1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Cyclops Smash

Cyclops Smash

5
( 1 recenzie )
Evaluează!
Cyclops Smash
phone shifting suggestion
Rating Total:
5 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.06%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  240
 • Min Bet
  0.2
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  7
 • Combinații posibile
  20
 • %
  Payout
  96.06%
Despre Slotul Cyclops Smash

Poate că acesta nu este primul slot cu temă grecească din oferta Pragmatic Play, dar cu siguranță este primul cu ciclop! Una dintre cele mai temute bestii din mitologia greacă, aproape de neînvins, ciclopul din acest slot Pragmatic (pentru că există doar unul în acest videoslot) poate ține toate funcțiile și câștigurile pe umeri ca și cum ar fi pene. Simbolurile se rearanjează atunci când începe să își spargă mausul de lemn cu țepi de metal, dorind să se ferească din calea ciclopilor. Tumble-urile și Free Spins vin în ajutorul jucătorului, gata să îl aducă mai aproape de câștigul maxim de 10.000x!

Joacă acum acest slot video în Conti Cazino cu un bonus atractiv de bun venit!

Detalii despre jocul Cyclops Smash

Cunoscuți în mitologia greacă drept fiii lui Uranus și ai Gaiei, ciclopii au ajuns în portofoliul Pragmatic Play, gata să le arate jucătorilor ce poate face mânia ciclopilor asupra câștigurilor lor! Având loc pe o grilă 7×7, care este similară cu alte sloturi gratuite Pragmatic Play, simbolurile lovesc rolele pentru a forma câștiguri în blocuri de cel puțin 5 simboluri identice. O caracteristică de spargere poate fi, de asemenea, activată, ilustrând cât de mult a cântărit adăugarea lui Cyclops în războiul dintre Olimpieni și Titani!

 

Cum se joacă Cyclops Smash

Simbolurile din slotul Cyclops Smash sunt destul de reprezentative pentru temă - înfățișând căști grecești, bucăți de carne pe oase și fructe - trebuie să fi fost niște lupte teribile pe insula ciclopilor!

 

 • Casca - Plătește 1000x pentru grupuri de până la 49 de simboluri
 • Diamant albastru - Plătește 400x pentru grupuri de până la 49 de simboluri
 • Carne pe os - Plătește 200x pentru grupuri de până la 49 de simboluri
 • Struguri - Plătește 40x pentru clustere de până la 49 de simboluri
 • Plump - Plătește 40x pentru grupuri de până la 49 de simboluri
 • Orange - Plătește 20x pentru grupuri de până la 49 de simboluri
 • Lemon - Plătește 20x pentru grupuri de până la 49 de simboluri
 • Simbol Scatter - declanșează Free Spins pentru cel puțin 4 pe ecran.

 

Cum se câștigă în Cyclops Smash

 • Caracteristica Tumble - similar cu alte sloturi gratuite palpitante Pragmatic, cum ar fi demonstrația Gates of Olympus, caracteristica Tumble din acest slot online vede toate combinațiile câștigătoare eliminate de pe role și înlocuite cu altele noi care vin de sus. Tumbling va continua până când nu mai există câștiguri rezultate dintr-o tumble la vedere.
 • Funcția Smash - în alte sloturi gratuite Pragmatic, personajele de pe lateralele rolelor nu au, de obicei, niciun rol activ în gameplay, în afară de a vă ajuta să vă cufundați în povestea slotului. Cu toate acestea, în slotul Cyclops Smash, ciclopul din partea dreaptă a ecranului ia parte la acțiune, deoarece lovirea sa de pământ cu maceta sau picioarele sale declanșează Smash Feature. Astfel, ori de câte ori nu mai sunt posibile câștiguri la sfârșitul unei învârtiri sau al unei rostogoliri, există o șansă aleatorie ca această funcție să fie declanșată. Când se întâmplă acest lucru, 5, 8, 12 sau toate simbolurile aflate la vedere încep să se deplaseze pe ecran, rearanjându-și poziția pe grilă, cele cu câștiguri mici adunându-se în partea de sus a ecranului, iar cele cu câștiguri mari, în partea de jos. În cazul în care se formează un câștig, rostogolirea continuă, cu o nouă șansă de a se produce un smash.
 • Free Spins - 4, 5, 6 sau 7 Scatters pot declanșa Free Spins, acordând 10, 12, 14 sau 16 jocuri gratuite. Acum, în această rundă, zdrobirea ciclopilor aduce un nou nivel de divertisment! Astfel, aici, dacă o spargere este urmată de un câștig, multiplicatorul câștigului crește cu 1x și se aplică tuturor câștigurilor ulterioare. Runda Free Spins poate fi redeclanșată cu 4, 5, 6 sau 7 Scatters pe role în timpul Free Spins, adăugând astfel 10, 12, 14 sau 16 Free Spins suplimentare!
 • Cumpărați Free Spins - pentru 100x pariul total curent, puteți declanșa Free Spins în demonstrația Cyclops Smash, activând runda cu 4, 5, 6 sau 7 Scatters aleși la întâmplare.

 

Pariuri și câștiguri Cyclops Smash

Poți andoca nava ta pe Insula terorii și a câștigurilor Ciclopilor (câștigi o parte, pierzi o parte) și poți pune piciorul pe nisipul auriu și fierbinte pentru doar 0,20, cele mai mari pariuri ajungând la 240. Câștigul maxim în acest slot Pragmatic este plafonat la 10.000x, o sumă mai mult decât decentă, afișând o volatilitate ridicată și un RTP de 96,05% care crește ușor la 96,06% atunci când cumperi rotirile gratuite.

 

Grafică Cyclops Smash

Ciclopul a jucat un rol crucial în mitologia greacă, ajutându-l pe Zeus și pe Olimpieni să îi învingă pe Titani și să pună capăt luptei lor constante pentru cine era cel mai puternic. Ei au forjat chiar și cea mai temută armă a lui Zeus - fulgerul, pe care îl puteți vedea în alte sloturi gratuite Pragmatic Play, cum ar fi demo-ul Greek Gods sau demo-ul Zeus vs. Hades - Gods of War. În acest slot gratis Pragmatic Play, vedem un ciclop destul de nefericit, interzis pe o insulă pustie unde îi așteaptă pe jucători pe o grilă lucrată în piatră, așezată pe un fundal exotic care înfățișează o plajă elegantă, cu ceea ce pare a fi o căsuță de piatră în capătul îndepărtat, iar valurile oceanului vin și pleacă în partea de jos a rolelor.

 

Ciclopul se află în dreapta ecranului, privind furios la grilă și apoi la tine, jucătorul, nerăbdător să își lovească din nou bățul și să facă simbolurile să se rearanjeze în favoarea ta.

 

Concluzie Cyclops Smash

Demo-ul Cyclops Smash abordează o parte distinctă a mitologiei grecești, nouă în oferta furnizorului. Dacă alte sloturi Pragmatic Play au avut în centrul lor olimpienii, acesta mută accentul pe o posibilă creatură subestimată. Punând în evidență puterea ciclopilor pe o grilă 7×7, cu simboluri care plătesc până la 1000x, acest slot Pragmatic vine cu o funcție unică Smash care poate rearanja toate simbolurile la vedere în speranța de a obține mai multe câștiguri! Joacă Cyclops Smash demo aici, pe pagina noastră Cyclops Smash Review și gustă din puterea grecilor!

 

Joacă acum acest slot video în Conti Cazino cu un bonus atractiv de bun venit!

 
Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+76.6
Câștigate
10
Pierdute
11
3
Tudor Cosma
+39.12
Câștigate
31
Pierdute
16