1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Cash-O-Matic

Cash-O-Matic

2.5
( 2 recenzii )
Evaluează!
Cash-O-Matic
phone shifting suggestion
Rating Total:
2.5 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.33%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  2000
 • Min Bet
  1
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  8
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  1024
 • %
  Payout
  96.33%
Despre Slotul Cash-O-Matic

Vlad Cazino
L1160657W000330
Joacă acum Cash-O-Matic cu un super bonus de bun venit!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Dacă ești fan al sloturilor în cazinoul online și ești gata să încerci un joc nou, avem pentru tine o recomandare specială: Cash-O-Matic, un slot lansat de NetEnt anul trecut care poate fi jucat și în România în 2020.

Slotul Cash-O-Matic este disponibil atât pe desktop, cât și pe mobil, iar producătorul (NetEnt) a reușit să impresioneze și de aceaastă dată. NetEnt este bine cunoscut pentru sloturile video pe care le produce: ☞ Gonzo's Quest ☞ Jack and the Beanstalk ☞ Jumanji

 

Cash-O-Matic: regulile de bază

Jocul e construit cu 5 role și 4 rânduri, cu 1024 de linii de câștig, ceea ce înseamnă că vei câștiga de fiecare dată când vei prinde trei simboluri consecutive, de la stânga la dreapta, indiferent de modul in care sunt plasate acestea. În plus, simbolul-premium - steluța roșie - acordă câștiguri și dacă prinzi minim două simboluri consecutive, de la stânga la dreapta.

Odată ce ai prins o combinație câștigătoare, celelalte simboluri dispar si ai parte de o rerotire. Orice simbol identic alipit combinației câștigătoare este păstrat și declanșează o altă rerotire până în momentul în care nu mai prinzi alt simbol de același tip. Astfel, teoretic poți umple întreaga "tablă" cu același simbol, la fiecare rerotire.

În plus, fiecare linie de 5 completată (de la stânga la dreapta) declanșează funcția de multipicare și poți ajunge până la un factor de multiplicare x10 în jocul de bază. O linie completată = x1, două linii completate = x2, trei linii completate = x4, iar patru linii completate = x10.

Funcția specială - Rotiri Gratuite - e declanșată în momentul în care prinzi cel puțin 10 simboluri Scatter, dar vom detalia ulterior acest capitol.

Simbolul Wild lipsește în acest joc, însă era de așteptat ținând cont de funcțiile jocului. Introducerea acestui symbol ar fi devenit mult prea profitabilă pentru jucători, în condițiile în care ar fi fost extrem de simplu să prinzi linii câștigătoare cu acest “ajutor”.


RTP și volatilitate în Cash-O-Matic

Slotul Cash-O-Matic are un RTP (Return to player - procent returnat jucătorului) de 96.33%, ceea ce îl încadrează în media jocurilor de tip păcănele. Procentul nu e spectaculos, însă se apropie mai degrabă de limita de sus, deci nu reprezintă un motiv să eviți acest joc.

Când vine vorba despre volatilitate, trebuie să știi că vorbim de un joc cu o volatilitate crescută, deci ar fi indicat să ai parte de un buget generos. Teoretic, la un joc cu volatilitate mare poți avea parte de perioade lungi de timp fără câștiguri sau cu câștiguri infime, dar să compensezi la un moment dat cu un câștig uriaș. De aceea, dacă nu dispui de o bancă mare e mai bine să nu joci Cash-O-Matic sau să o faci cu miza minimă.


Funcția bonus în Cash-O-Matic: rotiri gratuite în avalanșă

Volatilitatea crescută se resimte și în frecvența cu care jocul acordă funcția bonus: rotirile gratuite (Free Spins). Este mai greu în acest joc să declanșezi funcția Free Spins, ținând cont că ai nevoie de minim 10 simboluri scatter pentru ca acest lucru să se întâmple. Totuși, în mometul în care intri în rotirile gratuite îți vei da seama că așteptarea a meritat.

Poți primi până la 90 de rotiri gratuite, în condițiile în care pe fiecare rolă poți avea până la 18 simboluri scatter, dar va fi greu să atingi maximul. Totuși, se va întâmpla destul de des să ajungi aproape sau să depășești 20 de rotiri gratuite, ceea ce va însemna că ajungi și la nivelul maxim de multiplicare.

 • Dacă prinzi între 10 și 14 simboluri scatter ai factor de multiplicare până la X20 (x2, x3, x8 și x20).
 • Dacă prinzi între 15 și 19 simboluri scatter ai factor de multiplicare de până la x30 (x3, x6, x12 și x30).
 • Dacă prinzi peste 20 de simboluri scatter ai factor de multiplicare de până la x50 (x5, x10, x20 și x50).

Este clar că dacă prinzi minim 20 de simboluri scatter te poți aștepta la un câștig spectaculos în timpul rotirilor gratuite.

În plus, de fiecare data când completezi o linie de 5 în timpul rotirilor gratuite, primești o rotire gratuită suplimentară, deci cifra inițială poate crește simțitor. Vezi mai mult despre sloturi video la casino online, tot ce trebuie să știi. 


Unde joci slotul Cash-O-Matic legal în România

Jocul e disponibil și în România și îl poți accesa în ★★★ Vlad Cazino ★★★, unde vei avea parte și de un bonus important, dacă te înregistrezi prin Pariurix.com.

Vlad Cazino
L1160657W000330
Joacă acum Cash-O-Matic cu un super bonus de bun venit!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate