1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Chicken Drop

Chicken Drop

5
( 1 recenzie )
Evaluează!
Chicken Drop
phone shifting suggestion
Rating Total:
5 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.5%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  100
 • Min Bet
  0.19
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  7
 • Combinații posibile
  20
 • %
  Payout
  96.5%
Despre Slotul Chicken Drop

Prindeți Oul de Aur în Chicken Drop™, jocul video cu plată cluster, jucat pe o grilă 7×7, unde Ouăle de Aur colosale lovesc aleatoriu pe role, transformând toate simbolurile pe care aterizează în același simbol care se potrivește! Bucură-te de Free Spins, în timpul cărora găina scapă un Ou de Aur după fiecare cădere, aducându-te mai aproape de acel mare câștig!

Joacă acum acest slot video în Sportingbet Cazino cu un bonus atractiv de bun venit!

Detalii despre jocul Chicken Drop

Pregătește-te să faci cock-a-doodle-doo în drumul tău spre un ou de aur masiv în noul nostru slot video distractiv cu tematică de fermă, Chicken Drop. 

 

Acest bonanza 7×7 barnyard este făcut să atragă atenția cu plățile sale cluster, combinațiile de câștiguri tumble și funcția progresivă suped-up care permite jucătorilor să își înmulțească câștigurile. Și dacă asta nu vă face să vă zburliți penele, există și o rundă gratuită de Free Spins, care ar putea ajuta jucătorii să câștige până la 5000x pe cele 20 de linii de plată ale jocului.  

 

Cum se joacă Chicken Drop

Acest slot video curios cu pui este făcut pentru oricine iubește mediile noi și posibilitatea de a câștiga premii mari în bani. Plăcerea este intensificată de volatilitatea de 5 stele a jocurilor și de RTP-ul implicit, care rămâne de 96,50% pe toată durata jocului. 

 

Pentru ca găina să înceapă să arunce ouă de aur, jucătorii vor trebui să declanșeze combinații câștigătoare folosind cele șapte simboluri tematice standard și colorate ale jocului. 

 

Dacă se realizează combinațiile potrivite, vor fi declanșate funcția Tumble Feature și funcția Progressive Feature. În acest timp, ar putea cădea ouă de aur, sporind potențialul de câștig al jucătorilor atunci când simbolurile tematice se potrivesc. 

 

Fiecare simbol care își face apariția pe Chicken Drop plătește în blocuri de cel puțin cinci simboluri de același fel și au propriul lor pay-way individual: 

 

 • Strawberry - plătește de 1.000x pariul pentru un grup de 37+.  
 • Blueberry - plătește de 500x pariul pentru un cluster de 37+. 
 • Corn on a cob - plătește de 100 de ori mai mult decât pariul dvs. pentru un cluster 37+.  
 • Acorn - plătește 100x pariul pentru un cluster 37+. 
 • Ciupercă - plătește de 100x pariul pentru un cluster 37+. 
 • Blue Spade - plătește 50x pariul pentru un cluster 37+. 
 • Inimă - plătește 50x la pariul dvs. pentru un cluster 37+. 
 • Treasure Chest Bonus - poate apărea pe toate rolele și plătește 100x pariul dvs. pe 7. Dacă sunt atinse 4 sau mai multe simboluri bonus, se va declanșa funcția specială de rotiri gratuite. 

 

Cum să câștigi în Chicken Drop

Funcția Tumble

 

Aceasta înseamnă că după fiecare rotire, jucătorii cu combinații câștigătoare sunt plătiți și toate simbolurile câștigătoare vor dispărea. Simbolurile rămase vor cădea în partea de jos a ecranului, iar pozițiile goale sunt înlocuite cu noi simboluri venite de sus.  

 

Tumble-ul va continua până când nu mai apar combinații câștigătoare sau funcții de rotire ca urmare a tumble-ului. Toate câștigurile vor fi adăugate la soldul jucătorului după ce toate rostogolirile și funcțiile de rotire au fost jucate. 

 

Funcția progresivă

 

În timpul jocului de bază, ori de câte ori simbolurile speciale îmbunătățite lovesc rola, așteptați-vă să experimentați mai mult decât ați făcut-o până acum. După ce toate tumble-urile generate de rotirea curentă se termină, un ou cade pe ecran și dezvăluie grupul aceluiași simbol plătitor aleatoriu, înlocuind ceea ce se află în prezent pe ecran. 

