1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Christmas Big Bass Bonanza

Christmas Big Bass Bonanza

5
( 1 recenzie )
Evaluează!
Christmas Big Bass Bonanza
phone shifting suggestion
Rating Total:
5 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.71%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  250
 • Min Bet
  0.2
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  10
 • %
  Payout
  96.71%
Despre Slotul Christmas Big Bass Bonanza

Este un Crăciun Fericit sau un Crăciun Fericit de Pești? Oricare ar fi alegerea ta, asigură-te că vei pescui pentru cele mai mari câștiguri în acest sezon festiv. Acest slot video 5×3 super răcoros vine cu 10 linii de plată, unde va trebui să adaugi câștigul multiplicator de 2.100x pe lista ta de dorințe la Moș Crăciun - care te va ajuta să îți asiguri o sanie plină de surprize! Ține-ți ochii deschiși pentru simbolurile pescarului care au toate o notă festivă. Puneți mâna pe combinații de simboluri care conțin globul de Crăciun, undița de pescuit și sania lui Moș Crăciun pentru niște câștiguri spectaculoase.

Joacă acum acest slot video în Unibet Cazino cu un bonus atractiv de bun venit!

Detalii despre jocul Christmas Big Bass Bonanza

Slotul video Christmas Big Bass Bonanza tocmai a aterizat la Social Tournaments. Acest slot este cea mai recentă minune de iarnă formată de Pragmatic Play și Reel Kingdom, urmând după numeroasele creații epice care se formează atunci când cei doi se reunesc. Acest slot video de mare volatilitate, cu o grilă de 5×3, are o funcție Free Spins, în care toate simbolurile WILD sunt adunate, și un simbol MONEY care va aduce o mare valoare fiecărei capturi!

 

Cum se joacă Christmas Big Bass Bonanza

Există un amestec vibrant de simboluri festive și peștișori plătitori pe care trebuie să le colectezi, toate acestea plătind de la stânga la dreapta pe rolele adiacente, începând cu rola cea mai din stânga.

 

 • Christmas Bauble - Plătește 200x pariul pentru 5 pe o linie de plată.
 • Undiță de pescuit - Plătește de 100x pariul pentru 5 pe o linie de plată.
 • Santa's Sleigh - Plătește 50x pariul pentru 5 pe o linie de plată.
 • Christmas Picnic Box - Plătește 50x pariul pentru 5 pe o linie de plată.
 • Simbolul MONEY al Peștilor de Crăciun - Plătește 20x pariul pentru 5 pe o linie de plată.
 • A violet - Plătește 10x pariul pentru 5 pe o linie de plată.
 • K albastru - Plătește 10x pariul pentru 5 pe o linie de plată.
 • Red Q - Plătește 10x pariul pentru 5 pe o linie de plată.
 • Green J - Plătește 10x pariul pentru 5 pe o linie de plată.
 • Yellow 10 - Plătește 10x pariul pentru 5 pe o linie de plată.
 • Santa WILD - Simbolurile Santa WILD apar pe toate rolele în timpul rundei FREE SPINS. Acesta poate înlocui toate simbolurile în afară de simbolul SCATTER.
 • Christmas Fish SCATTER - Simbolul Christmas Fish SCATTER apare pe toate rolele.
 • Cum se câștigă
 • ÎNVÂRTIRI GRATUITE - Pentru a declanșa RONDĂ DE ÎNVÂRTIRI GRATUITE, jucătorii trebuie să atingă 3 sau mai multe simboluri SCATTER. 5 SCATTERS vor acorda 20 de rotiri gratuite, 4 SCATTERS vor acorda 15 rotiri gratuite, iar 3 SCATTERS vor acorda 10 rotiri gratuite.

 

Atunci când rotirile gratuite au fost declanșate, fiecare simbol WILD colectează valoarea tuturor simbolurilor de bani care apar pe ecran. Pentru fiecare al 4-lea simbol WILD care este colectat, funcția se va reactiva, acordând 10 rotiri gratuite. Multiplicatorul pentru simbolurile MONEY va crește apoi la 2x pentru prima redeclanșare, 3x pentru a doua redeclanșare și 10x pentru a treia redeclanșare. Învârtirile redeclanșate vor fi jucate doar după ce primul lot de învârtiri gratuite s-a încheiat. Multiplicatorul va fi aplicat doar la rotirile redeclanșate.

 

Pariuri și câștiguri Christmas Big Bass Bonanza

Jocul de păcănele Christmas Big Bass Bonanza este un joc cu volatilitate ridicată, cu un RTP de 96,71%. Probabilitatea de a obține câștiguri norocoase poate avea loc într-un interval de timp mult mai scurt.

 

Simbolurile plătesc de pe rola cea mai din stânga pe anumite linii de plată, unde câștigurile vor fi multiplicate în funcție de pariul pe linie.

 

Pariul minim pornește de la doar 0,20 și poate crește până la un maxim de 250,00.

 

Valoarea maximă a câștigului este plafonată la 2.100x pariul. Dacă câștigul total al rundei de rotiri gratuite ar trebui să ajungă la 2.100x, atunci runda se va încheia imediat, iar câștigurile vor fi acordate.

 

Grafică Christmas Big Bass Bonanza

Acest slot, aparținând familiei de creații Big Bass Bonanza, a primit o schimbare de look la timp pentru Crăciun! Designul festiv este menit să-i pună la încercare pe jucători, aceștia fiind conduși printr-o aventură subacvatică înghețată. De data aceasta, simbolurile sunt căptușite cu zăpadă, Bass se balansează cu încălțămintea de iarnă, iar frumoasele globuri fac ca plantele subacvatice să strălucească, s-ar putea să observi că Moș Crăciun însuși își face apariția!

 

Toate elementele vizuale frumoase și excentrice sunt completate de muzica cu tematică de iarnă și de efectele sonore bubuitoare.

 

Urmând o estetică similară, cel mai recent slot inspirat de iarnă de la Pragmatic Play, slotul Starlight Christmas, oferă jucătorilor o viziune mai magică a Crăciunului!

 

Concluzie Christmas Big Bass Bonanza

Slotul Christmas Big Bass Bonanza conține fantastica funcție Free Spins, în care simbolurile speciale sunt simbolurile MONEY, care iau o valoare monetară aleatorie și pot fi câștigate atunci când funcția Free Spins este activă.

 

Câștigurile magice cu multiplicator maxim de 2.100x pariul sunt menite să facă această aventură mai mult decât generoasă. Christmas Big Bass Bonanza poate fi jucat ca un turneu de sloturi gratuit pe Social Tournaments. Înscrieți-vă acum pentru a face loc pentru și mai multe premii în bani reali!

 

Joacă acum acest slot video în Unibet Cazino cu un bonus atractiv de bun venit!

 
Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+74.8
Câștigate
12
Pierdute
14
3
Tudor Cosma
+67.76
Câștigate
35
Pierdute
16