1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Cash Chips

Cash Chips

5
( 1 recenzie )
Evaluează!
Cash Chips
phone shifting suggestion
Rating Total:
5 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.03%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  240
 • Min Bet
  0.2
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  20
 • %
  Payout
  96.03%
Despre Slotul Cash Chips

Pe o grilă 5×3, simbolurile plătesc de la stânga la dreapta, iar simbolul Chip oferă premii directe în bani de până la 5.000x pariul total! Două opțiuni de Free Spins sunt, de asemenea, disponibile odată ce runda bonus este declanșată, oferindu-ți șansa de a alege între a juca cu mai multe Wilds sau mai multe simboluri Chip pe role - ți-am spus, este o experiență de cazinou reală cu emoții suplimentare!

Joacă acum acest slot video în NetBet Cazino cu un bonus atractiv de bun venit!

Detalii despre jocul Cash Chips

Felul în care lumea sloturilor online a crescut în ultima vreme este cu adevărat uimitor - furnizorii fac tot posibilul pentru a dezvolta noi caracteristici și oportunități de câștig pentru jucătorii lor cu fiecare lansare de slot nou! Și asta este minunat dacă vă place o experiență de sloturi plină de funcții, dar să nu uităm de unde a început totul. Înainte de a trece la lumea digitală, sloturile, cu mecanismele lor simple, dar captivante, erau cele la care jucătorii obișnuiau să apeleze. Pragmatic Play a adus jocul de slot machine în centrul celei mai recente lansări de sloturi, adăugând un mic plus pentru a spori și mai mult distracția! Privindu-l, ne aducem aminte de alte sloturi Pragmatic de top, cum ar fi demo-ul Fire Strike sau demo-ul Crown of Fire!

 

Cum se joacă Cash Chips

Simbolurile inspirate de cazino aterizează pe cele 20 de linii de plată disponibile pentru a acorda câștiguri de până la 15x, după cum urmează:

 

 • Lucky Seven - Plătește 15x pentru 5 pe o linie de plată.
 • Cherries - Plătește 10x pentru 5 pe o linie de plată
 • Bell - Plătește 5x pentru 5 pe o linie de plată
 • Horseshoe - Plătește 2x pentru 5 pe o linie de plată
 • Money Stack - Plătește 2x pentru 5 pe o linie de plată
 • Aces - Plătește 1x pentru 5 pe o linie de plată
 • Zaruri - Plătește 1x pentru 5 pe o linie de plată
 • Simbol Wild - apare pe toate rolele și poate înlocui orice alt simbol plătitor într-o combinație câștigătoare, cu excepția Scatter-ului.

 

Simbolul Scatter - apare doar pe rolele 2, 3 și 4 și poate declanșa runda bonus, acordând în același timp 1x pariul total.

 

Simbolul Chip - lovește pe toate rolele și vine cu premii directe în bani, variind de la 5x pentru 4 Chip-uri pe ecran până la 5000x pariul total pentru 9 simboluri Chip.

 

Cum să câștigi în Cash Chips

 • Free Spins - Declanșarea bonusului în acest slot Pragmatic se poate face cu 3x simboluri Scatter pe grilă. Înainte de a începe Free Spins, trebuie să alegeți tipul de bonus pe care doriți să îl jucați:

 

 • Free Spins with Extra Wilds - dacă selectezi roata albastră, aceasta va începe să se învârtă și va acorda un număr aleatoriu de Wilds care vor fi adăugate pe role, precum și un multiplicator aleatoriu aplicat la toate combinațiile câștigătoare în următoarele 10 Free Spins. Poți juca cu 30, 50 sau 75 de Wilds pe ecran și cu un multiplicator 3x sau 5x aplicat la toate câștigurile apărute în timpul rundei. Retriggering-ul este posibil cu 3 Scatters atinși în Free Spins.
   
 • Free Spins with Extra Chips - alegerea acestei opțiuni va determina roata roșie să înceapă să se învârtă. Aceasta se va opri pe o felie care arată un număr aleatoriu de Free Spins asociat cu un număr aleatoriu de simboluri Chip, care vor fi adăugate pe role în timpul rundei. În acest fel, poți juca 10, 12 sau 15 Free Spins cu 50 sau 100 de simboluri Chips pe grilă. Poți redeclanșa runda cu 3 lovituri Scatter în timp ce bonusul este activ.
 • Cumpărați Free Spins - Puteți activa Free Spins direct din jocul de bază cu opțiunea Buy Bonus pentru 100x pariul total. Veți putea selecta în continuare tipul de Free Spins de jucat - această opțiune activează doar bonusul.

 

Pariuri și câștiguri

Pariurile necesare pentru a juca slotul Cash Chips încep de la 0,20, suma maximă pe care o poți paria fiind de 240. Câștigul maxim disponibil în acest slot Pragmatic este plafonat la 10.000x. Volatilitatea este setată ca fiind ridicată, iar RTP-ul se situează la 96,03% pe tot parcursul jocului.

 

Grafică Cash Chips

Designul din jocul demonstrativ Cash Chips se menține îngrijit și elegant. Rolele sunt așezate într-un cadru auriu, având la vedere simbolurile clasice și tabelul de plăți al lui Chips în partea dreaptă a grilei. Coloana sonoră se potrivește perfect cu tema, amintindu-ne de jocurile arcade cu vibrații soft techno.

 

Concluzie Cash Chips

Deși poți fi tentat să încadrezi jocul ca la aparate Cash Chips în categoria sloturilor clasice, acesta este mai mult decât atât. Simbolurile Chip adaugă oportunități suplimentare de câștig, oferindu-ți șansa de a pune în sac un câștig de 5000x, în timp ce runda Free Spins îți permite să alegi între Free Spins cu mai multe Wild-uri și un multiplicator aplicat la toate câștigurile din rundă sau Free Spins cu simboluri Chip suplimentare. Mai mult, opțiunea Buy Free Spins accelerează lucrurile și te duce chiar în mijlocul acțiunii pentru 100x pariul total curent.

 

Dacă aveți chef de o experiență clasică de cazinou, Pragmatic Play vă acoperă cu Joker Jewels Dice Demo, cu niște câștiguri uimitoare!

 

Joacă acum acest slot video în NetBet Cazino cu un bonus atractiv de bun venit!

 
Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+74.8
Câștigate
12
Pierdute
14
3
Tudor Cosma
+67.76
Câștigate
35
Pierdute
16