1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Demon Pots

Demon Pots

5
( 1 recenzie )
Evaluează!
Demon Pots
phone shifting suggestion
Rating Total:
5 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.02%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  400
 • Min Bet
  0.4
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  40
 • %
  Payout
  96.02%
Despre Slotul Demon Pots

Coborâm în gropile iadului în cel mai recent slot Pragmatic, plin de Free Spins, Respins și Coins! Nimic nu se poate face fără simbolul Wild Demon care aterizează în mijlocul ecranului, care poate activa unul dintre vase și poate declanșa o funcție foarte avantajoasă!

 

Joacă acum acest slot video în Frank Cazino cu un bonus atractiv de bun venit!

Detalii despre joc Demon Pots

Intrând mai devreme în spiritul Halloween-ului, Pragmatic Play a dezvoltat un slot online în care demonul zâmbitor declanșează toate funcțiile aruncând mingi de foc și vizând una dintre cele patru runde bonus în formă de oală disponibile. Acest slot Pragmatic are 40 de linii de plată și o volatilitate ridicată, împreună cu un câștig maxim de 6000x. Cu flăcările care acoperă fundalul, putem spune că acest videoslot ne amintește de demo-ul Fire Strike 2 sau de demo-ul Shining Hot 5 în ceea ce privește grafica, dar să vedem cu ce vine din punct de vedere al funcțiilor.

 

Cum se joacă Demon Pots

Jocul ca la aparate Deamon Pots are cinci simboluri valoroase și cinci Royals, toate aterizând pe cele 40 de linii de plată disponibile și plătind de la stânga la dreapta pe rolele adiacente:

 

 • Coroana - Plătește 5x pentru 5 pe o linie de plată.
 • Pot cu monede - Plătește 2x pentru 5 pe o linie de plată
 • Diavolul Pitchfork - Plătește 0,9x pentru 5 pe o linie de plată
 • Horseshoes - Plătește 0,8x pentru 5 pe o linie de plată
 • Simbolul A - Plătește 0.5x pentru 5 pe o linie de plată
 • Simbolul K - Plătește de 0,5 ori pentru 5 pe o linie de plată
 • Simbolul Q - Plătește de 0,5 ori pentru 5 pe o linie de plată
 • Simbolul J - Plătește de 0,5 ori pentru 5 pe o linie de plată
 • Simbolul 10 - Plătește de 0,5 ori pentru 5 pe o linie de plată
 • Simbolul Coin - aterizează cu o valoare aleatorie dintr-un set predefinit, de la 0,2x la 2x pariul total. Acum, simbolurile Coin și Wild merg mână în mână în acest slot gratis Pragmatic, deoarece niciunul nu este capabil să plătească fără celălalt. Astfel, atunci când un Wild și un Coin lovesc în aceeași rotire, se acordă valoarea simbolului Coin.
 • Simbolul Wild - poate înlocui toate simbolurile dintr-o combinație câștigătoare, cu excepția simbolului Coin. De asemenea, acesta lovește doar în mijlocul ecranului. Wild-ul este cheia pentru a declanșa una dintre funcții, deoarece ori de câte ori lovește, poate arunca bile de foc în sus, vizând unul dintre cele patru vase. În mod aleatoriu, poate fi activat unul dintre următoarele bonusuri: Coins, Super Coins, Win Spins sau Free Spins.

