1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Cowboy Coins

Cowboy Coins

5
( 1 recenzie )
Evaluează!
Cowboy Coins
phone shifting suggestion
Rating Total:
5 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.08%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  400
 • Min Bet
  0.2
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  6
 • Combinații posibile
  2304
 • %
  Payout
  96.08%
Despre Slotul Cowboy Coins

Acest joc de păcănele îți oferă șansa de a potrivi simboluri în 2304 moduri de a câștiga, pe rolele de lemn plasate în centrul acestui oraș vechi. Rolele vor căpăta diferite forme și dimensiuni pe măsură ce progresezi de la jocul de bază la runda bonus, așa că fii pregătit pentru orice! Cu o rundă Free Respins care vine cu un premiu maxim de 30 000x, nu există persoană în oraș care să nu țintească acest mega câștig! Simbolurile speciale ar trebui să apară pe afișe de căutat - pentru că acestea sunt simbolurile care vă vor aduce un joc plin de adrenalină pe role, în timp ce vă vor acorda câștiguri suculente!

 

Joacă acum acest slot video în Admiral Cazino cu un bonus atractiv de bun venit!

 

Detalii despre jocul Cowboy Coins

Vestul Sălbatic are reputația de a fi indisciplinat și fără de lege - dar echilibrat cu un șerif plin de energie, gata să închidă orice escroc sau bandit care tulbură liniștea. Această lansare de slot captivantă îi duce pe jucători pe role pentru o experiență de joc în saloon-ul local. Plin de flibustieri, pistolari, femei frumoase și șansa de a învârti rolele în speranța de a pleca cu câțiva saci de aur în plus, decât ai intrat. Preluând o estetică similară cu cea a slotului Bounty Gold Demo, jucătorii se pot bucura de rolele care prind viață în timp ce sunt transportați într-o lume uitată, unde șeriful este rege! 

 

Cum se joacă Cowboy Coins

Acest slot vine la tine pe o grilă impresionantă de role cu grilă 3x4x4x4x4x4x3 în jocul de bază, aceasta crescând în runda Free Respins Round fie la 3x3x4x4x4x4x4x3x3x3, fie la 4x4x4x4x4x4x4x4x4x4x4x4. Vine, de asemenea, cu un număr masiv de 2304 moduri de câștig, astfel încât să poți pleca spre apus cu un sac de aur și cu o frumoasă domnișoară (sau un cowboy chipeș) alături de tine! 

 

 • Cowboy pe fundal galben - Plătește de 10x pariul tău total pentru 6 pe o linie de plată. 
 • Cowboy cu pistol pe fundal roșu - Plătește 6x pariul tău total pentru 6 pe o linie de plată. 
 • Cowgirl pe fundal violet - Plătește de 4,5 ori pariul tău total pentru 6 pe o linie de plată. 
 • Pistol și toc - Plătește 3,75x pariul tău total pentru 6 pe o linie de plată. 
 • Cărți - Plătește de 3 ori pariul tău total pentru 6 pe o linie de plată. 
 • Simbolul A - Plătește de 2 ori pariul tău total pentru 6 pe o linie de plată. 
 • Simbolul K - Plătește de 2 ori pariul tău total pentru 6 pe o linie de plată. 
 • Simbolul Q - Plătește 1,25x pariul total pentru 6 pe o linie de plată. 
 • Simbolul J - Plătește 1,25x pariul total pentru 6 pe o linie de plată. 
 • Simbolul 10 - Plătește 1,25x pariul total pentru 6 pe o linie de plată. 
 • Simbolul Scatter - Apare pe toate rolele - Adună 3 sau mai multe pentru a declanșa funcția Free Respin. 
 • Simboluri de bani - Insigna de aur și argint a șerifului -Apare pe rolele 2, 3, 4 și 5. Acestea dețin o valoare aleatorie dintr-un set variabil. 
 • Simbolul plătitor - Sac de monede - Apare pe rola 1, dețin o valoare aleatorie dintr-un set posibil. Dacă aterizează împreună cu simboluri de bani, valoarea plătitorului este adăugată la toate simbolurile de bani de pe ecran, apoi valoarea tuturor acestor simboluri de bani plus valorile plătitorului sunt adunate și plătite. 
 • Simbolul Colecționar - Apare pe a 6-a rolă, aterizează întotdeauna cu o valoare aleatorie dintr-un set posibil. Ori de câte ori simbolul Colecționar aterizează pe role împreună cu simbolurile Bani, valoarea tuturor simbolurilor Bani de pe ecran, plus valoarea Colecționarului sunt adăugate împreună și plătite. 

