1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Cosmic Cash

Cosmic Cash

5
( 1 recenzie )
Evaluează!
Cosmic Cash
phone shifting suggestion
Rating Total:
5 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.56%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  200
 • Min Bet
  0.4
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  40
 • %
  Payout
  96.56%
Despre Slotul Cosmic Cash

Un pariu minim de 0,40 te urcă pe nava spațială spre stele, iar jocul de păcănele este disponibil pe desktop și mobil - deci poți evada spre ceruri de oriunde! Slotul demonstrativ are un câștig maxim de 2650x pariul tău, cu 40 de linii de plată care te ghidează spre câștigurile tale. Dacă doriți să vă măriți mărimea pariului pentru a câștiga mult, puteți seta acest lucru la un pariu maxim de 200 - astfel încât, indiferent de starea de spirit în care vă aflați, șansele dvs. de câștig sunt aproape la fel de nesfârșite ca și cosmosul!

 

Jocul de păcănele se mândrește cu o Funcție Roată, un Joc Bonus Jackpot și șansa de a pune în sac câteva Free Spins dacă ești suficient de norocos - tot ce trebuie să faci este să începi să joci!

Joacă acum acest slot video în Yoji Cazino cu un bonus atractiv de bun venit!

Detalii despre jocul Cosmic Cash

Fascinația noastră umană față de stele a fost întotdeauna mistică, incertă și un caz de noroc foarte necesar, pentru oricine este suficient de curajos să călătorească în stele. Pragmatic Play îți aduce Cosmosul în cea mai recentă ofertă de sloturi, Cosmic Cash Demo Slot! Așezat pe o rolă 4×5 cu cei mai drăguți extratereștrii care arată, farfurii zburătoare Wilds și șanse de a câștiga mult - acesta este un joc de slot pe care nu vrei să îl ratezi! Urmărind teme similare cu lansările anterioare de jocuri de sloturi, cum ar fi Star Bounty Slot Demo, Starz Megaways Slot Demo și primul joc de Crash al Pragmatic Play, Spaceman - ești obligat să iei acasă niște câștiguri mari cu acest demo Pragmatic Play

 

Cum să joci Cosmic Cash

Jocul se desfășoară pe o grilă 4×5, cu simboluri care plătesc de la stânga la dreapta pe rolele adiacente, începând cu cea mai din stânga.  

 

 • Green Alien - Plătește de 5 ori pariul pentru 5 pe o linie de plată 
 • Femeia cu părul roz - Plătește 3,75x pariul pentru 5 pe o linie de plată 
 • Orange Baby Alien - Plătește de 2,5 ori pariul pentru 5 pe o linie de plată 
 • Yellow Octopus Baby Alien - Plătește 2,5x pariul pentru 5 pe o linie de plată 
 • Red Space Rocket - Plătește 1,8x pariul pentru 5 pe o linie de plată 
 • Laser spațial verde - Plătește 1,8x pariul pentru 5 pe o linie de plată 
 • Simbolul A - Plătește 1,25x pariul pentru 5 pe o linie de plată 
 • Simbolul K - Plătește 1,25x pariul pentru 5 pe o linie de plată 
 • Simbolul Q - Plătește 1,25x pariul pentru 5 pe o linie de plată 
 • Simbolul J - Plătește 1,25x pariul pentru 5 pe o linie de plată 
 • Simbolul 10 - Plătește 1,25x pariul pentru 5 pe o linie de plată 
 • Simbolul 9 - Plătește 1,25x pariul pentru 5 pe o linie de plată 
 • SIMBOL WILD - Reprezentat ca o Farfurie Zburătoare, înlocuiește toate simbolurile cu excepția simbolului Scatter și a simbolului Banii, apare pe toate rolele în jocul de bază și în funcția Free Spins. 
 • SCATTER SYMBOL - Afișat ca logo-ul jocului - Plătește 100x pariul pentru 5x Scatter, 10x pariul pentru 4x simboluri Scatter și 2x pariul pentru 3x simboluri Scatter. 
 • MONEY SYMBOL - Afișat sub forma lunii și poate apărea pe toate rolele. La fiecare rotire, acest simbol ia o valoare aleatorie dintr-un set predefinit până la 100x pariul tău total. 

 

Cum să câștigi în Cosmic Cash

ROTAȚII GRATUITE - Pentru a declanșa runda de rotiri gratuite, tot ce trebuie să faci este să prinzi 3, 4 sau 5 simboluri Scatter pentru a activa 10, 20 sau 50 de rotiri gratuite, respectiv. Această rundă poate fi câștigată și în cadrul funcției Cosmic Respins Feature menționată mai jos. În timpul rundei Free Spins sunt în joc role speciale, iar acestea au mai multe simboluri Wild stivuite pe rolele 2, 3 și 4! 

