1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Chaos Crew

Chaos Crew

0
( 0 recenzii )
Evaluează!
Chaos Crew
phone shifting suggestion
Rating Total:
0 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.3%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  400
 • Min Bet
  0.8
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  7
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  15
 • %
  Payout
  96.3%
Despre Slotul Chaos Crew

„Bine ai venit în lumea neînfricată a lui Cranky și Sketchy!”, spun cei de la Hacksaw Gaming în deschiderea secțiunii info. „Și cam înfricoșătoare”, am adăuga noi, privind ecranul pe care apar tot felul de simboluri din sfera semantică a morții.  Cranky și Sketchy sunt doi monștri prezenți atât deasupra grilei, cât și pe role. Muzica asigură un fond sonor plăcut, fiind când mai lentă, când mai alertă. 

Sunt 15 linii de plată pe cele 5 role și 5 rânduri, iar combinațiile câștigătoare se formează de la cea mai din stânga coloană spre dreapta (deși grila pătrată te poate duce cu gândul la o păcănea Megaways). Cel mai mare câștig pe care îl poți obține dintr-un joc bonus de de 10.000x miza rotirii care a declanșat secvența respectivă. Poți paria minim 0,80 RON pe o rundă și maxim 400 RON.

Descriere slot Chaos Crew

Cel mai valoros simbol este tentaculul de caracatiță care iese din apă. Cinci tentacule pe o linie de plată aduc de 12 ori miza. Urmează cotorul de măr sculptat în formă de craniu, creierul, fluturele „cap de mort”, indicatorul de voltaj ridicat, X-ul, emoticonul cu x-uri în loc de ochi (semn că e decedat), craniul și simbolul dolarului.

Simbolurile speciale îi reprezintă pe cei doi monștri care formează Chaos Crew, pisica morocănoasă și craniul verde cu dantură perfectă. Pisica este Wild și multiplicator misterios, iar craniul îmbunătățește multiplicatorul întregii role, creând premisa pentru obținerea unor câștiguri peste medie.

Caracteristici slot Chaos Crew

Atunci când se oprește pe role, pisica deschide gura, iar între colți apare un multiplicator. Cu acel număr se înmulțește câștigul combinației la formarea căreia  Cranky contribuie ca și simbol Wild. Și craniul are în gură un multiplicator, care se aplică la cel al rolei. Posibilii multiplicatori sunt +1, +2, +5, +10 și +20.

Un alt simbol special este pictograma Free Spin. Trei astfel de pictograme inițiază 3 rotiri gratuite, fiecare nou câștig resetând contorul la trei. Așadar, seria se termină după trei runde necâștigătoare consecutive. Este afișat un număr deasupra fiecărei role. Când secvența se termină, încasezi suma tuturor numerelor afișate, înmulțită cu miza.

Fiecare pisică apărută în seria de rotiri gratuite se adună numărul de deasupra rolei. Acest simbol are și o versiune Epică, care aplică un multiplicator (până la 20x) la numărul de deasupra rolei. Jocul bonus poate fi cumpărat.

Cazinouri recomandate unde poți juca slotul „Chaos Crew”: Superbet Cazino

Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+74.8
Câștigate
12
Pierdute
14
3
Tudor Cosma
+67.76
Câștigate
35
Pierdute
16