1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Chase for Glory

Chase for Glory

5
( 1 recenzie )
Evaluează!
Chase for Glory
phone shifting suggestion
Rating Total:
5 Stele
%
Procentaj de Payout:
96%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  240
 • Min Bet
  0.3
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  243
 • %
  Payout
  96%
Despre Slotul Chase for Glory

În acest slot clasic cu tema gladiatorilor romani, acțiunea are loc pe o grilă 5×3, cu simboluri care plătesc de la stânga la dreapta pe rolele adiacente, în orice ordine orizontală. Aterizarea pe 3 sau mai multe simboluri Scatter va activa runda epică Free Spin, acordând de fiecare dată 25 de Free Spins. Runda Free Spin este cea în care acest slot strălucește cu adevărat, deoarece îți permite să îți alegi propriul campion care concurează împotriva altor 3 campioni pentru șansa de a lua acasă câștigurile a 4 grile întregi, care se învârt în același timp. Această caracteristică permite niște câștiguri glorioase într-adevăr!

Joacă acum acest slot video în PublicWin Cazino cu un bonus atractiv de bun venit!

Detalii despre jocul Chase for Glory

Simțiți acțiunea ca niciodată cu acest slot gratuit de la Pragmatic Play care pompează sânge. Cel mai recent și mai mare slot Pragmatic Slot vă va aduce cu siguranță în picioare cu noul său sistem de luptă care vă pune în controlul propriului destin - și al averii. Cu animații potrivite pentru a rivaliza chiar și cu cel mai puternic demo Zues vs Hades - Gods of War, acest titlu are totul pentru iubitorii de luptă și glorie.  

 

Cum se joacă Chase for Glory

După cum am menționat anterior, grila din acest slot Pragmatic vine în format 5×3, oferind un gameplay curat și simplu. Deoarece nu este la fel de încărcată ca alte lansări populare cu formate de sloturi de până la 6×6, cum ar fi Sugar Supreme Powenudge Slot, aceasta permite jucătorilor să guste câștigul chiar înainte ca rolele să se termine de învârtit. Oricum, simbolurile acordă câștiguri pentru trei sau mai multe simboluri de același fel care aterizează oriunde pe rola adiacentă, de la stânga la dreapta. Așteptați-vă să vedeți următoarele câștiguri:   

 

 • Cufărul de aur - Plătește 16,67x pentru 5+ simboluri oriunde pe rola adiacentă. 
 • Praetorian Armour- Plătește 10x pentru 5+ simboluri oriunde pe rola adiacentă. 
 • Centurion Helmet - Plătește 6,67x pentru 5+ simboluri oriunde pe rola adiacentă. 
 • Gladius Sword - Plătește 3,33x pentru 5+ simboluri oriunde pe rola adiacentă. 
 • Gladiator's Trident - Plătește 2.67x pentru 5+ simboluri oriunde pe rola adiacentă.
 • Simbol Wild - Acest leu de aur maiestuos poate înlocui orice alt simbol într-o combinație câștigătoare, cu excepția simbolurilor Scatter, Coin și Reset, și apare pe rolele 2 și 4.   
 • Simbolul Scatter - Puternicul Colosseum simbolizează chemarea la luptă, deoarece 3 dintre acestea vor declanșa runda bonus Free Spins.  
 • Simbolul Monedă - Acesta este cu siguranță un lucru de urmărit în timpul rundei Free Spin - acestea sunt colectate de campioni și dacă campionul dvs. colectează cele mai multe în timpul rundei Free Spin, veți primi câștigurile tuturor grilelor active în timpul rundei.  
 • Simbolul Reset - Acest simbol este, de asemenea, activ doar în timpul rundei Free Spin. Dacă apare acest simbol, campionul cu cele mai multe monede le pierde imediat pe toate și numărul lor de monede se resetează la zero. Acest lucru se va declanșa întotdeauna pentru a rezolva o egalitate, selectând la întâmplare unul.  

 

Cum să câștigi în Chase for Glory

Loviți 3 sau mai multe simboluri identice de la stânga la dreapta. Simbolurile nu trebuie să fie conectate, atâta timp cât se află pe o rolă adiacentă, vor fi luate în considerare.   