 

Dacă mai multe simboluri de upgrade lovesc după prima cădere, atunci toate tumbele generate de căderea inițială se termină, cu un alt ou de aur care cade pe rolă. Acest lucru va continua până când nu mai există niciun simbol îmbunătățit lovit.  

 

 • Udătorul de aur - acesta este simbolul de upgrade de mărime. Ori de câte ori este lovit, acesta upgradează dimensiunea următoarei căderi de ouă la 2×2, 3×3, 4×44, 5×5 și 6×6, progresiv. 
 • Four Leaf Clover - acesta este simbolul de îmbunătățire a multiplicatorului. Ori de câte ori este lovit, mărește multiplicatorul de câștig pentru următoarea picătură de ou, de la 2x la 11x, progresiv. Multiplicatorul se aplică la clusterele de câștiguri rezultate în urma scăpării ouălor.  

Învârtirea se termină și toate upgrade-urile sunt resetate după ce se termină toate tumble-urile, odată ce se întâmplă acest lucru nu vor mai cădea ouă, iar simbolurile de upgrade se vor opri. 

 

Funcția de rotiri gratuite

 

Atunci când atingeți 4, 5 sau 6 simboluri Bonus, se vor declanșa 10, 15 sau 20 de rotiri gratuite. În timpul rundei Free Spins, toate simbolurile de upgrade lovite rămân în vigoare până la finalul rundei. În Free Spins, la fiecare rotire, după ce toate tumblele generate de rotirea inițială se termină, este garantată o cădere de ouă. 

 

 • Prindeți 4 simboluri bonus și câștigați 10 rotiri gratuite suplimentare  
 • Adună 5 simboluri bonus și câștigă 15 rotiri gratuite suplimentare  
 • Adună 6 simboluri bonus și câștigă 20 de rotiri gratuite suplimentare 
 • Atingeți 4 sau mai multe simboluri bonus în timpul rundei, pentru a declanșa funcția și a obține 5 Free Spins suplimentare pe care să le folosiți pe rola specială în timpul funcției. 

 

Pariuri și câștiguri Chicken Drop

Această aventură cu ouă poate fi savurată de toate tipurile de jucători, de la jucătorul ocazional de sloturi până la cei mai mari pariori. Jucătorii ocazionali pot paria de la 0,20, iar cei cu rulaje mari pot alege maximul disponibil de 100. Toate pariurile sunt reglabile cu ajutorul meniului de pariuri, care poate fi modificat dacă faceți clic pe butoanele (+) și (-).  

 

Grafică Chicken Drop

Această aventură plină de distracție le oferă jucătorilor toate lucrurile pe care și le doresc de la un joc video de păcănele modern. Deși această cursă de pui 7×7 poate arăta vizual ca un desen animat Looney Tunes, tot ceea ce se află în joc și în jurul acestuia este o operă de artă. 

 

Această creație cloncănitoare are un fundal interactiv aproape perfect. Ușurarea copacilor care se balansează lângă role până la frunzele care cad și se mișcă este un detaliu atât de minor, dar totuși uimitor de văzut. Stai cu ochii pe găina care se dă cu capul de cap în dreapta ecranului, dacă se agită așteaptă ca ouăle de aur să fie depuse și să aterizeze pe role. 

 

Concluzie Chicken Drop

Este greu să găsești un negativ într-un joc care are atât de multe de oferit. Acest slot distractiv se adresează tuturor celor care iubesc atât vizualurile detaliate, cât și multiplele modalități de câștig. Este clar din funcțiile din joc că Chicken Drop îți oferă mai mult decât un video-slot obișnuit. 

 

Deși poate părea cel mai aleatoriu joc la prima vedere, este ușor de jucat și are posibilitatea de a deveni unul dintre cele mai plăcute din jur.  

 

Dacă vă place Free Spins, cluster plătește și o caracteristică tumble, atunci acesta este jocul este cu siguranță pentru tine. Ia-ți coșul și asigură-ți ouăle de aur astăzi când joci Chicken Drop! 

 
Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+76.6
Câștigate
10
Pierdute
11
3
Tudor Cosma
+39.12
Câștigate
31
Pierdute
16