 

FUNCȚIA COSMIC RESPINS - Adună 6 sau mai multe simboluri de bani pentru a declanșa funcția Cosmic Respins Feature. Atunci când această funcție începe, rolele jocului de bază sunt înlocuite cu role care conțin doar simboluri de bani și spații goale. În timpul acestei runde, doar simbolurile Money sau blank-urile se pot opri în orice poziție pe grilă.  

 

La începutul acestei runde, simbolurile de bani care au aterizat pe role se vor muta la capătul ecranului. Recompensele tale posibile de la OZN-urile de lângă role sunt: 

 

 • Premiul în bani - la întâmplare între 10x și 250x pariul tău total. 
 • Free Spins - aleatoriu între 10 și 100 de Free Spins, acest lucru va declanșa runda de Free Spins pentru ca tu să le joci 
 • Multiplicator - de la 2x la 50x, care va fi aplicat tuturor simbolurilor de bani de sub OZN-ul premiat la sfârșitul acestei funcții 
 • Grand - Premiul în bani de 2500x pariul dvs. 
 • Major - Premiul în bani de 250x pariul dvs. 
 • Minor - Premiul în bani de 50x pariul dvs. 
 • Mini - Premiul în bani de 20x pariul dvs. 

Această rundă va începe cu 3 respin-uri, iar toate simbolurile care aterizează pe role după fiecare respin vor rămâne pe ecran până când runda se termină. Ori de câte ori orice simbol aterizează, numărul de respins este setat înapoi la 3!  

 

Odată ce rolele se opresc din rotire, simbolurile lovite se vor muta spre capătul ecranului și OZN-ul de lângă acesta, deschizând încă un loc gol și extinzând numărul de poziții posibile pe grilă. Dacă toate locurile de pe una dintre role sunt umplute cu simboluri de bani, premiul OZN-ului de lângă el se deblochează. Runda se termină atunci când nu mai rămân respins sau când toate pozițiile de pe grilă, inclusiv extensiile, sunt complet ocupate - acesta este, de asemenea, momentul în care toate sumele de la toate Simbolurile de bani împreună cu premiile OZN deblocate sunt acumulate și vă sunt plătite. 

 

De asemenea, puteți achiziționa funcția Cosmic Respins la 100x pariul dvs. pentru ca aceasta să fie declanșată instantaneu în timp ce jucați jocul de bază. 

 

Pariuri și câștiguri Cosmic Cash

Pariurile încep de la 0,40 $, cu opțiunea de a le crește până la un masiv 200,00 $. RTP-ul teoretic al jocului este de 96,5%, în timp ce premiul maxim este plafonat la 2650x. Dacă atingeți această sumă, runda bonus se încheie instantaneu, acordând câștigul și pierzând rundele bonus rămase. 

 

Grafică Cosmic Cash

Amplasat pe un fundal din spațiul cosmic, cu planete, stele și șuvițe de lumină multicoloră pe ecran, slotul online îți arată o latură mai degrabă drăguță și (poate) mai puțin periculoasă a explorării necunoscutului. Simbolurile se potrivesc întocmai cu această temă, cu cei mai drăguți extratereștrii mici, farfurii zburătoare Wild și personajul principal - un extraterestru tipic cu aspect verde! Există, de asemenea, o femeie frumoasă cu o armă spațială, precum și o rachetă și luna.  Așadar, te plimbi prin spațiul cosmic urmărind câștiguri și aducând acasă comori nemaiîntâlnite! Potrivește aceste simboluri în oricare dintre cele 40 de linii de plată pentru a prinde un câștig sau dacă te simți norocos - poți achiziționa o rundă bonus de rotiri gratuite la 100x pariul tău!

 

Concluzie Cosmic Cash

Din moment ce mersul în spațiu este la modă printre milionarii și miliardarii lumii - urmărirea stelelor și întâlnirea cu extratereștrii ți-ar putea aduce propriul tău sac de Cosmic Cash pentru a te alătura cursei spațiale! Începând de la 0,40$ pe pariu, ai putea zbura printre stele până la plata ta colosală de 2650x pariul tău la Max Win! Așa că pregătește-te să întâlnești câțiva extratereștri, să îi potrivești și să iei acasă câștiguri mari cu Cosmic Cash Online Slot! 

 

Joacă acum acest slot video în Yoji Cazino cu un bonus atractiv de bun venit!

 
Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+76.6
Câștigate
10
Pierdute
11
3
Tudor Cosma
+39.12
Câștigate
31
Pierdute
16