1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Chilli Heat Megaways

Chilli Heat Megaways

5
( 1 recenzie )
Evaluează!
Chilli Heat Megaways
phone shifting suggestion
Rating Total:
5 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.5%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  124
 • Min Bet
  0.2
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  6
 • Combinații posibile
  200704
 • %
  Payout
  96.5%
Despre Slotul Chilli Heat Megaways

Rolele sunt picante în Chilli Heat Megaways™, jocul video cu 200.704 moduri de câștig, unde simbolurile de bani declanșează runda Respins. Aterizează simboluri speciale pe rola de sus și ai șansa de a debloca rolele 1 sau 6, sau de a multiplica valorile tuturor simbolurilor de bani prezente pe ecran de până la 10x!

Joacă acum acest slot video în Superbet Cazino cu un bonus atractiv de bun venit!

Detalii despre jocul Chilli Heat Megaways

Ești cu siguranță pe cale să afli dacă ai ceea ce îți trebuie pentru a face față condimentelor în noul slot video nou și înflăcărat, Chilli Heat Megaways.   

 

Această fiesta înflăcărată continuă de unde a rămas primul joc Chilli Heat, dar acum vine cu o întorsătură Megaways. Această continuare a seriei îmbunătățește originalul, prin siesta sa de simboluri, caracteristici înflăcărate și fundaluri mexicane.  

 

Așteptați-vă să preluați controlul asupra petrecerii cu cele 200.704 linii de plată ale jocului și posibilitatea de a câștiga până la 5.000x pe pariurile dvs. totale. Dacă asta nu te face să te strunești cu muzica ca un mariachi, nu știm ce o va face.  

 

Cum se joacă Chilli Heat Megaways

Jocul de păcănele Chilli Heat Megaways este sigur că va face pe oricine să simtă că este mexican în suflet, indiferent de cât de mult condiment credeți că puteți gestiona. Căldura pentru această siestă condimentată a fost setată la cel mai înalt nivel disponibil, atât volatilitatea, cât și RTP-ul de 96,50% urmând același lucru.  

 

Fiți cu ochii pe ecran pentru Chili Heat Wild, deoarece înlocuiește toate simbolurile de bază de pe rolă și poate apărea pe rolele 2, 3, 4 și 5. Un alt simbol special de care trebuie să fii atent este Golden Moneybag, care este singurul care nu poate fi înlocuit de Wilds. De asemenea, acesta poate declanșa funcția Respins a jocului.  

 

Fiecare simbol care își face apariția pe rola Chilli Heat Megaways are propriile modalități de plată individuale: 

 

 • Mariachi - plătește 10x pe 6 role, 5x pe 5 role, 2x pe 4 role, 1x pe 3 role și 0,5x pe 2 role.  
 • Chihuahua Dog - plătește 6,25x pe 6 role, 2,5x pe 5 role, 1,25x pe 4 role și 0,75x pe 3 role. 
 • Sos chilli - plătește 3.75x pe 6 role, 1.25x pe 5 role, 0.75x pe 4 role și 0.5x pe 3 role. 
 • Tequila - plătește 1,5x pe 6 role, 0,75x pe 5 role, 0,5x pe 4 role și 03x pe 3 role 
 • Simbolul A - plătește 1,5x pe 6 role, 0,75x pe 5 role, 0,5x pe 4 role și 0,3x pe 3 role 
 • Simbolul K - plătește 1x pe 6 role, 0,5x pe 5 role, 0,3x pe 4 role și 0,2x pe 3 role. 
 • Simbolul Q - plătește 1x pe 6 role, 0,5x pe 5 role, 0,3x pe 4 role și 0,2x pe 3 role. 
 • Simbolul J - plătește 0,75x pe 6 role, 0,4x pe 5 role, 0,2x pe 4 role și 0,1x pe 3 role.  
 • Simbolul 10 - plătește 0,6x pe 6 role, 0,4x pe 5 role, 0,2x pe 4 role și 0,1x pe 3 role.  
 • Simbol 9 - plătește 0,6x pe 6 role, 0,4x pe 5 role, 0,2x pe 4 role și 0,1x pe 3 role. 

 

Cum se câștigă

Funcția Tumble 

 

Funcția Tumble înseamnă că după fiecare rotire, combinațiile câștigătoare sunt plătite, iar toate simbolurile câștigătoare dispar. Simbolurile rămase cad în partea de jos a ecranului, iar pozițiile goale sunt înlocuite cu simboluri noi care vin de sus. Simbolurile noi au aceeași dimensiune ca la rotirea inițială. Toate câștigurile sunt adăugate la soldul jucătorului după ce au fost jucate toate rotirile rezultate în urma rotirii de bază.   

 

Funcția Respin  

 

Simbolul Gold Moneybag poate apărea pe toate rolele, cu excepția rolei speciale de deasupra rolei 2 și 5. După fiecare rotire, simbolul cu bani ia o valoare aleatorie din setul predefinit. Atunci când pe role apar șase sau mai multe simboluri de bani, se declanșează funcția Respins.   

 

Funcția începe odată ce toate combinațiile câștigătoare sunt plătite. Simbolurile standard vor dispărea, lăsând pe ecran doar simbolurile de bani care au declanșat funcția specială. Rolele normale sunt înlocuite cu altele speciale care conțin doar simboluri de bani și spații goale din grila principală și simboluri speciale care pot ateriza doar pe rola orizontală.   

 

Când începe runda, rolele 1 și 6 sunt blocate și pot fi deblocate doar cu simboluri speciale. Numărul de simboluri de pe fiecare rolă este egal cu grila cu care a început runda.   

