1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Diamond Cascade

Diamond Cascade

5
( 1 recenzie )
Evaluează!
Diamond Cascade
phone shifting suggestion
Rating Total:
5 Stele
%
Procentaj de Payout:
93.98%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  300
 • Min Bet
  0.2
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  50
 • %
  Payout
  93.98%
Despre Slotul Diamond Cascade

Acest joc de păcănele Pragmatic aduce pe role pietre prețioase de diferite forme, unele încrustate în aur, altele cu viță de vie delicată de aur pe piatra prețioasă, împreună cu un Wild roșu și un Scatter cu diamant! Pragmatic Play ne-a obișnuit cu noile funcții adăugate în fiecare lună, iar de data aceasta, inovația este adusă de funcția colour tumble, care elimină simbolurile cu aceeași nuanță de fundal. Haideți să vedem cum se potrivesc toate acestea cu celelalte bonusuri!

 

Joacă acum acest slot video în Gets Bet Cazino cu un bonus atractiv de bun venit!

Detalii despre joc Diamond Cascade

Imaginează-ți o lume în care diamantele și pietrele prețioase lucrează împreună pentru a acorda câștiguri pe 50 de linii de plată, în care culoarea joacă un rol cheie în declanșarea câștigurilor, iar Free Spins ridică jocul la un nivel de intensitate ridicată! Nu este nevoie să închideți ochii și să vă imaginați efectiv - puteți găsi totul în cel mai recent titlu Pragmatic Play, slotul Diamond Cascade! Aceasta nu este prima dată când furnizorul adoptă tema diamantelor, alte sloturi online cu această temă fiind slotul Little Gem, slotul 3 Dancing Monkeys și slotul Elemental Gems Megaways!

 

Cum se joacă Diamond Cascade

Slotul Diamond Cascade este un joc de tip paylines, cu simboluri care plătesc de la stânga la dreapta pe rolele adiacente. În funcție de pietrele prețioase de pe o linie de plată, jocul acordă premii de până la 20x!

 

 • Red Embedded Gem - Plătește 20x pentru 5 pe o linie de plată
 • Blue Embedded Gem - Plătește 12,5x pentru 5 pe o linie de plată
 • Violet Embedded Gem - Plătește 8x pentru 5 pe o linie de plată
 • Green Embedded Gem - Plătește 6x pentru 5 pe o linie de plată
 • Dark Blue Embedded Gem - Plătește 4x pentru 5 pe o linie de plată
 • Yellow Embedded Gem - Plătește 3x pentru 5 pe o linie de plată
 • Dark Green Embedded Gem - Plătește 2x pentru 5 pe o linie de plată
 • Purple Gem - Plătește 1x pentru 5 pe o linie de plată
 • Green Gem - Plătește 1x pentru 5 pe o linie de plată
 • Blue Gem - Plătește 0,6x pentru 5 pe o linie de plată
 • Yellow Gem - Plătește 0.6x pentru 5 pe o linie de plată
 • Simbol Wild - reprezentat cu aur cu aripi pe laterale, acest simbol poate înlocui orice alt simbol de pe role, cu excepția celui Scatter.
 • Simbolul Scatter - diamant rotund - apare pe toate rolele și poate exploda ca parte a unei tumbe Color. De asemenea, acestea sunt colectate într-o secvență de tumble.

 

Cum se câștigă în Diamond Cascade

Funcția Color Tumble - această funcție este similară cu cea de Tumble, întâlnită în multe sloturi de succes Pragmatic Play, cum ar fi slotul Sweet Bonanza, cu diferența că acum, culoarea fundalului contează. Prin aceasta, ne referim la faptul că, după fiecare câștig cu simboluri plătitoare, toate grupurile de cel puțin 5 simboluri cu aceeași culoare de fundal care sunt adiacente pe orizontală și verticală explodează și dispar de pe role. Simbolurile rămase cad în partea de jos a ecranului, făcând loc pentru altele noi care alunecă de sus.

