1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Chilli Heat

Chilli Heat

5
( 1 recenzie )
Evaluează!
Chilli Heat
phone shifting suggestion
Rating Total:
5 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.5%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  125
 • Min Bet
  0.24
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  25
 • %
  Payout
  96.5%
Despre Slotul Chilli Heat

Rolele sunt fierbinți în Chilli Heat, jocul video 3×5, cu 25 de linii. Fiesta începe cu simbolurile Wild stivuite și se încălzește pe măsură ce câștigi Free Spins gratuite în care sunt prezente doar simboluri de mare valoare. Adună pinatas de bani în runda Sizzling Respin, unde doar simbolurile cu bani se învârt pentru câștiguri mari și jackpoturi!

 

Cumpărați-vă un dicționar de buzunar (sau urmăriți una sau două telenovele), împachetați niște haine ușoare și mergeți să vă vizitați prietenul în Mexic.

 

Joacă acum acest slot video în Stanleybet Cazino cu un bonus atractiv de bun venit!

 

Detalii despre jocul Chilli Heat

Prietenul tău, veselul cântăreț Mariachi, te-a invitat să îl vizitezi la el acasă, în Mexic. El te așteaptă în fața vila lui mexicană, cu un sombrero pe cap și o guitarra în mâini. Nu s-a schimbat deloc de când l-ați văzut ultima oară. Cântărețul mexican ți-a spus că a fost inspirat într-o noapte și a decis să creeze un joc de păcănele care să le arate oamenilor cât de uimitoare este la tierra Mexicana.  

 

Prin urmare, cântărețul mexican a proiectat rolele și aparatul de joc. După ce a fost mulțumit de creația sa, prietenul tău a vrut să-ți ceară părerea.  

 

Cum se joacă Chilli Heat

Chilli Heat este un joc videoslot cu 5 role și 3 rânduri și 25 de linii de plată fixe, care te va duce în Mexic într-o clipită. Acest joc are un potențial uriaș de câștig de 2.512x pariul tău și o valoare de revenire a jucătorului stabilită la 96,5%. Los Mexicanos au decis, de asemenea, ca acest slot online să aibă o volatilitate medie.

 

Simbolurile din Chilli Heat s-au bazat pe lucruri mexicane normale:

 

 • Cântărețul Mariachi - Plătește de 8x pariul tău dacă prinzi 5 pe o linie de plată.
 • Chihuahua zâmbitor - Plătește 6x pariul tău dacă prinzi 5 pe o linie de plată
 • Chilli Pepper Sauce - Plătește de 5 ori pariul tău dacă prinzi 5 pe o linie de plată
 • Tequilla - Plătește de 4 ori pariul tău dacă prinzi 5 pe o linie de plată
 • Cărțile As, Rege, Damă și Valet - Fiecare plătește de 2 ori pariul dvs. dacă prindeți 5 pe o linie de plată

Cel mai picant simbol este cel Wild. Acesta este logo-ul Chilli Heat cu flăcări în spatele său. Acest simbol poate înlocui toate celelalte, cu excepția simbolurilor Scatter și Money Symbols.

 

Simbolul Scatter arată ca un soare fericit, cu o mustață neagră. Acest simbol poate ateriza pe rolele 2, 3 și 4 și poate plăti, de asemenea, 1x pariul dvs. dacă atingeți 3 pe o linie de plată. Si, domnule, acesta este un simbol Chilli.

 

Simbolul Banii reprezintă o pungă de bani care arată un număr aleatoriu care ilustrează câți bani conține. Dacă sunteți afortunat, Simbolul Bani va lua valoarea Mini Jackpotului sau a Jackpotului Major. Acest simbol poate ateriza, de asemenea, pe toate rolele.

 

Cum să câștigi în Chilli Heat

Pentru a da lovitura în jocul de păcănele Chilli Heat, trebuie să profiți de simbolul Wild, de simboluri scatter, de rotiri gratuite și de simbolurile Money care te pot duce la respins și jackpoturi.

