1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Dance Party

Dance Party

5
( 1 recenzie )
Evaluează!
Dance Party
phone shifting suggestion
Rating Total:
5 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.5%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  100
 • Min Bet
  0.2
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  243
 • %
  Payout
  96.5%
Despre Slotul Dance Party

Dă-i drumul pe ringul de dans în Dance Party, slotul video 5×3, cu 243 de moduri de câștig. Când începe petrecerea, clubul este în flăcări în runda de rotiri gratuite cu multiplicator progresiv, unde multiplicatorul câștigului crește de până la 30x la fiecare rotire!

 

Joacă acum acest slot video în Favbet Cazino cu un bonus atractiv de bun venit!

Detalii despre jocul Dance Party

Învățați mișcările de bază pentru a câștiga mult și pentru a intra pe ringul de dans în slotul Dance Party de la Pragmatic Play. Simbolurile neon care cunosc toate mișcările potrivite pentru a-ți înmulți câștigurile, o muzică optimistă care te va face să dansezi în aer și o funcție incitantă sunt elementele cheie care te pot face să atingi nota potrivită (sau să câștigi, după cum îți convine). 

 

Te invităm să te dai pe ringul de dans într-un joc de păcănele cu volatilitate ridicată, cu un RTP de 96,5% și un potențial de câștig de până la 36.450x miza ta. Funcția de învârtiri gratuite cu multiplicator progresiv este regina ringului de dans, deoarece este responsabilă de acordarea celui mai mare multiplicator. Asta sună ca o petrecere uimitoare! 

 

Cum se joacă Dance Party

Dance Party are un set de 5 role pe 3 rânduri și 243 de moduri de a câștiga mult. Varianța ridicată și valoarea de 96,5% de returnare a jucătorului dau tonul în acest joc de păcănele.

 

Acest ring de dans deține 10 dansatori, fiecare mărșăluind în ritmul tobei lor. Pe de o parte, ai simbolurile premium, care preferă muzica clasică, iar, pe de altă parte, sunt cei pasionați de muzică mai ușoară:

 

 • Neon DJ - Plătește de 7,5 ori miza ta dacă nimerești 5 pe o linie de plată
 • Triple Sevens - Plătește de 6x miza ta dacă nimerești 5 pe o linie de plată
 • Double BARs - Plătește de 5 ori miza ta dacă nimerești 5 pe o linie de plată
 • BAR - Plătește de 4 ori miza ta dacă nimerești 5 pe o linie de plată
 • Cărțile As și Rege - Fiecare plătește de 2,5 ori miza ta dacă nimerești 5 pe o linie de plată
 • Cărțile Damă și Valet - Fiecare plătește de 2 ori miza dvs. dacă nimeriți 5 pe o linie de plată.
 • Logo-ul jocului pe un disc auriu este simbolul Wild care va da muzica mai tare cu puterea sa de "replace-all-other-other-symbols-except-for-the-Scatter-one". Îl veți vedea aterizând pe rolele 2, 3, 4 și 5.

 

Când diamantul strălucitor intră în club, toate celelalte simboluri își fac loc, pentru că știu că el este adevăratul rege al ringului de dans. Simbolul Scatter poate ajunge pe orice rolă și, cu o singură mișcare, poate declanșa funcția de rotiri gratuite cu multiplicator progresiv.

 

Cum să câștigi în Dance Party

Îți amintești când nu te săturai de un cântec și îl ascultai pe repeat? Acel cântec se numește Progressive Multiplier Free Spins Feature, interpretat de videolotul Dance Party.

 

Funcția de rotiri gratuite cu multiplicator progresiv (Progressive Multiplier Free Spins Feature)

 

5 simboluri Scatter pe ecran te premiază cu 15 Free Spins perfect reglate. Runda Free Spins începe cu un multiplicator 1x, 2x sau 3x dacă ați activat runda cu 5, 6 sau 7 simboluri Scatter cu diamante. După fiecare Învârtire Gratuită, multiplicatorul crește cu 1x, 2x sau 3x, în funcție de numărul de Simboluri Diamant care au activat această funcție. Astfel, multiplicatorul maxim cu care vă puteți înmulți câștigurile este de 30x. Nu vă faceți griji, jocul ține evidența multiplicatorului dvs. într-un contor amplasat în partea de sus a rolelor.

 

Reporniți această rundă prin aterizarea altor 5 simboluri Scatter pe role și veți auzi dansatorii aplaudând cu bucurie. 15 Free Spins suplimentare se adaugă la numărul total de Free Spins, care poate ajunge până la 60. Vă sugerăm să vă luați o umbrelă, pentru că se pare că veți dansa într-o ploaie de câștiguri.

 

Pariuri și câștiguri Dance Party

Aceasta nu este genul acela de petrecere exclusivistă care necesită să plătești o mică avere pentru a participa. Nivelurile mizelor încep de la 0,20 pe rotire, ajungând la un maxim de 100 pe rotire, așa că tot ce ai nevoie pentru a intra este o adevărată pasiune pentru dans.

 

Câștigul maxim care te va ține pe ringul de dans până când muzica se oprește este în valoare de 36.450x miza.

 

Grafică Dance Party

Semnele fluorescente de iluminat stradal, cum ar fi "Bar", "Music Live" și "Open" alcătuiesc fundalul în timpul rundei de rotiri gratuite. Sfatul nostru este să urmați lumina lor neonică, strălucitoare, vă poate duce la un câștig destul de mare. Un bărbat și o doamnă hoofers în lumină strălucitoare dansează lângă tine în jocul de bază. Îi puteți vedea în partea dreaptă și în partea stângă a rolelor sclipitoare.

 

Concluzie Dance Party

Pornește petrecerea câștigătoare în slotul Dance Party și sunt șanse să nu vrei să părăsești ringul de dans. Câștigul maxim de până la 36.450 de ori pariul tău și volatilitatea ridicată te vor face să dansezi toată noaptea. La urma urmei, filozofia acestui joc este: "Când dansezi, te poți bucura de luxul de a fi (o versiune mai bogată a) ta".

 
Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+74.8
Câștigate
12
Pierdute
14
3
Tudor Cosma
+67.76
Câștigate
35
Pierdute
16