 

Cum se câștigă în Cowboy Coins

Funcția Free Respin - Obțineți recompensa și aterizați 3 sau mai multe simboluri Scatter pe role pentru a declanșa funcția Free Respins. În timpul acestei runde, se adaugă o rolă suplimentară cu inițial 3 simboluri în partea de sus a jocului și una suplimentară în partea de jos. În această rundă, doar simbolurile Money, Special și Blank se vor roti și opri. Simbolurile de bani vor apărea doar pe rolele din mijloc, în timp ce simbolurile speciale vor apărea doar pe rolele de la capete.  

 

Vei începe runda cu 3 respins, iar de fiecare dată când cel puțin un simbol Bani sau Special aterizează pe role, numărul de respins va fi resetat la 3 - runda se va încheia când nu mai există respins. 

 

Ori de câte ori una dintre rolele de la capete este plină de simboluri, se va întâmpla o extindere unică a acestor role cu o poziție. Orice simbol Banii sau Simbol special care lovește va rămâne, de asemenea, pe role până la sfârșitul rundei, iar dacă ecranul este plin de simboluri după ce au avut loc toate extinderile posibile ale grilei, runda se va încheia. 

 

Atunci când începeți runda Free Respins, pe ecran se va afla deja un număr de simboluri Money cu valori aleatorii din setul predefinit și egal cu numărul de simboluri Scatter care au declanșat funcția. Orice simbol Bani care aterizează pe role în timpul acestei runde, își va adăuga valoarea la câștigul total. 

 

Următoarele simboluri speciale își pot face apariția în timpul acestei runde: 

 

 • Simbolul Plătitor - Apare doar pe cea mai din stânga rolă. Atunci când acest simbol aterizează pe role, simbolul Payer se adaugă la toate simbolurile de bani de pe ecran, iar apoi valoarea acelor simboluri de bani, plus valoarea simbolului Payer, vor fi adăugate împreună și vă vor fi plătite. 
 • Simbolul Super Payer - Acest simbol special apare doar pe rola cea mai din stânga. Ori de câte ori acesta aterizează pe role, la fiecare respin, mai întâi se adaugă valoarea Super Payer la toate simbolurile Bani de pe ecran, iar apoi valoarea acelor simboluri Bani, plus valoarea simbolurilor Payer vor fi adăugate împreună și vă vor fi plătite. 
 • Simbolul Multi Collector - Apare doar pe rola de sus și aterizează întotdeauna cu o valoare aleatorie a banilor. Ori de câte ori acest simbol aterizează, plătește valoarea sa, plus valoarea unui simbol Bani aleatoriu aflat în acel moment pe role - pentru un număr aleatoriu de ori, între 2 și 30. 
 • Simbolul Super Multi Collector - Apare doar pe rola de sus și lovește întotdeauna cu o valoare aleatorie a Banilor. Ori de câte ori acest simbol aterizează pe role, la fiecare respin, va plăti valoarea sa plus valoarea unui simbol Banii aleatoriu aflat în prezent pe role - de un număr aleatoriu de ori, între 2 și 30. 
 • Simbolul Colecționar - Apare doar pe rola cea mai din dreapta și lovește rolele cu o valoare aleatorie de Bani - va plăti valoarea pe care o deține, plus valoarea tuturor simbolurilor de Bani aflate în acel moment pe role. 
 • Simbolul Super Colecționar - Apare pe rola cea mai din dreapta cu o valoare de bani aleatorie dintr-un set predefinit - la fiecare respin, va plăti valoarea sa, plus valoarea tuturor simbolurilor de bani aflate în prezent pe ecran. 
 • Simbolul Double Booster - Acest simbol apare doar pe rola de jos și lovește cu o valoare aleatorie dintr-un set predefinit. Acesta va selecta aleatoriu între 2 și 5 simboluri Money aflate în prezent pe ecran și le va dubla valorile, iar diferența față de valoarea inițială vă va fi plătită. 
 • Simbolul Super Double Booster - Apare doar pe rola de jos și lovește cu o valoare aleatorie dintr-un set predefinit de valori posibile. Ori de câte ori acest simbol aterizează, la fiecare respin va selecta aleatoriu între 2 și 5 simboluri aleatorii de bani aflate în acel moment pe ecran și le va dubla valorile, diferența față de valoarea inițială fiindu-vă plătită. 
 • Cumpărați Free Repins - Runda Free Respins poate fi declanșată prin achiziționarea acesteia din jocul de bază, după cum urmează: 