 

Funcția Free Spin Feature 

Aici este locul în care acest slot le eclipsează pe celelalte, cu o mecanică de joc bonus nouă și robustă, care duce la cele mai memorabile momente. Sigur, am mai pus eroii unul împotriva celuilalt înainte în titluri precum Aladdin and the Sorcerer Slot, dar niciodată într-un mod atât de interactiv. Trei, patru sau cinci Scatters pot declanșa runda bonus, acordând 25 de rotiri gratuite. Aici, caracteristica expansivă începe în timp ce jucătorii trebuie să își aleagă campionul - unul dintre cei patru luptători pentru a se lupta cu ceilalți în Chase for Glory. Odată ce campionul tău este ales, începe bătălia. Jocul va fi împărțit în 4 grile separate care se învârt în același timp - una pentru fiecare campion. Câștigurile din grila campionului tău vor fi câștigurile pe care le vei primi la finalul rundei Free Spin. În plus, campionii colectează monede în timpul bătăliei. Dacă campionul tău colectează mai multe monede decât ceilalți, vei câștiga bătălia și vei primi câștigurile din toate cele 4 grile! Dar aveți grijă, există un simbol Reset aleatoriu care îl poate readuce pe campionul cu cele mai multe monede la zero.  

 

Fiecare campion are propriul multiplicator al simbolului Wild, care este echilibrat în funcție de numărul de rotiri la care participă. Campionii sunt după cum urmează:  

 

 • Campionul facțiunii verzi: Joacă toate cele 25 de rotiri gratuite cu simbolurile Wild cu multiplicator x2.
 • Red faction Champion (Campionul facțiunii roșii): Joacă 20 Free Spins cu simboluri Wild cu multiplicator x2 și x3.
 • Campionul facțiunii albastre: Joacă 15 Free Spins cu simboluri Wild cu multiplicator x3 și x5.
 • Campionul facțiunii mov: Joacă 10 Free Spins cu simboluri Wild cu multiplicator x5.

Buy Free Spins 

Pentru toți cei care au gustul bătăliei, opțiunea Bonus Buy oferă șansa de a cumpăra runda Free Spins pentru 100x pariul total curent. Următoarea învârtire va oferi un număr ales aleatoriu de simboluri Scatters care vor declanșa runda Free Spin. 

 

Pariuri și câștiguri Chase for Glory

Pariurile încep de la 0,30 și ajung până la 240. RTP-ul este în intervalul RTP mai mare, situându-se la 96%. Volatilitatea este foarte mare, recompensând jucătorii curajoși cu câștiguri mari în perioade scurte de timp. 

 

Grafică Chase for Glory

Dacă ești un fan al decorurilor istorice, nu vei fi dezamăgit de grafica acestei versiuni Pragmatic Play. Concentrându-se pe măreția unei arene romane, fundalul animat îi înfățișează pe campionii arenei care își flutură armele, gata de o confruntare epică. Culorile sunt vibrante, nu spre deosebire de gameplay-ul impresionant de care se bucură jucătorii atât în jocul de bază, cât și în runda Free Spin. Simbolurile sunt un alt punct de discuție aici, cu clădiri, arme și armuri autentice în stil roman. 

 

Concluzie Chase for Glory

Demonstrația Chase for Glory deschide o lume cu totul nouă pentru Pragmatic Slots cu sistemul său unic de luptă care a fost cea mai interesantă funcție Free Spin din ultima vreme. Sincer, abia așteptăm să vedem mai multe jocuri cu caracteristici similare, deoarece se mândrește cu capacitatea de a captiva dincolo de șansa de a câștiga o rundă, ci de a câștiga o întreagă bătălie și de a lua toate câștigurile pentru tine prin cucerire. Dacă sunteți un fan istoric sau nu, veți iubi cu siguranță teatralitatea și implicarea acestui Slot care stabilește tendințe.

 

Joacă acum acest slot video în PublicWin Cazino cu un bonus atractiv de bun venit!

 
Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+74.8
Câștigate
12
Pierdute
14
3
Tudor Cosma
+67.76
Câștigate
35
Pierdute
16