 

Funcția de rotiri gratuite 

 

Aterizează 3 simboluri Scatter pe role și declanșează runda de rotiri gratuite. Aceasta este o fiesta exclusivistă, așa că nu toate simbolurile au fost invitate. Doar Cântărețul Mariachi (nu poți spune petrecere fără muzică), Chihuahua zâmbitor, Sosul de ardei iute și Simbolurile Tequilla, desigur, au primit o invitație la această fiesta.

 

Jocul te premiază cu 8 Free Spins care pot lucra milagros pe câștigurile tale. În plus, puteți redeclanșa această funcție prin aterizarea a încă 3 simboluri Scatter pe role. Que alegria!

 

Funcția de reîntoarcere a banilor 

 

Atingeți cel puțin 6 Simboluri de bani pe ecran pentru a debloca această funcție! Jocul plătește toate combinațiile de câștiguri și apoi începe această super rundă.

 

Simbolurile normale dispar și doar Simbolurile Money Bag care au declanșat această rundă rămân pe ecran. Așadar, vei avea Simboluri de bani și poziții goale pe rolele tale.

 

Nu vă faceți griji, cele 3 Respins care vă sunt acordate au un singur scop: să vă asigurați că mai multe Simboluri de bani ajung pe role. Atunci când un nou Simbol de bani aterizează, cântărețul Mariachi ia un shot de tequilla și jocul resetează numărul de Respins la 3. Runda continuă până când toate spațiile goale sunt umplute sau până când nu mai există Respins.

 

Completați toate pozițiile goale și veți primi Marele Jackpot atât de dorit. Atunci când se termină funcția Money Respins Feature, jocul însumează valorile tuturor simbolurilor Money Bag și plătește. Sperăm că îți vei primi tesoro.

 

Pariuri și câștiguri Chilli Heat

Pentru că jocul îți permite să folosești toate cele 25 de linii de plată, trebuie să știi că ai nevoie de un minim de 0,25 pentru a le acoperi. Puteți merge destul de mult mai mare decât atât, dacă doriți totuși, cu un maxim de 10 monede de 0,50 € fiind utilizabile pe linie. Astfel, pariul pe linie ar putea ajunge la 5, în timp ce pariul total ar putea ajunge la o valoare maximă de 125. Multiplicatorul maxim pe care îl urmărești este de 2.512x pariul tău. Ay ay ay ay ay!

 

Grafică Chilli Heat

Primul ecran îți arată o stradă prăfuită, cu case colorate și cactuși înalți de ambele părți ale rolelor. Un pachet mare de ardei iuți se leagănă leneș în partea dreaptă a ecranului.

 

Pe fundal se aude o muzică veselă, tradițională. Poți auzi oamenii aplaudând și strigând în timp ce rolele se învârt și câștigurile tale se înmulțesc. Se pare că acest orășel mexican se află chiar în mijlocul unei fiesta publice.

 

Concluzie Chilli Heat

Chilli Heat este un joc ca la aparate online care oferă jucătorilor nu una, ci două funcții de premiere. Poți nimeri unul dintre cele trei Jackpot-uri și poți pleca acasă cu un premiu considerabil. Alătură-te petrecerii prietenului tău și poate vei atinge Marele Jackpot în valoare de 1.000 de ori miza ta totală.

 

Fiesta nu este nici pe departe pe cale să se termine, dar trebuie să pleci acasă. Prietenul tău nu va fi trist, el știe că poți oricând să te întorci și să petreci cu el pe site-urile cazinourilor noastre partenere.

 

Joacă acum acest slot video în Stanleybet Cazino cu un bonus atractiv de bun venit!

 
Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+76.6
Câștigate
10
Pierdute
11
3
Tudor Cosma
+39.12
Câștigate
31
Pierdute
16