 

 • 100x pariul dvs. total - declanșează o rundă standard Free Respins. 
 • 500x pariul dvs. total - declanșează o rundă Super Payer Free Respins care garantează că un simbol Super Payer va ateriza pe role după prima respin. 
 • 500x pariul dvs. total - declanșează o rundă Super Multi Collector Free Respins Round care garantează că un simbol Super Multi Collector va ateriza pe role după prima respin. 
 • 500x pariul dvs. total - declanșează o rundă Super Collector Free Respins Round care asigură că un Super Collector aterizează pe role după prima respin. 
 • 500x pariul tău total - declanșează Runda de reîntoarceri gratuite Super Double Booster care garantează că un simbol Super Double Booster va ateriza pe role după prima reîntoarcere. 
 • Pariuri și câștiguri
 • Încalecă-te și pune rolei să se învârtă cu un pariu minim de doar 0,20$ - iar pentru cowboy (sau fete) care au nevoie de mai multă acțiune, ai și opțiunea suplimentară de a mări acest pariu la 100$ pentru câștiguri mai mari! RTP-ul teoretic al slotului Cowboy Coins ajunge la 96,08%, cu niveluri variabile între 95% și 96% pentru diferitele runde Free Respins care pot fi achiziționate. Câștigul maxim se ridică la un masiv 30 000x, care, dacă îl atingeți, runda se va încheia imediat, câștigul dvs. va fi acordat, iar toate caracteristicile rămase vor fi pierdute înainte de a fi dus înapoi la jocul de bază. 

 

Grafică Cowboy Coins

Acest slot cu tematică de cowboy preia experiențe grafice și de joc similare cu cele văzute în jocurile Pragmatic Games lansate anterior, cum ar fi slotul Wild West Gold Demo și slotul Cowboys Gold Demo - cu aspectul de oraș minier vechi din sud, cu case din lemn, un șerif gata să închidă bandiții care caută probleme! Rolele ar putea, de asemenea, să arate ușor familiar, cu rame de lemn, și suporturi de oțel care le țin pe toate împreună, în timp ce craniile de cerb vânat încadrează cele două role suplimentare de pe ambele părți. În timp ce simbolurile reprezintă cowboy chipeși, cowgirls superbe și tot ce te-ai aștepta să vezi într-un salon - fii atent la simbolurile speciale cu acest slot, s-ar putea să fie o ascunzătoare de monede de aur adăugate la soldul tău de joc - dacă ești norocos! 

 

Concluzie Cowboy Coins

Pragmatic Play a zguduit încă o dată lumile jucătorilor și i-a transportat prin intermediul dispozitivelor mobile și desktop în minunata lume a Vestului Sălbatic. Complet cu cowboy și un șerif pe role, jucătorii se pot bucura de un joc de distracție care nu include împușcături! Cu runda impresionantă Free Respins, în care simboluri speciale apar pe role, ca următorul act la un spectacol de saloon - acestea fură scena cu funcțiile lor fantastice și plățile epice. Tot ceea ce va trebui să faci pentru a face rolele să se învârtă este să îți găsești calul și să îl călărești în oraș pentru distracția pură pe care Pragmatic Play o are de oferit! 

 
Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+76.6
Câștigate
10
Pierdute
11
3
Tudor Cosma
+39.12
Câștigate
31
Pierdute
16