenzie )
Evaluează!
Diamond Strike
phone shifting suggestion
Rating Total:
5 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.48%
 • Jackpot Progresiv
  DA
 • Max Bet
  375
 • Min Bet
  0.15
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  15
 • %
  Payout
  96.48%
Despre Slotul Diamond Strike

Ar fi bine să vă faceți un mic bagaj și să rezervați primul zbor spre Hollywood. Marilyn te așteaptă deja și nu vrei să o faci să aștepte, nu-i așa?

 

Joacă acum acest slot video în Las Vegas Cazino cu un bonus atractiv de bun venit!

Cum se joacă Diamond Strike

Acest joc video de păcănele are 5 role, 3 rânduri și 15 linii de plată care te pot premia cu premii strălucitoare de până la 1.246x pariul total. RTP-ul acestui slot online este fixat la 96,48%, în timp ce volatilitatea este cotată ca fiind scăzută.

 

Marilyn M. a ales simboluri impecabile pentru a le integra în slotul său:

 

 • Lucky 7 - Plătește de 13,333x pariul tău dacă nimerești 5 pe o linie de plată.
 • Crooked Bell - Plătește de 6,666x pariul tău dacă nimerești 5 pe o linie de plată
 • Tasty Cherries - Plătește de 2.666x pariul tău dacă nimerești 5 pe o linie de plată
 • Watermelon - Plătește de 2,666x pariul tău dacă ai 5 puncte pe o linie de plată.
 • Plump - Plătește de 2,666x pariul tău dacă ai 5 rezultate pe o linie de plată
 • Lemon - Plătește de 2,666x pariul tău, dCâștigă jackpotul în Diamond Strike, jocul video de 3×5, cu 15 linii. Diamantele sunt wild și sunt stivuite pe toate rolele. Mai multe diamante sunt adăugate în FEATURE FREE SPINS cu recompensă mare. Iar atunci când nimerești 3 simboluri 7 de aur, ai șansa de a câștiga de până la 1000 de ori pariul tău în JACKPOT BONUS GAME.
 • Diamond Strike combină un gameplay clasic, similar cu ceea ce ofereau cazinourile terestre în trecut, cu caracteristici moderne.

 

Detalii despre jocul Diamond Strike

 

Marilyn M. este cunoscută ca fiind o vedetă de cinema celebră și atrăgătoare. Într-o zi, în timp ce lua o pauză pe platoul de filmare al noului ei film, Marilyn s-a gândit că este timpul pentru o schimbare. Și-a trecut degetele prin părul ei blond și creț, gândindu-se la ce vrea să facă. Când a pus mâna pe brațul scaunului pe care stătea, a văzut: frumosul inel cu diamant pe degetul ei. Așa a știut că jocul ei video de păcănele trebuie să fie construit în jurul Diamantelor.

 

După ce a ales cele mai rafinate simboluri și a proiectat cele mai premiante caracteristici, Marilyn v-a rugat să jucați jocul ei video de păcănele. Ea a creat acest joc urmând o singură regulă: "Oferă-i jucătorului slotul potrivit, iar el/ea poate cuceri toate câștigurile".

Vedeta acestui joc este simbolul Wild. Acesta arată ca un diamant strălucitor și scump. Acest simbol care are un număr infinit de carate poate înlocui toate celelalte, cu excepția simbolului Lucky 7 Golden Version și a simbolurilor Free Spins. De asemenea, poate plăti de 20 de ori pariul dvs. dacă prindeți 5 pe o linie de plată. Acum înțelegi de ce Diamantele ar trebui să fie cei mai buni prieteni ai tăi.

Simbolul Lucky 7 Golden Version plătește la fel ca și simbolul Lucky 7 normal și îl poate înlocui în toate combinațiile câștigătoare. Acest simbol cu aspect luxos, cu 3 pietre prețioase în partea de jos, este cheia (norocoasă) care poate deschide porțile jocului bonus Jackpot.

