1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Castle of Fire

Castle of Fire

5
( 1 recenzie )
Evaluează!
Castle of Fire
phone shifting suggestion
Rating Total:
5 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.06%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  240
 • Min Bet
  0.25
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  7
 • Combinații posibile
  729
 • %
  Payout
  96.06%
Despre Slotul Castle of Fire

Suntem transportați într-un regat de foc, cu flăcări și un castel imens care se ridică pe dealul din partea dreaptă a ecranului. Simbolurile, care fac parte din partea magică, precum lupii și panterele fermecate, aterizează pe role sub un mecanism de moduri de câștig, unde fiecare rotire poate aduce până la 729 de moduri de câștig! Haideți să vedem ce a pregătit Pragmatic Play de data aceasta!

Joacă acum acest slot video în Princess Cazino cu un bonus atractiv de bun venit!

Detalii despre jocul Castle of Fire

Magia este una dintre cele mai populare teme atunci când vine vorba de industria sloturilor online, depășită poate doar de Fructe și Lucky 7s. Mulți furnizori au integrat în ofertele lor sloturi online gratuite cu tematică magică, iar Pragmatic Play se numără printre cei care le-au combinat cu un gameplay atractiv, cum ar fi slotul Magician's Secrets sau slotul The Magic Cauldron - Enchanted Brew. Așadar, te vei afla în inima Regatului de Foc, jucând pe un set de role 6×3, unde Prințesa Castelului de Foc acționează ca simbolul cel mai bine plătit, iar elementele Misterioase pot dezvălui mai multe simboluri care duc la câștiguri destul de mari.

 

Cum se joacă Castle of Fire

Grila vede simboluri care aterizează pe un format 6×3, cu un sistem de plată cu moduri de câștig activ pe parcursul întregului joc. Acest lucru înseamnă că combinațiile câștigătoare sunt formate cu simboluri care aterizează de la stânga la dreapta - nu este nevoie să urmărești o linie de plată specifică! În ceea ce privește plățile, primești un premiu începând cu trei simboluri a de același fel de formare, cu următoarele plăți maxime:

 

 • Castle of Fire Queen - Plătește 8x pentru 6 simboluri adiacente pe role.
 • Pantera fermecată - Plătește 6x pentru 6 simboluri adiacente pe role
 • Enchanted Wolf - Plătește 5x pentru 6 simboluri adiacente pe role
 • Crown - Plătește 4x pentru 6 simboluri adiacente pe role
 • Ring - Plătește 3,5x pentru 6 simboluri adiacente pe role
 • Potion - Plătește de 3,5x pentru 6 simboluri adiacente pe role
 • Simbolul A - Plătește 3x pentru 6 simboluri adiacente pe role
 • Simbolul K - Plătește de 3 ori pentru 6 simboluri adiacente pe role
 • Simbolul Q - Plătește de 2,5 ori pentru 6 simboluri adiacente pe role
 • Simbolul J - Plătește de 2,5 ori pentru 6 simboluri adiacente pe role
 • Simbolul 10 - Plătește de 2,5 ori pentru 6 simboluri adiacente pe role
 • Simbol Scatter - Trei simboluri Scatter declanșează runda de rotiri gratuite.

 

Simbol Misterios - Acest simbol poate apărea pe toate rolele și se poate transforma în orice simbol plătitor ales la întâmplare, cu excepția simbolului Scatter. Simbolurile nou dezvăluite pot ocupa până la trei poziții pe role, crescând astfel numărul de moduri de câștig.

 

Cum se câștigă în Castle of Fire

 • Free Spins - Jocul de păcănele Castle of Fire are o rundă de Free Spins destul de standard, cu 12 runde oferite pentru aterizarea a trei sau mai multe Scatter în jocul de bază. Aici, toate Simbolurile Misterioase rămân lipite pe role până la sfârșitul bonusului și, la fiecare rotire, se transformă într-un alt unul, două sau trei cazuri ale aceluiași simbol plătitor, facilitând formarea de modalități de câștig. Câștiguri fulminante care se apropie!
 • Cumpărați Free Spins - Această opțiune este disponibilă în anumite regiuni, așa că ne pare rău că nu toată lumea poate folosi această scurtătură - pentru 100x pariul curent, puteți declanșa instantaneu Free Spins, cu trei până la șase Scatters într-o singură lovitură.

 

Pariuri și câștiguri Castle of Fire

Pariurile încep de la 0,20 în acest slot Pragmatic, mizele ajungând până la 240 pentru o singură rotire. RTP-ul teoretic se situează la 96,01% în jocul de bază și poate ajunge până la 96,06% atunci când se cumpără runda bonus. Din punct de vedere al volatilității, vorbim despre un slot gratuit foarte volatil, așa că așteaptă-te la câștiguri mari în perioade scurte.

 

Grafică Castle of Fire

Focul este elementul central în slotul Castle of Fire, cu galben și portocaliu ca și culori principale. Castelul în sine se ridică înalt în partea dreaptă a ecranului, înconjurat de un râu de foc, din câte ne putem da seama. Simbolurile sunt mai înalte și mai subțiri decât ceea ce am văzut în alte sloturi Pragmatic, ceea ce lasă mult spațiu și vizibilitate pentru ca decorul din fundal să ia scena. Cu toate acestea, coloana sonoră este cea care adaugă tușele mistice finale - cu note blânde și mai degrabă spirituale, aceasta oferă jocului un vibe specific, chiar puțin straniu - și funcționează atât de bine cu celelalte elemente!

 

Concluzie Castle of Fire

Jocul de păcănele Castle of Fire atinge toate punctele potrivite pentru a fi proclamat un slot online gratuit uimitor de la Pragmatic Play, în care jocul captivant și oportunitățile incredibile de câștig merg mână în mână. Dacă vorbim despre simboluri și câștiguri, vorbim despre până la 729 de moduri de câștig disponibile la fiecare rotire, iar Scatterii plătesc de 500x pentru 6 aliniate pe role. Dacă vorbim de estetică, demo-ul Castle of Fire a mers până la capăt pentru vibrația fermecată, concentrându-se pe unul dintre cele mai puternice elemente - focul. Simbolurile misterioase fac parte, de asemenea, din baza de joc și din Free Spins, putând dezvălui simboluri de diferite dimensiuni, un astfel de simbol descoperind până la trei simboluri identice într-o singură lovitură. Așadar, dacă sunteți în căutarea unui nou slot magic pe care să îl jucați, acesta ar putea fi cel potrivit! Verifică demo-ul Castle of Fire disponibil în partea de sus a paginii și începe-ți aventura acum!

 

Joacă acum acest slot video în Princess Cazino cu un bonus atractiv de bun venit!

 
Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+74.8
Câștigate
12
Pierdute
14
3
Tudor Cosma
+67.76
Câștigate
35
Pierdute
16