 

Începeți runda cu trei rotiri repetate. Toate simbolurile sac de bani care se lovesc după fiecare respin rămân pe ecran până la finalul funcției. De fiecare dată când cel puțin un simbol de bani lovește, numărul de Respins este resetat la 3. Runda continuă până când toate Respins se termină sau până când toate pozițiile de pe ecran sunt umplute cu simboluri de bani.  

 

În timpul rundei Respin, șapte simboluri speciale pot ateriza pe rola de sus în orice moment. Fiecare simbol care lovește poate adăuga valoare la câștigurile tale, așa că nu fi surprins dacă rolele se extind sau dacă valoarea simbolurilor Moneybag se înmulțește de 10x. Să aruncăm o privire la ceea ce poate face fiecare simbol:  

 

 • Simbolul Locker - poate debloca rolele 1 sau 6  
 • Simbol de extensie - extinde numărul de simboluri de pe rola de mai jos la 7  
 • Simbolul Reel Collect - colectează valorile tuturor simbolurilor de bani prezente pe rolele de mai jos  
 • Collect Symbol - colectează simbolurile de bani prezente pe ecran  
 • Simbolul Multiplicator rolă - aplică un multiplicator aleatoriu de 2x, 3x, 5x sau 10x la toate simbolurile de pe rola de mai jos  
 • Simbolul Multiplicator - aplică un multiplicator aleatoriu de 2x, 3x, 5x sau 10x la toate Simbolurile de bani prezente la vedere.  
 • Odată ce funcția este finalizată, valorile tuturor simbolurilor de bani de pe ecran și tot ceea ce a fost colectat pe parcursul funcției vor fi adunate și acordate jucătorului. 

 

Opțiunea Ante Bet  

 

Vi se oferă posibilitatea de a selecta multiplicatorul pariului, schimbând comportamentul întregului joc. Sunt disponibili doi multiplicatori de pariu:  

 

 • Bet Multiplier 20x - declanșează un joc standard, permițându-vă să cumpărați Free Spins dacă asta doriți.  
 • Bet Multiplier 25x - această opțiune condimentează un pic jocul, dublând șansele de a nimeri în mod natural la respins.   
 • Opțiunea Buy Respins 

 

Puteți cumpăra runda bonus din jocul de bază pentru 100x pariul total actual. Cu toate acestea, această opțiune este disponibilă doar atunci când Multiplicatorul de pariu 20x este activ.   

 

Pariuri și câștiguri Chilli Heat Megaways

Chilli Heat Megaways este un slot de petrecere care întâmpină toate tipurile de jucători, indiferent dacă le place blând sau foarte picant. Siesta are un pariu minim de 0,20, în timp ce suma maximă pe care o poți paria este de 125. Toate pariurile pot fi ajustate cu ajutorul meniului de pariuri, care poate fi modificat dacă faceți clic pe butoanele (+) și (-).    

 

Câștigul maxim de multiplicare pe această creație colorată valorează maximum 5.000x. Odată ce această valoare este atinsă, toate funcțiile bonus din joc se vor încheia imediat, câștigurile atât din funcția Tumble, cât și din funcția Respins fiind acordate până la plafon, tot ceea ce rămâne va fi pierdut.  

 

Grafică Chilli Heat Megaways

În cazul în care sloturile video din zilele noastre merg, acesta nu este cel mai imaginativ sau detaliat disponibil, dar ceea ce oferă jucătorilor este factorul de distracție de bun simț.  

 

Cu vizualurile sale luminoase, simbolurile mexicane amestecate și fundalurile înflăcărate, nu ar fi o surpriză dacă imaginația ta te duce într-un desen animat de sâmbătă dimineața.  

 

Fundalul de la nivelul de bază afișează un oraș mexican tradițional, în timp ce rolele imersive îți oferă toate culorile vibrante pe care le-ai aștepta de la un astfel de loc muzical.  

 

La fel ca slotul original Chilli Heat, acest ardei iute se adresează tuturor tipurilor de jucători și va deveni probabil un favorit al streamingului.  

 

Luați o gustare și fugiți spre slotul Wild Celebrity Bus Megaways, unde un câștig maxim de 10 000x este la bord pentru a câștiga!

 

Concluzie Chilli Heat Megaways

În ceea ce privește jocurile de continuare a seriei, acesta poate fi unul dintre cele mai plăcute din jur. Păstrează vizualurile grozave din succesul original, simbolurile tradiționale tematice și o piesă audio care te face să te simți ca și cum ai trăi viața unui mariachi.   

 

Dacă vă iubiți sloturile fierbinți și picante și doriți să simțiți emoția vieții unui muzician mexican, atunci Chilli Heat Megaways este sigur că vă va face să faceți doi pași pe stradă. 

 

O vibrație similară poate fi găsită în cea mai recentă lansare a Pragmatic Play, slotul Bull Fiesta. Dacă îți place să trăiești la limită, acest slot plin de acțiune, încărcat cu Free Spins și simboluri de bani, este o alegere perfectă!

 

Există o fiesta în oraș, gata să vă facă să bateți din picioare și să vă scuturați șoldurile în slotul Muertos Multiplier Megaways Demo Slot - cu un câștig maxim de 10 000x!

 

Cel mai recent slot Megaways de la Pragmatic Play cere permisiunea de a ateriza! Slotul Megaways Rocket Blast Megaways este plin de multiplicatori de câștiguri, tumbe și Free Spins, gata să ofere o experiență de sloturi explozive!

 
Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+76.6
Câștigate
10
Pierdute
11
3
Tudor Cosma
+39.12
Câștigate
31
Pierdute
16