Simbolul Scatter poate ateriza pe rolele 1, 3 și 5 și poate debloca, de asemenea, funcția Free Spins. Veți recunoaște cu ușurință acest simbol, deoarece este format din cuvintele "Free Spins". Nu există nicio șansă să îl confundați cu un alt simbol

 

Cum se câștigă în Diamond Strike

Simbolurile Golden 7 pot debloca jocul bonus Jackpot, în timp ce simbolul Free Spins declanșează runda Free Spins care adaugă un simbol Wild suplimentar pe role.

 

Funcția Free Spins 

 

Pentru a declanșa această rundă, trebuie să prindeți 3 simboluri Scatter pe role. Jocul vă premiază cu 8 Învârtiri Gratuite. La începutul funcției se adaugă o mulțime de simboluri Wild suplimentare pe role. Astfel, aveți mai multe șanse de a forma combinații câștigătoare. Dacă mai nimerești încă 3 simboluri Free Spins, vei primi alte 8 Free Spins.

 

Funcția de joc bonus Jackpot

 

Aterizați 3 simboluri Lucky 7 Golden Version Lucky 7 pe ecran pentru a declanșa această rundă. Diamantele din partea de jos a simbolurilor se adună în centrul ecranului, unde se sparg într-un milion de bucăți.

 

Jocul vă cere să alegeți diamantele pentru a dezvălui simbolurile Jackpot. Potriviți 3 simboluri Jackpot identice și jocul plătește premiul în bani corespunzător.

 

Există 4 Jackpoturi disponibile:

 

 • Mega Jackpotul - vă acordă de 1.000 de ori miza dvs;
 • Jackpotul Major - vă premiază cu de 100 de ori miza dumneavoastră;
 • Jackpotul Minor - vă premiază cu de 30 de ori miza dumneavoastră;
 • Mini Jackpot - vă acordă de 10 ori miza dvs.

Pariuri și câștiguri Diamond Strike

Meniul Pariuri vă oferă posibilitatea de a vă schimba pariurile și de a le ajusta după bunul dumneavoastră plac. Pariul minim pe linie este de 1 fise, în timp ce cel maxim poate ajunge până la 10 fise, cu valori nominale începând de la 0,01 până la 0,50. Cu 15 linii de plată care trebuie acoperite, intervalul complet pentru pariu este de la 0,15 la 75.

 

Grafică Diamond Strike

Primul ecran ne arată rolele în centru, strălucind ca un diamant. În partea de sus a acestora, puteți vedea câteva fulgere care sugerează că se apropie câștiguri mari care vă vor lumina portofelul.

 

Activați Jackpot Bonus Game și pe ecran va apărea un diamant uriaș și strălucitor. Acesta va rămâne acolo doar o secundă, apoi se va sparge, împrăștiind mici bucăți sclipitoare pe tot ecranul tău.

 

Muzica are un vibe mai degrabă retro, ducându-vă înapoi în anii '70. Când declanșați funcția Free Spins Feature, o voce masculină strigă "Free Spins" cu o voce de tipul "și-atunci-câștigătorul este". El știe deja că ești campionul.

 

Concluzie Diamond Strike

Diamond Strike este un joc de păcănele online clasic, care te poate premia cu un multiplicator de 1.246x. Activați Jackpot Bonus Game și alegeți cele 3 briliante potrivite care ascund Mega Jackpotul și plecați acasă cu o pungă de bijuterii.

 

Vizita ta la biroul lui Marylin s-a încheiat, dar nu-ți face griji, poți oricând să mergi pe site-urile cazinourilor noastre partenere și să joci Diamond Strike atunci când vrei să-ți multiplici câștigurile.

 

Joacă acum acest slot video în Las Vegas Cazino cu un bonus atractiv de bun venit!

 
Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+76.6
Câștigate
10
Pierdute
11
3
Tudor Cosma
+39.12
Câștigate
31
Pierdute
16