 

Este important de știut că tumbling-ul culorilor începe dacă există cel puțin un cluster prezent pe role după câștig. Tumbling-ul continuă până când nu mai există clustere de aceeași culoare de fundal pe role.

 

Toate simbolurile care explodează în timpul unei tumble de culoare nu dispar pur și simplu în aer. Toate sunt adunate într-un contor de diamante din partea dreaptă a rolelor. Pentru fiecare 20 de simboluri colectate, multiplicatorului de câștig i se adaugă un multiplicator de 1x. Multiplicatorul de câștig se aplică tuturor câștigurilor din acea rotire a jocului de bază, deoarece se întoarce la 1x cu fiecare nouă rotire a jocului de bază.

 

Free Spins - nu știm ce părere aveți voi, dar noi simțim că Free Spins într-un slot online conferă jocului o rotunjime specifică, făcându-l un întreg. În acest videoslot, Jocurile Gratuite sunt declanșate cu cel puțin 3 simboluri Scatter (colectate sau lovite). Jucătorii primesc 15 Free Spins, în timpul cărora este activă funcția Color Tumble, împreună cu o întorsătură progresivă. Ceea ce este diferit de data aceasta este că multiplicatorul de câștiguri nu se resetează la fiecare rotire - acesta continuă să crească cu fiecare grupare de 20 de simboluri numărate.

 

Ante Bet - această opțiune de pariu vă oferă șansa de a juca cu un multiplicator de pariu de 20x, care se traduce prin joc standard, sau cu un multiplicator de pariu de 25x, care crește posibilitatea ca Free Spins să se declanșeze în mod natural.

 

Buy Free Spins - pentru 100x pariul total curent, puteți merge direct la Free Spins declanșate cu 3, 4 sau 5 Scatters, alese aleatoriu.

 

Pariuri și câștiguri Diamond Cascade

În ceea ce privește pariurile, slotul Diamond Cascade vine cu un pariu minim de 0,20 și un pariu maxim de 300! Dacă există mai multe câștiguri pe diferite linii de plată, toate câștigurile sunt adăugate la suma totală. RTP-ul se situează la 93,98%, cu mici schimbări atunci când sunt active opțiunile Ante Bet și Buy Free Spins.

 

Grafică Diamond Cascade

Se pare că am aterizat pe o planetă făcută în întregime din diamante. Deși cerul și pământul vizibile în spatele și pe lateralele rolelor îți pot da impresia că te afli pe Pământ, cristalele gigantice din fundal dau totul de gol. Un diamant se află în partea dreaptă a rolelor, adunând toate simbolurile cu același fundal și mărind multiplicatorul câștigului cu fiecare lot de 20 de simboluri. Ritmul este accelerat în Free Spins, unde cerul se întunecă pentru a se potrivi cu acțiunea de pe role!

 

Concluzie Diamond Cascade

Slotul Diamond Cascade este cu adevărat un titlu unic. Funcția de tumble de culoare este activată de un câștig pe linia de plată, dar nu chiar în modul în care ați putea crede. Într-o funcție tumble clasică, simbolurile care fac parte din câștig dispar și sunt înlocuite cu altele noi care vin de sus. În cazul nostru, grupurile de cel puțin 5 simboluri de același fundal care sunt adiacente câștigului sunt adunate în contorul de diamante din dreapta. Fiecare set de 20 de simboluri crește multiplicatorul câștigului din rotirea din jocul de bază. Cu toate acestea, în Free Spins, multiplicatorul câștigului nu se resetează înapoi la 1x - acesta continuă să crească cu fiecare lot de 20 de simboluri. În plus, câștigul maxim în slotul Pragmatic Play ajunge la 8000x, așa că dă-i drumul și încearcă-l în modul demo sau așteaptă până când va ajunge în cazinourile online pentru a-l juca pe bani reali!

 

Joacă acum acest slot video în Gets Bet Cazino cu un bonus atractiv de bun venit!

 
Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+76.6
Câștigate
10
Pierdute
11
3
Tudor Cosma
+39.12
Câștigate
31
Pierdute
16