 

Cum să câștigi în Demon Pots

 • Funcția Monede - dacă mingea de foc lovește potul Monede, 6 simboluri Monede cu valori de la 0,2x la 1x pariul total sunt plasate în poziții aleatorii pe ecran și apoi colectate.
 • Funcția Super Coins - dacă mingea de foc atinge potul Super Coins, 6 simboluri Coin cu valori de la 0,4 la 2x pariul total sunt adăugate pe ecran și apoi colectate.
 • Funcția Win Spins - pe lângă cele două menționate mai sus, bilele de foc ale demonului pot atinge și potul Win Spins, ceea ce activează runda Win Spins. Aici, se acordă 6 respins, în timpul cărora Demonul rămâne în mijlocul ecranului. Toate respins-urile acordate sunt garantate să atingă un câștig, care poate proveni de la o combinație câștigătoare, declanșarea Monedelor sau a Super Monedelor, sau colectarea valorilor simbolurilor Monedă.
 • Funcția Free Spins - similar cu cealaltă rundă bonus din acest slot Demon Pots, Free Spins poate fi declanșată dacă mingea de foc lovește potul Free Spins, activând șase Free Spins. Wild-ul rămâne în mijlocul ecranului pe toată durata rundei, deoarece poate activa oricare dintre celelalte bonusuri. În timpul Free Spins, un simbol Wild complet stivuit poate ateriza pe rola 5 sau pe rola 4 și 5. Dacă aterizează doar pe rola 5, există o șansă aleatorie ca acesta să lovească și pe rola 4. Aceste simboluri stivuite rămân pe role până la finalul rundei.

 

În funcție de numărul de role pe care aterizează, Wild-urile stivuite vin cu un multiplicator 3x pentru rola 5 sau un multiplicator 6x pentru rolele 4 și 5. Acestea se aplică la toate colecțiile cu valoare de monede.

 

Dacă runda Win Spins este activată, Sticky Wilds vor fi eliminați de pe ecran, dar multiplicatorii lor vor rămâne activi. Astfel, colecția de monede va primi un multiplicator 3x sau 6x. După ce Win Spins se termină, wild-urile lipicioase își ocupă locurile de drept pe grilă.

 

 • Ante Bet - activarea Ante Bet vă oferă șanse sporite de a declanșa una dintre funcții în mod natural. Astfel, cu Multiplicatorul de pariu 60x activ, aveți mai multe șanse de a declanșa o rundă bonus, în timp ce cu Multiplicatorul de pariu 40x, activați un joc normal.
 • Cumpărați Free Spins - Free Spins pot fi cumpărate cu ușurință pentru 100x pariul total curent, folosind opțiunea Buy Free Spins. Vei juca mai întâi o rundă de Win Spins și apoi Free Spins

 

Pariuri și câștiguri Demon Pots

Acțiunea din acest slot Pragmatic are loc pe 40 de linii de plată, iar cele mai mari câștiguri sunt aduse de simbolurile Coin și Super Coin care se suprapun. Câștigul maxim aici este plafonat la 6.000x pariul, cu RTP-ul care se situează la 96,01% în jocul de bază și 96,02% atunci când se activează Ante Bet.

 

Grafică Demon Pots

Focul este nucleul tuturor elementelor grafice din acest slot Pragmatic, și nu e de mirare din moment ce se numește Demon Pots; nu ne așteptam la unicorni și curcubee. Fundalul este format din flăcări înalte care aproape înghit rolele, dar nu vă temeți - acestea pot face față chiar și celui mai fierbinte mediu. Micul demon se potrivește perfect rolului, acționând ca un adevărat element declanșator, aruncând bile de foc la întâmplare de fiecare dată când are ocazia.

 

Concluzie Demon Pots

Una dintre cele mai fierbinți lansări din oferta Pragmatic Play, demo-ul Demon Pots deschide calea spre sloturile de Halloween care urmează să fie lansate în curând. Plin de Monede și Super Monede care pot acorda premii de până la 2x pariul total și de Win Spins, în timpul cărora este garantat un câștig, slotul Demon Pots se bazează pe simbolul Demon care aterizează în mijlocul ecranului, declanșând una dintre rundele bonus cu bilele sale de foc.

 

Joacă acum acest slot video în Frank Cazino cu un bonus atractiv de bun venit!

 
Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+74.8
Câștigate
12
Pierdute
14
3
Tudor Cosma
+67.76
Câștigate
35
Pierdute
16